Skiit

  2009-09-26 | 20:44:21
Hej! Jag vet att min blogg ser ut som skit i explorer, ska fixat! GJorde designen i google chrome, och tydligen så ville inte de se likadana ut. Sorry!

Härligt!

  2009-09-14 | 14:50:36
Hej!

Tänkte bara logga in och berätta att vi har det underbart, vi äter jättegod mat och det är jättefint här! Lite molnigt idag, men med lite tur så kan vi få fint väder resten av veckan! Ha det bra i Sverige

Hejdå Sverige!

  2009-09-11 | 10:25:09
Äntligen är det då dags. Om en och en halv timme ungefär så slutar jag skolan och ska påbörja min färd mot Arlanda, för att sedan flyga till Mallorca!

Ni får ha det underbart här i Sverige, så hörs vi när jag kommer hem igen! :)


En kommentar som berör

  2009-09-07 | 20:37:56
Hej kära läsare! Jag har som vanligt inte skrivit på ett tag, gud jag måste verkligen skärpa mig!

Just nu i skolan så har vi kommit igång med UF, vi pratar i våra företag och planerar och har oss. Det ska verkligen bli jätteroligt,o ch jag kommer att uppdatera mer om detta lite längre fram. Praktiken funkar också jättebra! :)

Nu har min nedräkning börjat. Om 4 dagar ungefär vid denna tid så kliver jag och Chrille av planet i Palm, Mallorca, och beger oss mot bussen som ska ta oss till hotellet i Cala Bona. Jag har massor av resfeber och har kluddat ner ett helt A4 på vad jag ska ta med mig. Har blrjat vikt ihop kläder och lagt dem på en hög på byrån för att kolla. Ska packa ner dessa imorgon. Jag känner mig tidig med packningen, men om jag inte börjar nu så kommer jag att glömma det viktigaste, det brukar bli så ;). Fast det viktigaste är väl passet och plånkan och det har jag i handväskan. Gud vad jag längtar! En vecka med sol, bad, god mat och massor med kärlek till min älskling.

Idag när jag loggade in på min blogg så hade jag fått en kommentar (vilket alltid är lika roligt!). Det var från en tjej som heter Camilla och som skrev ett jättefint meddelande. Jag vill tacka dig för din kommentar, och tycker att det är jätteroligt att du tycker om det jag skrivit om Fibro. Jag ska givetvis fortsätta att skriva om sjukdomen och mina synpunkter. Dock har det itne hänt så mycket hemma, inte mer än vanligt och inte sådant som är intressant att skriva om, och därför så har det inte blivit på jättelänge. 
Tack igen Camilla, massor med kramar till dig!

RSS 2.0