30 Juli

  2008-07-30 | 17:49:57
Det som är positivt med att jobba är att dagarna går fort, vilket gör att jag snart har jobbat klart! Snart så är mina dryga 6200 kr intjänade och jag kan avnjuta en sista en och en halv veckas ledighet innan skolan börjar igen. Fett med skönt!

Och den 23 augusti blir det till att åka på bröllop, där min bästaste gulligaste Elida ska gifta sig, ska snart inhandla en fin klänning. :) Och nästa vecka är min mormor nere i grytnäs så jag och min syster ska förmodligen ta hand om hennes hus medan hon är borta, eftersom min pojkvän jobbar nästan hela veckan. På fredagen kommer min syster att förvisas hem då jag och chrille tänker tillbringa en lugn, ensam helg tillsammans.

Det kommer att ta ett tag mellan varje blogginlägg ett tag framöver, beroende på om jag får tillgång till en dator eller om jag helt enkelt orkar skriva på ett tag. Vi får se!


Nu ska jag och älskling ta en dusch.





PUSS ;*

A moment of love.

  2008-07-27 | 18:06:41
Helgen är snart slut och i morgon blir det att jobba igen. Hate it! Visst, jag får vara ute, men man får ju för fan solsting av att stå ute i 8.5 timmar i stekande sol och rensa ogräs och skit. Någon som vill byta? Men det är iallafall bara två veckor kvar nu, får härda ut.

Har varit med älskling hela helgen, i stortsett bara tagit det lugnt och slappat, badat lite och igår satt vi hemma hos mig och kollade på film och drack lite vitt vin. :) Sedan när ante och mamma kom hem fick vi gin & tonic, mums! Mysigt att kunna unna sig ett glas vin utan att behöva festa och supa sig dygnrak.

Jag orkar faktist inte skriva något mer just nu, ska vara lite mer med älskling innan jag måste åka hem.

PUSS. ;*

17 Juli

  2008-07-17 | 16:08:18
Tjenna! Soligt idag med, desvärre är det mulet på gång och jag befarar att det kommer åska, som jag hatar, urk! Mamma har i alla fall lovat att hämta chrille när han slutat jobba ikväll, så jag slipper sova ensam inat, wehow. Det slipper jag kanske i morgon med, om älskojennifer ska sova hos mig. Fest blir det i morgon iallafall, först fira syster lite och sedan ner till elin! Och vindrickning blir det, mumma!

Har inga pengar på min mobil för tillfället, jag hoppas att jag får lite pengar av pappa på lördag så att jag kan fylla på lite, men jag måste ha pengar till bensinen också, kommer kosta nästan 200 spänn för att åka fram och tillbaka till horndal, börjar ju jobba på måndag. Jobbigt, men man tjänar ju pengar. Och eftersom det blir utomlands i höst så lär man ju ha fickpengar ;). Men för att återgå till ämnet så får ni ringa om ni vill något eftersom jag inte kan svara på sms.

Nu ska jag gå och spela lite piano, love it!

PUSS ;*

16 Juli

  2008-07-16 | 14:58:29
Idag har jag ringt min handledare och fått reda på de tider jag ska jobba de tre veckorna framöver. 06.30-16.00 mån-tors och 06.30-13.00 fre. Låter rätt okej ändå, om jag får 52 kr i timmen blir det runt 7000. Skitbra till utomlandsresan på höstlovet, hihi! Och SOLEN skiner idag, så jag och min syster smetade på oss pressarolja och lade oss på studsmattan, hoppas att det blir lite skillnad iaf :)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sedan ska jag gå ut i solen igen :)


PUSS ;*

15 Juli

  2008-07-15 | 15:12:00
Älskling är hemma igen och såklart sitter han och spelar tibia! Fast vi ska snart dra hem till mig så då kan jag nog få honom att öva på körkortet eftersom han ska skriva upp den 22 augusti :) Men jag tror att han klarar det, han kan det mesta så.

Som sagt så är jag väldigt nöjd med designen, det lutar mot att jag kommer att behålla denna blogg ett tag, även om jag inte är nöjd med namnet, men det är väl shit the same.

Nu ska jag försöka att registrera mig på AuditionSea igen, det är ett online-dansspel, det lät roligt. :)



PUSS ;*

15 Juli

  2008-07-15 | 13:14:24
Idag fyller Chrilles pappa år, grattis till honom! :) Om ungefär 45 minuter kommer gosgubben hem från jobbet, då blir det myys! Få se om han följer med mig hem idag eller inte. Hoppas!

Jag orkar faktist inte skriva något mer just nu, uppdaterar kanske senare.

PUSS! ;*

14 Juli

  2008-07-14 | 19:13:05
Ja som sagt så har jag tagit tillbaka min gamla blogg medan jag fixar med min riktiga. Det var mycket svårare att hitta hur man ska göra i blogger för att göra om html-koderna som man vill än på blogg.se, så jag fixade här så länge. Det får duga tills jag har gjort klart den vanliga.

TACK för en underbar fest! Det var den roligaste kvällen på länge ska jag säga! Nu är det bara att ladda upp till på fredag då jag och älskiJennifer ska vara nyktra ;) <3

Ska fortsätta leta nu, puss! ;*

Ny Blogg

  2008-07-14 | 16:26:55
Eller detta är egentligen en gammal blogg som jag hade för ett och ett halvt år sedan men inte använt. Denna kommer jag att använda medan jag håller på och ändrar i den andra bloggen.


RSS 2.0