I love it.

  2009-03-31 | 21:04:00
När jag är ledsen eller bara allmänt trött så älskar jag att lyssna på långsam musik. Jag gillar alla sorts ballader i stort sett. Här kommer två låtar som står mig varmt om hjärtat.

Denna låt är från Sagan om Ringen, Into the West - Annie Lennox. En låt jag både lyssnat mycket på och sjungit mycket.




Och denna låt har jag fått höra tack vare mamma, som gillar den väldigt mycket. Spelades på min morfars begravning för två år sedan. Det är Hootenanny singers med Omkring Tiggarn från Luossa.




Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på House, samt plugga in lite låttexter. Vi hörs!

Tillbaka till skolan!

  2009-03-30 | 13:06:24
Ja, nu har jag kommit tillbaka till skolan igen efter praktiken. Lite jobbigt är det, men ändå skönt. Jag har fått stå i caféet nästan hela dagen, fick hoppa in för en annan. Men jag är tvungen att gå på den lektionen jag har nu, naturkunskap, eftersom det är redovisning nästa vecka och vi inte har gjort klart allting i gruppen än. Efter det har jag ju keramik och den har jag missat så himla mycket av ändå så den får jag inte heller missa.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, förutom att humöret går upp och ner som vanligt. Idag är det värre än igår, eftersom jag knappt kunnat sova inatt. Jag hoppas att det går bättre i morgon. När skolan slutar ska jag iväg och sjunga igen, det ska bli kul. Ska ju "uppträda" på onsdag :)

Hörs sen!

Jag ska gå där.

  2009-03-29 | 17:11:34


jag lovar att jag ska ta mig dit
och jag ska gå igenom trädgårdarna
genom citron- och apelsinlundarna.
Precis som du alltid pratade om.
Jag ska ta mig dit, och jag ska tänka på dig.
Kanske är du där nu?
Du som skulle åka dit.
Du går där, i värmen.
Sedan tar du dig tillbaka hit en stund
Men låt det vara en dröm,
låt oss alla vakna upp igen så att det är som det var för en vecka sedan.


Tårar kommer och går.

  2009-03-28 | 23:34:41
Jag vet, mina rubriker är usla, men jag är usel på att skriva rubriker, så ni får ha er till tåls med det.

Min älskade pojkvän har åkt iväg med mig älskade svärmor (blev många älskade där) för att hämta Hencke. Själv sitter man här, vi har precis kollat på Bolt. Den var faktist jättebra, och jag skrattade många gånger. Jag rekommenderar den verkligen!
Har även kollat igenom alla bilder ifrån Lanzarote. Det var jobbigt, jag längtar jättemycket tillbaka, och det var jobbigt att se vissa bilder. Det känns som en evighet sedan, som att det var flera år sedan, fastän det var liite mer än en månad sedan.
Sitter även och lyssnar på lugna låtar, riktiga gråt-ballader. Det är skönt, riktigt skönt. Tror att jag behöver det.


Kommer att bli jobbigt att gå till skolan på måndag, eftersom det kommer i attacker så har jag ingen aning om hur det kommer gå. Dock vet ju min klassföreståndare vad som hänt eftersom jag träffade henne på min praktik. Förhoppningsvis går det riktigt bra, jag ska se till att försöka hålla mig sysselsatt.



_________________________
Hasta manana til we meet again
Dont know where, dont know when
Hasta manana, baby, hasta manana, until then

Lördag

  2009-03-28 | 19:47:16
Hej allihopa! Nu kommer en lite uppdatering från mig då.

Har ÄNTLIGEN fått sommarjobb nu. Det blev på Willy:s, efter att ha jobbag och slitit hårt som attan hela veckan för att visa att jag verkligen är VÄRD det. Och det lönade sig. Och jag är sjukt stolt över mig själv, för ärligt talat så ville jag egentligen bara vara hemma, ligga i sängen och ha täcket över mig hela veckan, det har inte varit en bra vecka alls, vilket ni har märkt på mina inlägg. Men det är sådant man får räkna med under omständigheterna. I alla fall, det pratades om i mitten av veckan om att jag skulle få jobba lite "extra" under sommaren, att jag inte skulle få ett fast schema utan få jobba lite när det var kris och så, och inte förrän jag blivit 18, men igår så fick jag beskedet att jag skulle få jobba på golvet tills jag blir 18, och sedan i kassan. Glad som attan blev jag, äntligen slipper jag gå och leta längre, nu är det fixat och jag kan fokusera på annat. Hur jag kommer att lösa transporter till och från får jag ta längre fram.
__

Idag är jag hemma hos älskling, och det är skönt. Har inte varit där sedan i måndags morse, så det var verkligen skönt att komma hit och träffa alla igen. Speciellt nu.

Har även varit i horndal idag, och sjungit med Hanna och David, eftersom vi ska ha "spelningar", nästa vecka. Ska bli kul faktist :)


Nu har ni fått er en liten uppdatering, något mer har jag nog inte att skriva om, förutom att tacka alla som är ett otroligt bra stöd när något händer, mamma
, och alla ni andra. Tack! <3

Ingen bra dag idag.

  2009-03-26 | 19:38:28

Just nu så känns det som att dagen bara kan ta slut. Ingenting är på min sida idag! Eller kanske lite. Det är inte alltid man får höra att man är en "superwoman", som chefen så snällt kallade mig idag, det är bara på att hoppas att beskedet jag får i morgon är positivt, men eftersom han sade att jag skulle bli glad så är det väl så. Förmodligen.

__________________________________________________________________

Det började gå utför efter lunch. Jag var trött, och jag tänkte mycket. När jag slutade så skulle jag handla fil och bröd som jag lovat mamma. Hade jättebråttom och sprang rätt in i en hylla, slog i handen. Kände inte så ´mycket då, men nu kan jag inte böja på fingrarna, så jag hoppas verkligen att ingenting är brutet/spricka.

Så kom de förbaskade tårarna! Har gråtit av och till i flera timmar nu, och jag börjar fundera på hur mycket tårar som får plats i en människas kropp. Det är jobbigt, riktigt jobbigt just nu. Det är tredje året i rad som någon jag känner dör vid denna tidpunkten på året. Detta året är nog värst, eftersom jag kände honom mer än vad jag kände de andra (dvs morfar och gammelmorfar), och det är sant. Och det är jobbigt. Det är också jobbigt att tänka på hur jobbigt alla andra har det, om jag har det såhär jobbigt. Och jag kan inte sluta tänka på det. Det är så hemskt. Det är bara en månad sedan som vi var utomlands allihopa tillsammans. Och det är en vecka sedan som Han satt i köket hos älskling och var precis som vanligt. Det känns overkligt, riktigt overkligt. Det gick för fort!

Nu kan jag inte skriva mer, för jag ser inte för alla tårarna. Jag kanske skriver till helgen, om jag orkar.

Kram på er alla!
<3


Som ett tomt skal.

  2009-03-23 | 18:47:26
Tänkte först att jag skulle vara hemma och inte praktisera idag, men sedan så ångrade jag mig. Skulle jag sitta hemma och älta saker istället? Nej, bättre att vara sysselsatt och få tänka på något annat, så jobbat har jag gjort idag. Det gick faktist bra! Jag slet på med uppackning av varor, och det stod inte på förrän det var dags att gå hem. Skönt var det, och jag trivs mycket bättre denna gång än förra gången, och det är positivt!

När jag kom hem så ringde jag min älskade pojkvän, var så skönt att höra hans röst efter att ha tänkt på det hela dagen. Och det var skönt att få prata lite, även om en och annan tår kom. Men det är sådant som man får räkna med vid sådana här tillfällen. Det känns fortfarande som att det inte är sant, men det känns.

Jag är rädd att jag kommer ligga där ikväll när jag ska sova och få fram alla tankar. Jag måste ha sömn för att orka jobba imorgon, men jag vet inte om jag kommer kunna sova. Får sätta igång en film och försöka tänka på annat.

Jag tänker på er<3

May it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
You walk a lonely road
Oh! How far you are from home

darkness has come
Believe and you will find your way
darkness has fallen
A promise lives within you now

May it be the shadows call
Will fly away
May it be you journey on
To light the day
When the night is overcome
You may rise to find the sun

:'(

  2009-03-23 | 07:45:38
Smärtan när en person går bort är helt obeskrivlig! Idag blir det att jobba med gråten i halsen.

Mina tankar går till er idag, ni vet vilka ni är. Jag älskar er! <3

Jag är KÄR!

  2009-03-22 | 20:01:18
Jag älskar att kolla på saker till hemmet, vilket jag skrev i förra inlägget. Dessa saker står högt upp på min önskelista, trots att jag inte flyttat hemifrån.

Alla saker är från IKEA, utom setet med badrumstillbehör, det är från BILTEMA.







Hm, what?

  2009-03-22 | 18:53:50
Rubriker är inte min starka sida.
Nåja, gårdagen var väldigt trevlig! Vi åt pizza, hyrde film, samt spelade Lips, Mortal Kombat och Halo :D. Jag sög? Fast jag var bäst på lips, haha!

Idag så åkte vi hem till mig först, och jag hämtade kläder och vi åt mat. Hann träffa mina syskon också en snabbis, iaf de stora! Sedan bar det av till the Stridhs då. Kommer inte kunna vara där på typ hela veckan nu då, eftersom jag börjar så tidigt på praktiken, kommer kännas konstigt. Dock ska jag sova i Elins lägenhet med knäpplot själv två dagar, så det ska bli kul iaf :).

Jag vet inte vad det är med mig, men jag sitter och kärar ner mig i massvis med husgeråd och dekorationer till hemmet. Jag vet inte vad det är som fått mig att vilja ha en kaffebryggare och tvålkoppar, men jag är grymt sugen på det. Fråga inte, för jag har inget svar, hah! ;)

Nu ska jag iaf gå och kolla på film med älsko, vi hörs till helgen igen tror jag.
Ha det bra! :*

Myskväll i stan!

  2009-03-21 | 19:01:20
Hej alla!

Sitter just nu i Jimmy och Nannys lägenhet i stan. Vi ska ha en myskväll, äta lite godis, kolla på teve, dricka lite. :) Mysigt!


Ville bara berätta att uppdateringen kommer att vara låg under veckan, kommer förmodligen inte orka blogga något då jag har praktik hela veckan. Men till helgen ska jag väl uppdatera hade jag tänkt. Vi hörs då!



Puss

Fredag.

  2009-03-20 | 13:30:23
Gud vad skönt det är med fredagar! Var meningen att jag skulle ta bussen till Jessica idag, men hon skulle på födelsedagskalas, så vi får ta det en annan dag :). Så nu sitter jag som vanligt och ska vänta på att killen ska sluta, så vi kan åka hem till älsko och fika :). Sedan blir det att åka hem till mig, och träffa mamma och anders.

Jag har absolut ingenting att skriva om just nu, så ni får ha tålamod med mig, haha! Hör väl av mig senare i helgen kanske. Puss!

Torsdag!

  2009-03-19 | 10:54:35
Åh, vilken skön morgon det blev! Dock vaknade jag med huvudvärk i morse, vilket var mindre skönt. Vi hade religion först, och sedan var det meningen att vi skuolle ha svenska, men vår lärare är hos doktorn (i värmland, eftersom hon bor där), och därför så slapp vi den lektionen :). Nu ska jag snart följa med min lille pojk till tandläkaren :).

Grattis på födelsedagen! <3

  2009-03-18 | 10:00:54
Idag är det min älskade svärmors födelsedag! Hon blir 42 år idag :) Nu tycker jag att alla skriver ett GRATTIS i kommentarera! :D <3


Usch för plugg!

  2009-03-17 | 19:13:06
Jag har prov i företagsekonomi i morgon, och jag är inte sugen alls på det! Det måste vara en av de jobbigaste kurserna jag har. Men men, plugga måste man ju göra, och det är precis vad jag gör, även om det är svårt och tråkigt!

Ha en bra kväll allihopa!

Babylycka!

  2009-03-17 | 11:01:12
Åh, igår fick jag reda på att min älskade  vän har blivit mamma till en liten flicka! Jag blev så otroligt glad, och det var nära till tårar. Jag älskar barn, och jag är så lycklig för hennes skull.

Jag saknar ord att skriva, men ville ändå säga det.

Grattis stumpan!<3

Åh ..

  2009-03-16 | 11:11:39


Jag skulle knappast tacka nej till en vecka till utomlands!

God natt.

  2009-03-15 | 22:22:59
Dagen har varit lugn idag, vi har fikat lite eftersom Christofer har namnsdag idag, och sedan så har vi bara tagit det lugnt. Det är ju ändå söndag! Nu ska vi gå och lägga oss, för att sedan gå till skolan i morgon. Sov gott! :*

Drömyrke?

  2009-03-15 | 13:06:07
Gud, jag vet äntligen vad jag vill i mitt liv. Vad jag vill jobba med. Jag vill jobba på en flygplats, typ med incheckning/boarding, eller som floorwalker. Det låter så spännande! Att jobba på en resebyrå skulle inte heller vara helt fel. Men att jobba som reseledare skulle jag nog inte klara av, även om det verkar jättespännande. Jag vet inte om jag skulle klara av att vara så mycket utomlands utan familj.

Tyvärr så har jag ju valt helt fel kurser för att jobba som det, inngen turismkurs alls! Jag tyckte inte om turismkursen vi hade i ettan, och därför ville jag inte ha det igen, men nu vill jag det. Jag vet att det är svårt att få jobb inom den branschen just nu. Men om jag någongång ska läsa vidare så blir det inom turism. För det är det enda jag vill.

ÄNTLIGEN RÄTT!

  2009-03-14 | 22:10:35
Jag måste ju säga att jag för första gången på FLERA år är nöjd med Sveriges bidrag. Jag har tröttnat på de tråkiga pop och discolåtarna som vi alltid skickar, de låter i princip likadant hela tiden. Vi har inte kommit med något nytt på flera år, men i år så gjorde vi det! Jag tror att vi har större chans med "La Voix" än med t.e.x Måns, inte för att hans låt är dålig, men det är liksom inte originellt. Man måste komma med något nytt om man ska ha en chans i den "stora finalen", och det har vi nog nu, hoppas jag!

Äntligen fredag!

  2009-03-13 | 10:41:02
Jag missade CP-bussen i morse! Gick till bussen precis den tiden jag alltid brukar göra,o ch när jag har en liiiten bit kvar så kommer bussen, och jag börjar springa som en dåre, men han bara kör förbi :< Så då fick jag muttrandes gå tillbaka hem igen. Snäll som mamma är så skjutsade hon mig till macken så jag fick gå på där. Tack mamma!<3 Hade inte den bussen funnits så hade det blivit en sjukanmälan, eftersom jag slutar klockan tio och inte hinner till skolan innan dess då.

Nu sitter jag dock här, och har slutat, men jag ska umgås lite med Jennfa <3 på stan en stund, och ta tio i ett bussen hem :).


Älsko är fortfarande sjuk :< Eller, har inte hört något från honom sedan igår eftermiddag (han svarade inte på kvällen), men jag tror inte att han är helt frisk ännu. Det är alltid konstigt att vara ifrån honom såhär många dagar (fast inte så många egentligen, haha!), men det blir skönt att träffa honom igen sedan, gud vad jag ska krama sönder honom då! Det känns ju även konstigt att åka hem varenda dag, istället för att variera det med att åka hem till honom, men snart kan jag nog åka dit igen hoppas jag :D.

Nu ska jag ta och möta Jennifer. Det blir nog gles uppdatering i helgen, så ni får ha det så bra och vi hörs på måndag!

Skön skoldag!

  2009-03-10 | 10:49:47
Åh, jag ville bara fortsätta sova i morse när klockan ringde, och min pojkvän kände nog detsamma. Blev lite stressigt att hinna med, men vi hann och nu sitter jag i skolan. Har haft två lektioner, och nu har vi visst slutat. Hade glömt att vi har kompensationsledigt från kvart över 1 idag. Och eftersom jag har lunch ända tills dess så har jag slutat. SKÖNT!

Börjar att bli förkyld också, väldigt kul.. nja, men eftersom min snuviga syster var hemms hos oss i helgen så är det väl inte konstigt, haha!
_______________

Nu ska jag ta och käka lite lunch med älskling, och sedan åker jag kanske hem, ås få han komma sedan!

Tack, Blondinbella!

  2009-03-09 | 22:38:52
Jag satt nyss och läste igenom alla nya inlägg som bloggarna jag bevakar på bloglovin har lagt upp. Så kom jag till Blondinbellas blogg. Såg tidigare idag att hon hade skrivit någon artikel i expressen, men jag orkade inte gå in och läsa det. Dock har jag efter att ha läst detta inlägg varit in och läst den, och jag börjar mer och mer att beundra den bloggtjej som jag hade så mycket emot för kanske ett halvår sedan.

Jag håller inte med henne till hundra procent i allt hon säger, men hon får mig ändå att börja fundera, och att börja tycka saker. Helt plötsligt är jag inte längre en tyst tjej som håller med alla, utan jag har min egna åsikt. Och jag funderar, ordentligt! Nu är jag inte någon jättebra ordformulerare när jag pratar, men jag försöker iallafall.

När det gäller den diskussionen som pågår nu, så måste jag säga att jag håller med Bella lite. Jag har mött mycket avundsjuka, och mest av tjejer. Jag har ofta märkt att många tjejer ska visa sig bättre. Så fort man berättar något som man är lite stolt över att man har gjort, så kommer genast en annan tjej och berättar tio andra saker som den har gjort mycket bättre, fast i ett förfinat tonsätt, även om man ofta hör den tonen som säger att man inte ska försöka påstå att man är något. Nu säger jag inte att alla tjejer är så, verkligen inte! Och jag vet killar som är så också. Men jag möter det oftare från tjejer än från killar. Och ska jag vara ärlig, så har jag också betett mig så ett fåtal gånger. Efter att ha läst artikeln och känt igen mig så mycket så skäms jag, fast det inte var många gånger alls. Jag har aldrig kommenterat elakt på en annans blogg, men däremot har jag tänkt elakt, och pratat elakt om någon annans blogg. Jag säger inte att jag är bättre än någon annan när det gäller sådant, men jag har börjat tänka till. Och jag tycker att det är onödigt. Visst ska alla få ha en åsikt, och alla har rätt att säga den, men jag tycker inte att personliga angrepp är åsikter, och jag tycker inte att elaka kommentarer är åsikter. Det finns en gräns på vad som är okej. Argumentera mot mig, visst, men att sitta och kalla någon annan för "gris" och "subba" och "blåst" är inte okej. När ska folk fatta att det också är mobbing? Tycker verkligen vuxna människor att det är OK att sitta och mobba någon, bara för att det sker på internet och inte face to face? Jag vet att ungdomar också gör det, och jag tycker även att det är fel. Men de vuxna är ändå de som ska föregå med gott exempel, eftersom vi ungdomar tar efter de vuxna. Sitte rdå de vuxna och mobbas så är det väl klart som korvspad att ungdomar också gör det! Jag säger inte heller att mobbingen automatiskt stoppas om de vuxna lägger av, men man måste börja någonstans, eller hur?

Jag förstår inte hur folk seriöst kan sitta och klanka ner på en som har varit med om ett sexuellt övergrepp! Nu är det så att jag vet att det är många fall som är falska, men kom inte och skyll på någon förrän ni har bevis! Hur skulle ni själv känna det om ni varit med om något sådant, och alla anklagar er för att ljuga, även om de inte har något bevis som helst på att det är så! Ni har inte hört någonting, ni vet ingenting, och ändå sitter ni och klankar ner på en tjej som förmodligen varit med om detta? Jag tänker inte säga någonting om det är så att ni skaffar fram bevis, men ni har ingenting förutom era åsikter, och rykten!

Nu tjejer, tycker jag att det är dags att vi visar att vi faktist kan! Vi vinner inget på att smutskasta någon, även om de är bättre än en själv. Höj dig själv istället för att klanka ner på andra! Visa världen vad du är bra på, istället för att visa världen hur svartsjuk och ogynnsam du är! Var stolt över den du är utan att mobba andra!

Isabella, jag tackar dig för att du gav mig en tankeställare. Jag tackar dig för att jag lärt mig att man inte tjänar något på att klanka ner på de som lyckats i livet. Jag unnar istället de, och blir sporrad att själv kämpa för att nå toppen! Jag är någon, och ingen ska komma och klanka ner på mig för den jag är, och för vad jag gör. Så det så!

<3

  2009-03-09 | 21:33:17
Åh, ännu en låt jag älskar. En låt som ger minnen till högstadiet. Jag och Hanna sjöng den här på många tillställningar.
Saknar det!




Lite nytt igen.

  2009-03-09 | 20:44:10
Som ni kanske ser så har jag gjort om lite igen. Inte mycket dock, ändrat färg och header bara. Är lite mer nöjd nu, men får väl se hur länge jag är nöjd som sagt. :)





Har ni alla en bra kväll ?

ORDER skapad!

  2009-03-09 | 13:38:29
NU har jag skapat min order, om ett par dagar så kommer 150 kr på HM till mig :) då blir det ny mascara! Och ni som inte har blivit medlemmar kan jag locka med att det faktist var enkelt att få detta, och ju fler man värvar och ju mer man ligger i så desto fler presentkort får du! Så vänta inte utan bli medlem idag! :D

(jag vet att jag är tjatig, men nu vet jag ju att det funkar!)

En liten lista på morgonen

  2009-03-09 | 11:27:46

Rolig listan om mig:

namn: Emelie Ahlin
födelsedag: 10 juli
födelseort: Avesta
uppvuxen i: Avesta / (landet)
bor: Avesta (landet)
ögonfärg: typ gröna
hårfärg: Just nu brun, originalfärg är cendré
pluggar: Handel
familj: Mamma, plastpappa, pappa, lillasyster och lillebror, storebror, pojkvän + pojkväns familj :)


FAVORIT...
färg: det är många, men jag gillar svart, vitt, blått och grönt mest :)
plats: det vet jag inte riktigt :o
land: just nu spanien (kanarieöarna)<3
bok: Godnatt mister Tom
fordon: chrilles bil ;)
film: Just nu är det The green mile
djur: hund/katt
affär: New Yorker
serie: House
café: I avesta är det coop caféet, i uppsala är det Landings

plagg: min rosa klänning
skor: mina gråa stövlar
aktivitet: gå ut och gå

BRUKAR DU...
titta på dig själv i spegeln: haha jaaa!
gnälla: ja, mest när jag är trött
skrika: ibland
sova: Ja
försöka vara annorlunda: försöka? Varför skulle jag vara som alla andra? klart jag är annorlunda, ingen är ju som jag :)
klä dig i svart: Ja, många av mina kläder är svarta ;)
gå till kyrkan: om det är något där, som bröllop eller dop.
gå i skolan: japp
röka: nej.
ljuga: det händer väl, men inga allvarliga lögner, bara en vit, sällan
hata folk: inte ofta, men ibland så går det inte att förneka det.
lita på folk: de närmsta ja

NÄR...
Köpte du något senast: förra veckan, två böcker
Kramades du senast: I morse
Åt du senast: äter tuggummi nu ;)


VEM...
Saknar du: en kompis som jag inte träffat på flera år!
rörde dig sist: Emelie L
vill du slå: ingen
kramade du sist: Annica
vill du vara som: mig själv
sårade dig sist: vet inte 
gjorde dig riktigt glad senast: kommer inte håg, men det var nog Chrille, :P

HAR DU... 
brutit några ben någon gång: Nej
några piercings: Hål i öronen
egen dator: ja, men den står hemma hos pappa :)
gjort bort dig rejält: haha jodå!
bra självförtroende: nja, det är på g
kysst någon: haha ja!
varit/är kär: Ja, och är det nu!

HUR...
svarar du i telefonen: "Aa det är Emelie?"
mycket pengar har du: typ 6000 sparat, och liiite på kortet, tror jag
ofta bäddar du sängen: när jag orkar :P
ofta städar du: ibland :)
många stör du dig på: bara en just nu!
ofta träffar du din familj: Jag träffar någon familj varje dag :)

TROR DU...
att du kommer bli något: jobbigt att inte bli något liksom?
på gud: nej
på rymdvarelser: ja, inte gröna marsmänniskor, men jag tror att det skulle vara mer osannolikt att vi är helt ensamma i hela universum, än att det ska finnas liv på andra planeter.
att folk tycker om dig: alla kan ju inte göra det, men jag hoppas att mina vänner gör det iallafall :)
på ett liv efter detta: ja det för jag

ÄR DU...
förstående: oftastöppensinnad: jodå
osäker: ja!
intressant: haha vet inte?
hungrig: Ja!
smart: såklart!
barnslig: jämt
liten: nejdå
frågvis: ibland
organiserad: nja, ibland
hälsosam: inte för tillfället
blyg: ja, i början :)
lättuttråkad: ibland!
ansvarsfull: jodå
arg: nej inte nu
ledsen: nej
glad: jadå
pålitlig: ja!
positiv: för det mesta
Lätt att förföra:¨nja, det beror på ;)
bra på att ge komplimanger: jodå :)

VÄLJ
katt eller hund: båda!
vit eller svart: svart
varmt eller kallt : varmt
vatten eller land: land
sex eller kyssar: kyssar
telefon eller internet: telefon
musik eller teater: Musik
bok eller film: bok
leva eller dö: leva

Komedi eller skräck: komedi

Pirat eller Viking: viking ;)


Ingen har väl missat?

  2009-03-09 | 08:53:07
Visst har väl ingen missat denna "gratisvåg", hemsidor där man samlar poäng och får i utbyte presentkort som man kan handla för. Jag har varit medlem på gratismakeup ett bra tag, men varit väldigt skeptisk till om det verkligen funkar. Så berättade en kompis för mig i förra veckan att hon nu hade fått ihop alla poäng och skickat iväg en order. Efter ett par dagar så fick hon hem presentkortet i brevlådan! Och jag tänkte "Shit, det funkar!" Det bästa är, att du behöver inte betala något alls, om du inte vill! Jag har fått alla mina poäng jag har hittills genom att logga in och svara på en fråga varje dag (+2p) samt att besöka hemsidor. Nu har jag bara några poäng kvar till mitt första presentkort! :D Och det behövs verkligen, jag har ingen mascara. Dessutom så kan du lösa in presentkortet på h&m också, så du kan köpa kläder om du vill ;)

Så, jag förstår egentligen inte vad du väntar på, bli medlem idag och se det själv! Är du inte nöjd så är det bara att avregistrera dig, och det kostar som sagt INGENTING! :)


Söndag

  2009-03-08 | 20:52:06
Hej alla godingar!

Gles uppdatering, men det visste ju ni att det skulle bli framöver så. :) Iallafall, helgen har varit helt okej! Igår var vi på en av mina äldsta vänners mammas 40-års fest, och gud vad galet det var! Men det var väldigt kul, och roligt att träffa folk man inte träffat på jättelänge! :)

Idag har det väl varit en allmänt seg dag, vi har i princip inte gjort något alls! Och nu väntar en veckas skola igen, haha!



Jag orkar inte skriva just nu, älsko och jag ska kolla på valkyria :) puss! :*



min "outfit" igår på festen. :) lägg märke till att jag har klackar (små men ändå!) och grön ögonskugga :>

Glöm det.

  2009-03-05 | 12:58:58
Irritationen kom tillbaka. Varför kan jag inte bara snäsa av? Varför kan jag inte bara säga att jag inte alls vill höra en massa besserwisser-snack på en gång man säger något? Och nu var det ännu en gång som personen inte ens var med och pratade om, utan bara flikade in, som vanligt. Man kan inte veta allting! Och man behöver inte "rätta" någon på EN GÅNG, du tycker en sak, jag en annan, och vem som har rätt är väl skitsamma, men jag är trött på att höra en massa översittarsnack av någon som ska ha rätt på allting, det går inte att diskutera med en sådan! Så snälla, låt mig bara vara, innan jag flippar ur totalt!

RSS 2.0