:D

  2009-01-31 | 16:42:23
Kissie är så generös!<3

Uscha .

  2009-01-29 | 08:36:58
Torsdag idag. IMORGON ÄR DET FREDAG<3! Då blir det Kina, med Jimmy, Nanny och älskling, och såklart sötoMatilda, om hon är frisk, vilket hon ser till att vara, annars jäävlar!


Jag ska snart ha religionsprov, om kristendom. Det går nog bra. Efter det har jag svenska, då jag ska prata med läraren om vilka böcker jag kan läsa till "1000 sidor" - projektet. Efter det är det lunc, som kommer att tillbringas en stund på media för att få bilderna samt kläderna, och efter det tillsammans med älsko. Efter det så är det dags för samhäll, vet inte vad vi ska göra där, men det blir nog en lugn lektion. Slutar sedan halv 3, och då ska vi åka och kolla om chrilles bil är klar, om den är det så blir det att åka med den hem till mig, kul :D.


Nu måste ja gå, önska mig lycka till! :*

Fotosession.

  2009-01-28 | 22:17:10
Förresten, fotosessionen vi hade med Malle och Emelie W gick bra, synd att jag mådde så dåligt bara, och var tvungen att åka hem så tidigt, men jag hoppas att det blir fler gånger! Får kanske bilder i morgon, hittar jag en snygg bild så lovar jag att lägga ut den :)

_

Nu ska jag gå och lägga mig, religionsprov i morgon bitti! Få se då om vi får premiäråka älsklingens bil hem till mig sedan efter skolan, fast först köpa en bilstereo.



Godnatt, mina kära läsare, vilka ni än är! :*

Orkar inte.

  2009-01-28 | 13:43:58

Åh, jag skulle ge vad som helst för att ligga hemma i sängen och sova nu. Jag är trött, och det blir inte bättre av att klasse när gnällig idag. Jag orkar inte lyssna, jag vill bara gå därifrån, men vem vill ha skolk?

Jag fattar inte, varför måste man sätta sig emot precis allting för? Det verkar som att vissa aldrig blir nöjda, utan de ska alltid ha något att gnälla på. Det är verkligen jättejobbigt! Jag hatar det, och det är på grund av det som jag ibland verkligen inte vill gå till skolan.

Sedan så önskar jag att det fanns en stor skylt på pannan på alla, där det stod:  "Jag vill inte vara med dig", eller "Jag vill vara med dig". För det är så svårt att veta, man får olika vibbar hela tiden, och ibland känns det som att man inte är välkommen någonstans. Jag är otroligt känslig för tonfall och kroppsspråk, jag analyserar på en gång, och jag blir osäker på ett kick. Därför vet jag inte ibland vart alla står. Vill de ha mig där, eller vill de inte? Vill de vara med mig egentligen, är de bara snälla, eller önskar de bara att jag gick någon annanstans? Jag vet aldrig, och det gör mig så osäker.


Premiäråkturen !

  2009-01-27 | 21:05:42
Ja, nu har vi verkligen åkt runt, haha!

Chrille började med att köra sin mamma till jobbet, sedan så åkte jag och han hem till mig, drack lite kaffe och så :). Sedan så åkte vi iväg igen, hämtade upp Henrick och åkte och käkade pizza i fors, och sedan bar det av hem till honom igen. En liten paus och snart ska vi åka och hämta hans föräldrar på jobbet, och sedan blir det sussa. Jag är helt slut!

I morgon blir det skola, vi ska visa våra business-school powerpoints på första lektionen, spännande! Sedan blir det idrott och företagsekonomi, lite väntandes och efter det extraidrott. Sedan hem. En rätt så skön dag, dessutom är jag så glad, så inget kan få mig på dåligt humör!

Nu ska vi snart åka. Puss! :) :*

ÄNTLIGEN !

  2009-01-27 | 16:32:25
GRATTIS, grattis, grattis min älskade!

Min älskade pojkvän har äntligen tagit sitt efterlängtade körkort!
Ni må tro att han är glad nu, han satt och log och log och han ler fortfarande! Vi får låna bilen ikväll av hans mamma och pappa, så vi ska ut och åka lite, käka pizza med hans bror, samt åka hem till mig och säga hej till mamma. Åh, jag är så glad för hans skull! Han har varit så nere för att han inte har klarat det innan, och så nu så klarade han det! Vilken lättnad, att inte behöva öva längre, plugga och komma efter i skolan. Sedan så kommer man ju runt nu. Så kul!



Rolig lektion!

  2009-01-26 | 10:57:43
Har nog haft en av de roligare engelskalektionen idag. Vi har läst lite och pratat om Tolkiens "Sagan Om Ringen". Och de böckerna, sagan om ringen triologin samt Bilbo (som hittills är de Tolkienböcker som jag läst) är verkligen ett par av mina favoritböcker. Men tydligen så är det många i klassen som inte tycker det, samt inte ens har sett filmerna. Men men, smaken är som baken, och hur kul hade det varit om precis alla i klassen hade älskat böckerna? :)

Nu är det lunch!

Att fundra på .

  2009-01-26 | 09:18:48

Det jag måste jobba hårt med, det är att inte försöka analysera svar jag får från folk. Jag kan bli funderandes länge. Och det gör bara att jag mår dåligt, så jag måste sluta med det. Det är inte det lättaste men det är ändå något jag strävar efter att klara av.

Jag är trött, vaknade vid 5 i morse och mådde illa så in i hel**te! Trodde jag höll på att bli magsjuk, men det var bara en "månadsvärk", som jag egentligen inte ska ha då jag käkar tabletter för att avhjälpa den. Trots det så får jag nu igen så jäkla ont, kan knappt stå rak och mår illa som sjutton. Jag var till UM idag, och fick en ny tid, så jag hoppas att jag får hjälp med det.

I morgon ska jag och några till vara modeller åt några från media. Det ska vara 80-tal, och det är jag, Jessica och Emelie Ö bäst på, haha! Nej men det ska bli jättekul!


Dagen idag kommer att bestå av engelska, lunch, naturkunskap och ival med älskojennifer. Sedan blir det hem, busa lite med hampemannen och sedan kolla på Batman tillsammans med mamma<3 Blir nog 4:e gången jag ser på den, haha!


Ciao


Lördagsfunderingar.

  2009-01-24 | 19:20:10
Det har varit en lugnt dag idag. Jag var hemma först, men nu är jag hos pojken min. Han övar körkort, och ibland tar han paus för att spela lite, haha, han har så svårt för att hålla sig borta från det ;) .

Det händer inte så mycket, och jag vill inte fylla min blogg med massa struntinlägg som bara rabblar upp massa tråkigt. Det är därför jag inte uppdaterar så ofta. Vad ska jag skriva om liksom?

Mamma har iallafall hittills klarat av arbetsträningen. Visst grimaserar hon lite oftare än förut, men det känns ändå positivt, för hon ser piggare ut, ja ibland då, men alla har ju uppåt och nedåt dagar. Det hon klagar på nu är att hon inte hinner göra så mycket hemma för att dagarna gå så fort, haha! Det tycker jag är bra, för då kanske hon lär sig att hon inte behöver göra så mycket som hon kanske vill ibland, utan att man kan ta det lugnt ibland.

Jag ska nog sätta mig och kolla lite på teve nu, jag pallar inte sitta vid datorn!
__


Och, om det var mig du menade så ber jag jättemycket om ursäkt och jag vill att du ska veta att du är en av de vänner som jag verkligen, verkligen tycker om, för du har en underbar personlighet, och du är ärlig, vilket jag tycker är jättebra! Om du har uppfattat annat från min sida så är jag verkligen ledsen, det var inte alls menat att det skulle bli så.


Puss på er alla som läser min blogg, trots dålig ointressant uppdatering! Ni är guld värda! :*

TGIF

  2009-01-23 | 11:52:24
Fredag, älskade fredag. Jag har varit så trött hela veckan, så jag tycker verkligen att det är skönt att det är fredag! För då får man några dagars uppvilande innan det är dags att sätta igång med arbete igen. Men om 4 veckor exakt så är jag utomlands, och vilar upp mig. Jag längtar!

Jag sitter som vanligt i skolan fast jag har slutat. Tänkte egentligen åka hem tidigare, men jag har lite saker att stå i innan jag kan åka hem. Så därför är jag kvar.

Jag måste iväg en sväng nu, annars hade jag skrivit mer, men jag uppdaterar nog senare:)

Helt otroligt.

  2009-01-22 | 19:05:51
Sitter och lyssnar på musik på spotify, och helt plötsligt får jag en invigelse att söka på gamla bidrag från "MGP Junior," eller "Lilla Eurovision" om man hellre vill kalla det så :). Och jag fick upp några stycken, vilket gav mig en nostalgi-kick!

Jag satt och kollade på detta när det sändes, och jag tycker fortfarande att tjejen som gör framträdantet gör ett jättebra jobb! Tänk att skriva låten själv, vid en sån ung ålder!

Hon heter Maria Isabel, och låten heter: Antes Muerta Que Sencillia


Är hon inte söt? :)

Onsdag

  2009-01-21 | 15:38:43
Dagen har inte varit så speciell. Skola hela dagen (har dock slutat nu), och det har inneburit inköp och varuhantering, lunch, idrott och sedan företagsekonomi. Jag är helt slut! Jag kan inte somna ordentligt på kvällarna, så jag är jättetrött på dagarna. Inte bra.

Om en stund så ska jag och pojken min gymma, och sedan ska vi ta bussen hem, som åker en omväg och det kommer ta över en timme att åka. Kul.

Väl hemma så ska pojken öva körkort och jag ska läsa, om jag inte fortfarande har huvudvärk då förstås, då tar jag nog det bara lugnt ett tag.

Vi hörs senare!

Tisdag .

  2009-01-20 | 12:49:05
Jag uppdaterar inte lika ofta längre, och det beror på att jag känner inget behov av att skriva när jag inte har lust, jag skriver när jag vill och har något vettigt att skriva om, och så kommer det att vara ett bra tag nu, tills jag ändrar uppfattning, om jag nu någonsin gör det.

Det har inte hänt så mycket heller, inte något som är av intresse, och därför känns det också onödigt att skriva saker som inte ens är roligt att läsa. Men jag har inte hört något av er heller, så jag vet inte vad ni gillar att läsa? Därför ställer jag nu 2 frågor till Er.

Varför läser ni min blogg?
Vad vill ni läsa om i min blogg?

Snälla .

  2009-01-18 | 15:50:56
Snälla, snälla snälla! Låt bli att skicka en massa "reklam" i kommentarerna. Jag tycker att det är jättejobbigt, och jag vill inte behöva sätta på så att jag ska godkänna kommentarerna. Men om det fortsätter så har jag inget val. Hur kul tycker ni själva att det är att få en massa "spam"-kommentarer där det bara är en massa skit, och som inte hör till det ämnet som man har skrivit om? Nej juste, så ge sjutton i att skicka en massa sådant till mig! Jag raderar ändå dem, utan att gå in på länkarna så ni slösar bara massa tid.


Tack för mig!

Lördag

  2009-01-17 | 20:25:38
Jag vet inte varför det känns som att det är skola imorgon? Men jag sitter och kollar på klockan och sedan helt plötsligt så kommer jag på mig själv med att tänka att "det är inte långt kvar tills jag måste lägga mig för att orka upp till skolan imorgon", hah!

Nu är designen i princip klar iallafall. Blev en klar förbättring även om jag inte är jättenöjd. Men säg när jag är det? Det tråkiga är att nu när jag har gjort klart den så har jag inget att göra. Funderar på att lägga mig i sängen och kolla lite på teve, men det får bli lite senare. Jag ska nog läsa lite bloggar först. Senare ikväll blir det Wallander, har redan sett den filmen som går, men pojken min ville att vi skulle se den, och det gör jag gärna, dels för att den är bra, och dels för att då får jag kramas lite med honom, haha!

I morgon ska jag åka hem till mig. Jag ska knäppa kort också, för det är dags med inbjudningarna nu! Kul att få leka fotograf, även om det inte är med min kamera (som jag inte har än). Jag vill verkligen ha en systemkamera!

Usch, jag blir allt sämre och sämre med att komma på något att skriva. Det ska bli skärpning på det! Jag vill skriva lite mer om fibron, men just nu kan jag inte komma på något speciellt. Fuderar även på att ha en frågestund i bloggen, och ja, det ska jag nog ha :) Ska ordna lite först bara.

en fråga ang DESIGNEN

  2009-01-17 | 18:37:16
I mitt fönster, (firefox) så är menyn till höger jättekonstig, så min fråga är;

Hur ser den ut för dig ?

Designen

  2009-01-16 | 19:26:25
Jag håller för tillfället på att göra om designen, ni får se när det är klart! :D

En älskad födelsedag.

  2009-01-14 | 23:14:21
Jag ska alldeles snart gå och lägga mig, men jag känner att jag måste skriva lite, då jag inte uppdaterat ordentligt på ett tag. Men jag har inte haft en aning om vad jag skulle skriva, så då kände jag att det är bättre att jag inte skriver något alls än att jag sitter och skriver en massa nonsens (som förövrigt kommer upp ibland iallafall, haha!) och sådant. Men nu ska jag skriva lite om vad som har hänt under min tysthet.

Eh ja, inte så mycket, men idag fyller min älskade pojkvän år, 19 år blir han, stora pojken! Han fick ett armband och en sjal av mig, samt te med smak av glögg! Det blev uppskattat. :) Av sina föräldrar fick han en spinningcykel, och av mamma och Anders så fick han whiskeyglas och en första hjälpen väska att ha i sin kommande bil! Sedan fick han pengar och choklad. :) Och vi har fikat och pratat och skrattat!

I morgon har jag och två av mina klasskompisar redovisning om 80-talet på samhällen. Jag ska ha på mig en förskräcklig klänning som mormor hade -84 på min morbrors dop, samt min "svärmors" (som jag kallar henne ibland) gamla glasögon, kommer att bli så snygg! Har även ett par gamla brillor som min gammelmormr hade på 80-talet. Och såklart, blå ögonskugga! Jag har fixat en egen "medleylåt" med olika låtar från 80-talet och så ska vi ha en poverpoint. Det känns som att inget kommer att gå fel! Men jag ska hålla er uppdaterade :). Ska försöka fixa en bild så ni får se hur snygg jag blir ;).

Vi håller på med en tidning på marknadsföringen, och det är jättekul! Jag sitter och jobbar med den på rasterna och vill helst jobba med den på alla lektioner om det var möjligt, men det går ju inte. Trodde när jag först hörde uppgiften att detta skulle jag inte klara av, jag har ju inga idéer, det kommer gå åt helvete, men nu så känns det bara bra och skitkul!
_
Mamma jobbar fortfarande på ÖoB ibland, och hittills går det bra. Hon fick en inflammation där visdomstanden satt, men nu är det fixat så hon ska slippa ha ont där iallafall. Med ryggen går det bra än så länge, men man vet ju aldrig, det kan ju komma plötsligt!


Nu måste jag gå och sova, annars kommer jag att sova på lektionerna, och det vill jag inte!
Godnatt och puss och kram på alla därute!

Hej

  2009-01-13 | 15:20:55
Nu visar jag Evelina hur man skaffar en blogg :)

Trötter !

  2009-01-08 | 19:20:27
Mamma drog ut en visdomstand igår, som var helt trasig. Hon hade ont i munnen, stackarn<3
Iallafall, varken hon eller jag sov bra alls natten till idag, tror att jag sov runt 2 timmar ? Det känns! Jag satt och halvsov i morse på religionen, vi kollade på en film som hette "nunnan".

Och när jag kom hem till Christofer så satte jag igång teven och kollade lite, och tro fan att jag satt och sov! Var massa bra som jag ville se, men ögonen höll sig verkligen inte öppna. Ajaj, ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt. Måste bara äta god hallonpaj som Annica gjort först!

I morgon står det Keramik på schemat. Den lektionen avklaras tillsammans med älskade Jennifer, och efter det så har jag slutat. Kommer att stanna i skolan till lunch, äta med älskling och sedan gå ner på stan för att fixa en grej. När pälsko har slutat så kommer mamma och hämtar oss, för mormor fyller år på lördag, men jobbar så vi åker och firar henne i morgon istället.

På lördag så blir det förmodligen tjejkväll med de bästa<3 Har inte hört något bestämt än, men jag hoppas verkligen, allt för längesedan jag umgicks med de, och de tillsammans, vilken grej!

Nu ska jag försöka kika lite mer på teve utan att somna, haha! Wish me god luck ;)


Kissie är bäst!

  2009-01-08 | 16:14:42
Kissie är bäst!

Sista ledighetsdagen.

  2009-01-07 | 14:51:28
Ja, nu är lovet över, iallafall för den här gången. I morgon börjar skolan igen, och då är det bara att kämpa på 6 veckor framåt, tills nästa lov. Och DÅ blir det att åka utomlands! :D

Snart ska jag åka hem till mig igen, och min älskling stannar kvar hemma hos sig för att plugga på teorin. Han ska snart skriva upp och köra upp, men jag tänker inte avslöja datum än, utan ni får hålla utkik framåt så kanske ni hör ett knyst av mig när han har klarat det!

Jag längtar verkligen tills på fredag, då jag har en enda lektion, med den bästa. Älsklings-Jennifer syftar jag såklart på! Om jag ska vara ärlig så har jag sett fram emot keramiken ända från jullovsstarten, haha!

På lördag kanske det blir tjejkväll också, det blir trevligt som sjutton, om det nu blir av. Hoppas det, för det var längesedan jag umgicks med tjejorna på fritiden!



Nej, nu ska jag ta och kramas lite med min fina pojke innan vi måste skiljas åt. Vi hörs i morgon!

Shopping ?!

  2009-01-06 | 23:32:56
Jag vill shoppa! Jag kan komma på miljoner saker jag bara måste ha!
Klänningar, shorts, sandaler, kjolar och en ny bikini till utlandsresan! Jeans behöver jag också.
Och ja, jag vet inte för fem öre vad jag ska skriva om, så ni får ursäkta mig. Ska sätta igång en film och lägga mig i sängen hos min älskade älskling nu, och fundera ut något vettigt. Vi hörs i morgon! Puss!

Nuså.

  2009-01-05 | 14:51:55

<3



Nu åker jag hem till mamma. Vi höres! Puss :*

Nu kommer det lite.

  2009-01-05 | 00:05:17
Nu kommer det lite bilder, känner mig så dålig på att lägga upp bilder, men jag ska försöka bli bättre :)



En "Kvällens outfit";  pyamasbyxor köpta för längesedan på Coop, och min klass- t-shirt från 9:an. Hög mysfaktor!


<3

Sista dagen.

  2009-01-04 | 19:00:13
I morgon åker jag hem till min mamma igen, till avesta. Det ska bli skönt men ändå tråkigt. Det är mysigt hos pappa, och jag träffar honom inte så ofta. Samtidigt så saknar jag ju alla hemma, familjen, pojkvännens familj, och alla vänner. Och så är det snart skola. Måste ju vänja mig vid att inte vara uppe så länge på kvällarna, haha!

jag uppdaterar  senare ikväll, ska fundera lite på vad jag ska skriva om.

Illamående ..

  2009-01-03 | 18:17:37
När vi vinkade av min pojkvän vid tåget, och tåget började rulla, så kände jag mig illamående. Jag tänkte på dig.
Jag saknar dig, och jag önskar att vi fick mer tid, jag önskar att vi inte gled ifrån varandra, att vi kände varandra ordentligt, så som vi gjorde när vi var små. Jag letar överallt efter bilden på oss, jag tänker rama in den.
Jag saknar dig Jessica!<3


Förlåt.

  2009-01-03 | 15:14:27
Jag har uppdaterat dåligt de senaste dagarna, men jag vill umgås så mycket som möjligt med min fina pojkvän innan han åkte. Vi vinkade av honom vid halv ett idag, och nu är han hemma, vi sitter och pratar på skype! Men vi har haft det väldigt trevligt de dagar han har varit här. :) Vi var på bio en dag, och så har vi varit ute och gått (till donken, haha!) och sedan så har vi setat och spelat onlinespel tillsammans!

Nu har jag skaffat mig en ny plånbok. Äntligen! Och den är snygg, smidigt och helt underbar ;). Har även köpt pojkens födelsedagspresent, för det är inte långt kvar tills han blir 19 nu. :)




Vad gör alla en lördag som denna? :)

Jag var bara tvungen .

  2009-01-02 | 12:40:24


HAHA! Detta var efter tolvslaget, vi skulle fortsätta spela spel och jag hällde upp chips i en skål, och såklart så tappade jag skålen! Typiskt mig ;)

Mitt 2008!

  2009-01-01 | 13:37:02
Januari .
Den 10 Januari så ligger mitt första inlägg på blogspot.
Jag hade en blogg där först, och den hette: ihuvudetpaemelie.blogspot.com.
Förutom att jag började blogga så fyllde min älskade pojkvän 18 år, och jag själv var väldigt skoltrött.
Jag orkade inte med någonting alls.
Jag följde med Christofers familj på släktmiddag.
Jag var även hos mormor på middag eftersom hon fyllde 60.

Februari .
Den 3 februari fick min älskade gammelmorfar Pelle en stroke.
Vi var jätterädda men, han piggnade på sig igen, och det verkade lovande.
Mamma och moster åkte upp för att träffa honom.
Jag hade problem med handleden, jag hade jätteont i den utan någon som helst anledning.
Så kom dråpslaget, en vecka efter att Pelle fick en stroke drabbades han av lunginflammation, och morgonen därpå så gav hans kropp upp.
Min älskade gammelmorfar, som jag sett som en morfar under hela mitt liv då min riktiga morfar inte hade någon kontakt med, var nu borta.
Morfar pelle, som jag kallade honom. Jag var hans filmstjärna. Detta tog mig väldigt hårt. Han gick bort nästan exakt ett år efter att min riktiga morfar dött.
Jag mådde inte alls bra denna period, och jag visste varken ut eller in.
Jag beslöt mig för att inte gå på begravningen, jag orkade helt enkelt inte.
Det var klassfest, och jag ville inte gå först, men jag beslöt mig för att gå ändå.
Och det var nog bra, för äntligen så kom jag på andra tankar, jag var glad.

Mars .
Ganska händelselös månad.
Jag hade fortfarande ont i min handled.
Christofer åkte iväg på mönstring och fick reda på att han inte behövde göra lumpen.
Jag tröttnade på blogspot och böt till: ihuvudetpaemelie.wordpress.com
Jag och Christofer följde med knäpplo-Matilda<3 och käkade på Kina, en trevlig kväll, som vi har gjort om en gång till, och det kommer bli fler gånger.
Vi skulle på påskmiddag, men både jag och Christofer var sjuka, så vi fick inte följa med.

April .
Jag böt tillbaka till den gamla bloggen, på blogspot.
Jag var arg på människor som snackade en massa skit och sa saker om en som inte alls var sanna.
Jag och min älskling firade ett år tillsammans <3
Jag fick besked om att jag hade fått sommarjobb.
Jag sökte till idol med Simone.

Maj .
Min Ivals-kurs, matlagning, var avklarad så jag behövde inte gå på de lektionerna mer.
Min pojkväns lillebror bröt benet igen.
Pappa fyllde år.
Min älskade vän gjorde en mycket dum sak, och jag spenderade många tankar och timmar på att vara orolig över henne. Det gick bra, den här gången. Vi hade uppsatsskrivning på Svenska.
Det var karneval, och den spenderades på bästa sättet med älskling, min bästa älsklingsvän Jennifer, och hennes kompis Tyra.
Träffade många trevliga personer, och så poliserna såklart, haha!

Juni .
Det var skolasvlutning, min bror tog studenten, och det gjorde även Christofers kusin.
Kvällen spenderades i stan, och det var mycket trevligt!
Det var midsommarafton, och då var jag, syster och Chrille nere hos Elin<3, tillsammans med hennes syskon och kusiner. Det var en väldigt trevlig kväll!
Christofer började sitt sommarjobb på Stora Enso.
Midsommardagen så var vi i Näs, det var helt okej.

Juli .
Jag fick ett meddelande på internet av Jessicas mamma, som skrev och berättade att hon gillade filmen som jag gjorde till minne av Jessica. Jag blev väldigt rörd!
Min plastpappa fyllde år.
Jag fyllde 17 år den 10 juli!
Jag hade fest den 12, och den blev rätt så lyckad, bättre än vad jag kunde förvänta mig i alla fall. Mycket trevligt folk kom! Den 15 juli fyllde Christofers pappa år, den 18 juli fyllde min syster år, och Elin hade fest, trevligt! Den 31 fyllde Elin år. Jag böt till blogg.se, det skulle bara vara tillfälligt medans jag gjorde om designen till den gamla, så nu var det emselie.blogg.se som gällde!
Jag började sommarjobba, och fick tillbringa tre veckor med att rensa ogräs och klippa häckar, det var jättetråkigt och svettigt, blev brun på halva ryggen, snyggt!

Augusti .
Jag och Christofer passade mormors hus när hon var i Skåne.
Min syster flyttade hem till pappa.
Skolan började igen.
Jag fick börja träna och behövde inte längre gå till BUP.
Jag var på bröllop, min plastpappas kusin, Elida gifte sig, och det var så fint!
Min storebror flyttade upp till Falun och började skola där, kvar hemma blev jag och lillebror.
Köpte ny mobil.
Det var kräftskiva hos Chrilles familj.

September .
Vi hade vår årliga kräftskiva, detta år kom det väl runt 30-40 personer.
Var till borlänge med Jimmy och Nanny och shoppade.
Sålde min skinnjacka och köpte en kapp istället.
Vi åt än en gång på kina med Matilda, så trevligt!
Vår granne, som har sommarstuga bredvid oss, fick reda på att han hade skelettcancer.

Oktober .
Jag skrev på min gamla blogg att jag tänkte behålla blogg.se.
Det hade gått ett år sedan min gamla barndomskompis ställde sig framför tåget. Tänker på dig!<3
Var till Gysinge och åt mat tillsammans med Chrilles familj och hans mormor och morfar.
Min granne, som fått skelettcancer, dog.
Jag började skriva lite smått om mammas sjukdom, fibromyalgi.
Vår kattunge, Theodor blev påkörd. Vi trodde inte att han skulle överleva, men det gjorde han och nu är han värdens goaste, har är som en hund nu!
Mamma fyllde år.
Vi hade filmkväll nere hos elin, det var elin såklart, och sedan var det syster, älskling, matilda och jag. Trevligt!

November .
Halloween spenderades i lugnhet.
Vi var hemma hos mig och åt mat med familjen. Jag spökade ut min lillebror.
Första snön kom.
Hade APU på Willy:s i avesta, och fick efter veckan erbjudande om att praktisera där även nu till våren, samt sommarjobb. Kul!
Jag och Christofer firade våran 1:års förlovning!<3
Mamma fick en plats på Öob så hon skulle börja arbetsträna.
Gjorde nationella i Engelska.
Jag hade problem med huvudvärk, gick och kollade det, och fick reda på att jag behövde glasögon.
Mina två bröder fyllde år, en 8 och en 20.

December.
Mamma opererade knäet.
Vi hade filmkväll med Jimmy och Nanny.
Det blev jullov.
Det var julafton, och jag var sjuk så jag kunde inte följa med min familj på grund av att Helge kunde bli smittad, så jag var hemma hos älskling.
Firade sedan jul hemma, och sedan hemma hos mormor. Efter det med pappa och farmor och farfar, och sedan inget mer ;).
Det blev nyårsafton, och vi spenderade den i all stillhet hemma hos pappa. Vi åt massor med mat, spelade sällskapsspel och tittade på fyverkerier. Kom i säng runt halv 4.


Det var mitt 2008, i korta drag ;). Nu är det 2009 och ett ännu bättre år som väntar, och jag är beredd!

RSS 2.0