`~ Heal the World ~´

  2009-06-28 | 20:48:09
Jag har inte varit duktig på att uppdatera nu heller, ledsen! Men jag har jobbat ännu mer och sedan njutit i solskenet, så jag har inte haft en tanke på det tyvärr. Och denna vecka kommer det att bli dåligt, det kan jag säga på en gång! Ska jobba måndag-torsdag-fredag, min plastpappa fyller 40 på onsdag och på lördag är det bröllop för mamma och min plastpappa! Veckan efter det hoppas jag att det är lugnt så jag kan skriva lite mer :).

Ja och ingen har väl undgått att höra om Michaels Jacksons bortgång? Jag tänkte inte skriva så jättemycket om det, eftersom nästan alla andra skrivit om det, men jag tycker att det är sorgligt. Man tycks alltid tro att megastjärnorna är odödliga, det ska finnas där jämt liksom, och därför blir man alltid jätteförvånad när någon stjärna dör, oavsett orsaken till bortgången. Tyvärr måste jag säga att Michael inte såg ut att må så bra på bilderna jag har sett på honom de senaste åren.

Jag har alltid älskat hans musik, har inte haft honom som min största idol, men han har varit en av de enda artisterna vars låtar jag aldrig tröttnat på, som jag lyssnat på år in och år ut. Min favoritlåt när jag var mindre var helt klart Billie Jean, som gick varm i min freestyle och sedan på min cd-spelare. Även idag ligger den mig varmt om hjärtat då jag lyssnade mycket på den när jag mådde dåligt. Idag lyssnar jag på många av hans låtar, men Heal the World är den som det lyssnas mest på. Jag tycker att han är ett musikalt geni, och han har gjort fantastiska texter!

Så ja, man kan väl inte säga annat än Vila i Frid, Kunden av pop, The king of Pop, och tack för att du har berört mig med dina låtar!

______________________--

Heh, blev ganska långt iallafall, :P Men men, nu ska jag ringa min pojkvän och sedan ska ja bara ta det lugnt, ska ju jobba i morgon!

Ha det underbart allihopa!

Löön

  2009-06-24 | 11:42:48
Solen skiner, vilket är en riktigt bra anledning till att det har blivit lite glest med uppdateringar. Jag har även jobbat lite, umgåtts med min pojkvän och bara softat. Så nu vet ni!

Imorgon kommer min lön för maj månad. 2478 kr är inte helt fel när man är en fattig tonåring! Även om det är vad min pojkvän tjänar på två och en halv dag typ, haha! Jag är glad att jag får något över huvud taget, och denna lön skall sparas tillsammans med mina andra sparade pengar till körkortet. Få se hur mycket det blir tillslut, jag hoppas att det räcker till en systemkamera också, vilket jag har önskat mig i flera år. :)

Nu ska jag gå ut i solen och njuta, eller jag ska sätta mig på verandan och läsa tills Chrille kommer hem från jobbet :)


PUSS

Tisdag (?)

  2009-06-16 | 20:32:31
Hej gott folk!
Ja, det märks verkligen att det är sommarlov nu, jag har ingen koll på dagarna alls! Ska joba på torsdag, så mycket vet jag iaf, haha! Sedan så är det ju midsommar i helgen. Vad ska ni göra då?
Jag ska iallafall hem till pojkvännen och äta lunch, fast jag vet inte hur dags det blir, han och hans föräldrar har jobbat natt då. Efter det blir det ner till mina favoritgrannar, och ha det trevligt där! På lördagen blir det väl att gå ner till näs, som vanligt. Det brukar vara en stor ungdoms- och vuxenfest där, disco för ungdomarna och öltält för de vuxna!

Snart så är det bröllop också, två veckor kvar typ. Usch, nervöst är det, även om det inte ens är jag som ska gifta mig, haha! Jag ska såklart lägga upp massor av bilder efteråt, det lovar jag! Ska ju bli hår och makeup-stylad innan så det måste jag ju visa.

Och veckan efter bröllopet så är det äntligen dags för min födelsedag! Gud så jag har längtat, då blir jag äntligen 18, frihet säger jag bara! Då kommer det väl massor med folk, och jag ska förmodligen in på krogen (blir nog dagen efter födelsedagen tror jag).

Det är väl vad som kommer framöver. Såklart så ska jag försöka att hålla er uppdaterade, men det kan bli lite glest, för dels så är det ju sommar, är det fint väder så vill man ju vara ute, och sedan så är det grymt mycket att göra nu, och att sitta vid datorn är inte direkt den första prioriteringen ;). Men håll ut!


Massor med kramar!
/Emelie

För han har tagit studenten!

  2009-06-13 | 10:45:19
Gårdagen var kanon! Synd att det regnade ute på eftermiddagen/kvällen/natten, trots det blev det att åka in till stan oh stå där och dansa. Något blöt man var när man kom hem!

Nu kommer ett par bilder från igår, men det kommer flera sedan.


Glada studenter som inom kort ska springa ner och ut för att sjunga studentsången!


En Anki-Panki som är minst lika spänd som studenterna!

Den lyckliga studenten himself

Kram!

Min fina älskling<3


Då och nu. Haha

Hans slips diggade jag skarpt!

En glad mårten kom en sväng för att fira!

Vi åt smörgåstårta, jättegott!


Anki-Panki-Päronskaft gjorde bål


Massor med folk

En bror, en Kalle och en Pojkvän :D



Hörs senare!


Grillning

  2009-06-12 | 18:23:42
Oj vad folk det är här! Vi har ätit smörgåstårta och haft det jättetrevligt. Folket här kommer att vara kvar, men jag och chrille ska dra iväg och grilla med chrilles klass, så därför ingen mer bloggning ikväll. Imorgon återkommer jag med bilder från idag.


KRAM!

Glad STUDENT

  2009-06-12 | 09:03:41
För idag tar min älskade, älskade pojkvän studenten. Äntligen är han fri! ;)
Bilder kommer senare idag, han springer ut vid 13, då ska jag vara där.



Sommarlov!

  2009-06-11 | 23:29:14
Nu har jag äntligen sommarlov! Det firar vi med ett youtubeklipp på vår fina körsång. Jag är den som sjunger vers nr 3, i långt brunt hår :)





Idioter

  2009-06-08 | 22:36:50
Fyfan säger jag bara!

Min älskade vän har blivit hackad på sin msn och facebook, och nu sitter "hackern" och lägger ut en massa skit på henne facebook. 

Jag tycker att det är sjukt omoget och barnsligt att hålla på som den här personen gör, jag fattar inte det roliga i det hela?

Fy fan säger jag bara!

Hejdå!

  2009-06-07 | 18:35:34
Imorgon åker min otroligt elaka granne-älskling till Egypten. Hon sviker alltså mig (!) och åker för att bli väääldigt brun så att jag inte kommer våga visa mig ute ;). 

Jag hoppas att hon får det jätteroligt där nere och inte kommer hem och är bortgift, för då ska jag slå hene gul och blå med min kavel! Så Elin, ha det så jävla roligt där borta, och tänk mycket på mig så att jag får det fint här hemma :D Älskar dig! <3


Detta är då min otrooligt snygga granne sedan snart 11 år tillbaka.


Ja, ni ser vart jag har fått MIN snygga sida ifrån, HENNE såklart!



Du är bäst, glöm aldrig det! <3


Klippt och skuret

  2009-06-05 | 18:13:33
Hej! Har inget roligt att berätta, tyvärr, förutom att jag är väldigt pepp på sommarlov, som jag får på torsdag :)

Har ju lovat att lägga ut en bild på mig som nyklippt, och här kommer den! Dock så är det ju inte så annorlunda, har bara klippt toppar och tunnat ut det.


Så skönt!



Idag har jag dock löshåret i, så idag ser jag ut såhär:


Ingen bild.

  2009-06-02 | 22:18:55
Jag är ledsen, men jag orkar verkligen inte ta en bild och lägga ut just nu, dessutom är håret sådär som det brukar vara när man kommer från frisören, jag brukar då aldrig bli nöjd innan jag har stylat dert själv liksom ;).

Jag lovar att jag ska lägga ut en bild, ni får ha tålamod!

Kramar

Betyg

  2009-06-02 | 19:08:25
Hittills så har min dag varit väldigt bra. Ganska slapp, men bra. Vi började med engelska, där vi lämnade in böcker (eller jag eftersom jag stod i caféet hela dagen igår). Sedan pratade vi betyg, jag låg på VG+. Skönt eftersom jag då kan sträva högre nästa år, hade jag legat på ett MVG redan nu med ett års engelska kvar så hade det varit en enorm press på mig hela nästa år, för att inte sänka mig. Visst kan jag sänka mig nu också, men samtidigt så vill jag upp på ett MVG, eftersom engelska är en av de kurser som jag vet att jag kan göra bra ifrån mig på, trots min enorma skoltrötthet. Därför kommer jag att jobba och slita på i engelskan nästa år också, och hoppas på det bästa.

Efter den lektionen hade vi svenska, och där satt vi och diskuterade renässansen. Betyg pratade vi inte där, men vi har en lektion på torsdag och jag antar att det blir betygssnack då, eller jag hoppas det.

Sedan var det dags för lunch, då jag trippade ner till stan och klippte mig, blev nöjd, men har inte tagit kort än då jag har löshåret i. Ska ta ur det om en stund och knäppa kort. Hoppas att jag fortfarande känner mig nöjd!

Och slutligen så hade jag marknadsföring, då läraren stod och pratade en stund innan hon tog iväg oss en och en för att prata betyg. Det var tre kurser som vi skulle få höra om då, och jag fick MVG på allihopa! Döm om min förvåning alltså. Det hade jag inte alls räknat med, men jag är nöjd, det måste jag ju vara! :)

Jag är dock en sådan som inte gärna berättar när jag har fått högt betyg, speciellt inte när jag hör andra som får lägre betyg och blir besvikna, eller när jag har fått ett "lågt" betyg, och någon annan är besviken för att den fick så lågt trots att den fick högre än mig. Båda situationerna gör mig obekväm. Jag gillar inte att trycka ner någon pga mitt betyg, och även om jag inte alls gör det, så känns det så. Men jag är sådan, jag kan inte hjälpa det. Jag är en väldigt orolig och tveksam person, som inte är säker på mig själv. Tror att det är det som gör det.

Dock så är jag mycket mer självsäker nu än vad jag var i högstadiet, jag är mer framåt än vad jag var då. Även om jag har svårt att bestämma, och svårt att säga ifrån om något är fel, så bättrar jag på mig, och jag jobbar på det. Men när det kommer till betyg, så tror jag att jag alltid kommer att vara lite tillbakadragen, och inte gärna berätta om när jag fått högt betyg när andra fått lägre.

Klippning

  2009-06-02 | 10:58:12
Ja, nu ska jag snart ner och klippa mig. Hoppas hoppas hoppas att det blir bättre än förra gången! Även löshåret skall med så ja, nu jäklar ska det bli bra! Jag återkommer i eftermiddag och visar er en bild :)

RSS 2.0