Flying bird

  2011-10-31 | 14:21:23

Åh, jag bara åker och åker känns den som haha! Är i Uppsala igen, dock bars över dagen. Heimstaden hade stängt i fredags när jag skulle dit, puckon.. Så nu har jag precis varit där och sagt upp rummet. Skönt, en sak mindre att oroa sig för!

Nu sitter jag på bussen mot stan, fast ska promenera hem till min syster och hälsa på henne en sväng. Ska träffa Elin senare men ska fördriva lite tid först! Sen ska jag hälsa på pappa en säng ikväll och efter det far jag hemåt igen. :)


Ut på äventyr!

  2011-10-28 | 10:06:16

Jag är verkligen expert på att snooza. Tänkte gå upp halv sex idag för att utan stress kunna packa lite grejer och äta en bra frukost och allt det där. Prick åtta skulle bussen till tågstationen gå. Tror ni inte att jag snoozade lite, vilket resulterade i att jag vaknade tio i åtta
Och fick panik!

På tio minuter slängde jag i mig en banan, slängde ner massa saker i väskan och Klädde på mig. Tur som jag hade så gick en buss tio över också som jag hann med men shit, vilken skräckmorgon! Men nu sitter jag iallafall på tåget, hör av mig senare. :)


Ring ring ring, bananaphone!

  2011-10-27 | 18:11:28
Just nu sitter jag och dricker julmust, mumsigt värre och inte alls för tidigt enligt mig! Är man sugen så är man. ;) Ska snart spela lite wow också, är ju en liten nörd. Men först ska jag betala min mobilräkning och sen så ska jag boka tågbiljett. Imorgon tar jag nämligen och far neråt mot uppsala över dagen och natten, för att säga upp lägenheten där samt att träffa mina fina vänner Elin och Joakim som jag saknar sjukt mycket och som dessutom har fyllt 20, båda två! Åker hem igen på lördagkvälldock, eftersom jag inte mår så bra och har någon ork i kroppen.

Sometimes, everything you know about is worth just everything in the world.

  2011-10-25 | 01:16:59
Ibland på kvällarna så får jag en sådan lust att lyssna på massa pianomusik. Att bara lyssna till melodin och drömma sig bort, till något vackert, till något roligt, till något ledset, ja vad som helst. Att ha sinnet öppet för alla sorters tankar som kan dyka upp, att tillåta mig själv att skratta för mig själv, eller gråta. Ibland behöver man den tiden för sig själv.
.
Jag blir också grymt sugen på att spela själv när jag lyssnar. Än så länge är jag inte så jätteduktig, men mitt mål är att sätta fart med mitt pianospelande, låna hem massa böcker från biblioteket och verkligen nöta så jag lär mig ordentligt någon gång. Har alltid drömt om att bli jätteduktig på piano, ända sedan jag var liten. Egentligen är det inget som hindrar mig, jag har både ett keyboard som jag ska ta hem från Uppsala snart, samt ett eget piano som står hemma hos mamma och väntar på att jag ska skaffa hus så det kan få komma till mig.
.
Det är jag själv som sätter käppar i hjulet. Att jag blir så frustrerad om jag spelar fel två gånger så jag går ifrån och gör något annat istället för att fortsätta nöta. Det är min största svaghet, när det gäller allting som har med lärande att göra tror jag, att jag vill lära mig på en gång, nu nu nu! Utan att tänka på att allt sånt tar tid.
Festina Lente - skynda långsamt.
.
Här får ni några gobitar som är ett måste i min spellista när det gäller musik.
Och ikväll? Ikväll är det en kväll med både ett leende och ett par tårar. En kväll där jag minns glädje, fina minnen, men också en stor saknad.
.


.
.
.

Colour of the wind

  2011-10-25 | 00:37:48
Det ska bli så skönt att få komma hem på riktigt. Känna att det är här jag bor nu, det är här jag hör hemma. Jag är dock hemma redan, även om det inte är officiellt.

Hold me now.

  2011-10-18 | 12:54:18

Jag är galen i glass

  2011-10-12 | 15:25:38

Det bästa lyxet: vaniljglass med gott strössel. Fattas bara lite chokladsås så vore det perfekt!


Update.

  2011-10-11 | 18:56:41
Så, då börjar tisdagen få mot sitt slut. jag ska strax dunka ner mig i soffan i liggläge, men tänkte uppdatera först. :) Idag har jag jag haft en rätt lugn dag, vaknade, åkte på möte och sen hem. Lagade mat och efter det kom svärföräldrarna på lite kaffe, alltid lika mysigt :). Och nu sitter jag här. Imorgon kommer det två stycken och kikar på lägenheten, och jag hoppas att de är intresserade! Vore sjukt bra. :)

Snabbinlägg.

  2011-10-10 | 23:23:13
Innan jag säger godnatt så tänkte jag bara berätta om jag inte redan sagt det innan, att förra fredagen så var jag på stan och blev fotad av Emelie Wahlund. Hon är sjukt duktig på det hon gör, och det är alltid lika kul att få agera modell! ;) Längtar tills jag får se mer, men här har ni en liten kik på det hon tog, och även andra bilder hon tagit vid andra tillfällen. :)
.
Emelie Wahlund

We're all gonna shine a light together.

  2011-10-10 | 18:55:50
Idag har jag tillbringat mesta tiden i soffan. Mår fortfarande inte helt hundra och idag har det varit extra tungt.
.
för ett år sedan så vaknade jag och tänkte att det skulle bli en dag som alla andra. Men så fel jag hade, ett hemskt besked väntade och samtalet jag fick av Jennifer är nog bland det värsta jag haft i hela mitt liv. När det gick upp ett ljus att det var sant, att du var borta, vilken smärta. Nu har det gått ett helt år, och jag minns fortfarande dagen som om det vore igår.
.
Jag har sagt till mig själv länge att jag ska åka upp och tända ett ljus vid dig, men jag har alltid kommit på undanflykter, alltid "glömt" bort eller "inte hunnit med". Men jag lovar vännen, jag ska ta mod till mig snart. Jag lovar.
.
Saknar dig och älskar dig, min fina Simone!

I'll be holding on forever.

  2011-10-09 | 00:10:49
Har precis haft en myskväll med min fina. Film stod på schemat och det blev Inglorius Basterds, som jag velat sett länge men inte haft tillfälle till haha. Till det blev det en god fruktsallad och lite vaniljvisp.
.
Nu känner jag mig väldigt seg och trött, ska nog gå och lägga mig. Om jag kan sova återstår att se. Grannarna ovanför oss kör visst tvådagars som vanligt och nu är det visst populärt att spräcka högtalarna, så högt är det. Det låter nästan som att jag skulle ha party i vår lägenhet haha. Förhoppningsvis så går de ner på krogen snart och håller inte på och skriker och har sig till två iallafall. I vanliga fall skulle jag inte bry mig så mycket, klart man ska få festa, men varje helg, tvådagars och hela nätterna.. nej. Eller så är jag bara lite rättretlig för tillfället. Kan bli så när måendet inte är på topp! Men jag ska slå igång en mysig film nu och somna till den, kanske en disney eller någon annan tecknad.

Mysigt.

  2011-10-06 | 18:40:01

Ligger just nu i soffan hemma hos min fina pojke och kollar på teve. Han själv sover på min axel, sötnos! Han ska jobba nattskift inatt så det är bara bra :)


Only you.

  2011-10-05 | 23:05:13
Den här låten har jag älskat sedan jag var liten. Den har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta!

I'm going home, back to the place where I belong.

  2011-10-05 | 18:28:53
Oj, vad konstigt det känns. Har ju varit omsvärmad med folk i mitt studentrum sedan höstterminen började, och nu är jag helt själv, och ska sova själv tillochmed. Skumt, men skönt. Speciellt eftersom jag inte mår helt hundra heller. Illamående och trött. Då är det skönt att vara själv. Fast att ha min pojk här skulle inte vara helt fel. Skönt att jag ska till Avesta imorgon!
.
Ikväll har jag inte så mycket planerat för mig. Tänkte städa upp lite (så mycket jag orkar) i den röran som blivit medans vi bott tre pers i mitt lilla rum, och sedan packa. Eventuellt ta en promenad med den andra hälften av Dubbel E, mys! Annars så blir det nog bara sängläge och film resten av kvällen. :)

The chills.

  2011-10-04 | 19:42:33
Åh vad jag är trött! Sov nästan hela eftermiddagen igår och sov en stund idag med haha. Så mysigt! Längtar tills på torsdag då jag ännu en gång tar tåget mot avesta och stannar där ett tag! Ska bli mysigt att få gosa med min älskling igen, saknar honom så och längtar efter honom.
.
Jag just nu, nergosad med en filt i sängen!

Teatime

  2011-10-02 | 16:48:29

Grönt te med tranbär är min nya passion. Så gott!


Love is my everything.

  2011-10-01 | 22:26:57
Idag har jag hunnit med att umgås med både Emelie Ö och Viktoria! Har varit väldigt trevligt. Men nu ska det bli skönt att få gosa ner mig bredvid min fina och konversera lite med honom innan det är dags att sova, och imorgon kommer dagen bestå av plugg.

Happiness.

  2011-10-01 | 12:20:11

RSS 2.0