Nytt.

  2011-05-31 | 14:57:37
Sådär, en ny, fräsh header och en mer somrig färg! Så lite kan göra så mycket. :)

So long, my friend.

  2011-05-31 | 09:59:13
God morgon! Här sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på The Strokes. Om ca en månad smäller det, då får jag se dem. Kärlek.
.
Gårdagen var mycket trevlig! Jag mötte upp Joakim för att ta en öl på orvars och liksom säga "hejdå" inför sommaren, och även Jonathan och Elin dök upp! Vi hamnade på terassen och var kvar där ganska länge innan jag och Joakim begav oss till Flogsta för att träffa Karl. Jag vet inte om jag får träffa honom mer innan han åker tillbaka till Huntington Beach, alltså Californien, så vi träffades och sa hejdå där också. Är glad över att internet finns så man kan hålla kontakten med alla nya vänner man skaffar!
.
Idag består min dag utav plugg, städning och packning. Imorgon tar min lillasyster studenten (det känns så konstigt, är det verkligen ett år sedan jag gjorde det? Vad gammal jag börjar bli..) och så åker jag till avesta för sommaren. Mysitimes! Det är sjukt hur man kan längta efter att flytta ifrån en stad och sen när man har gjort det, längta tillbaka så mycket. Om allt går enligt mina planer kan jag eventuellt flytta hem inom ett år och pendla istället. Men än så länge fungerar detta finfint.
.
Nej, back to studying! (Hey Karl, if you are reading this, I'm gonna miss you alot! And I promise you I'll come visit you in california, if you're coming to avesta sometime! ;) I'll keep practising english! )
.
Slutligen, eftersom jag inte har några nya bilder på mig just nu (vet ju att ni vill se mig! :D) så får ni se lite bilder på mitt hus jag håller på och gör på The Sims, nörd som jag är.

Blö

  2011-05-30 | 13:32:46
Som vanligt så är det fint väder när jag måste sitta inne och plugga. Den här gången är det ett PM på 4-5 A4 som ska skrivas. Hittills har jag skrivit.. framsidan och rubrikerna på frågeställningarna haha. Att börja är alltid svårast tycker jag. Men tänkte iallafall försöka avverka minst två frågeställningar idag (det är totalt 4 st) och ta de andra två samt diskussionen imorgon. Då är jag klar med god marginal och kan slappna av lite!
.
Min helg i avesta var som sagt helt fantastisk, trots att vädret inte var det bästa. Men alla vänner, marknad, tivoli och pojkvän, familj, underbart.

Dag 14 - En bild som är från när jag var liten

  2011-05-30 | 11:59:25

Karneval

  2011-05-29 | 14:55:26
Två bilder från igår, tagna av söt-Emelie! Min helg i avesta har varit kanon! Och nu blir jag i uppsala ett par dagar innan det är dags att ta sommarlov och åka till älskade hemstaden igen. ♥

Holy moly

  2011-05-26 | 23:43:28
Att det ibland ska vara så svårt att ta tummen ur arslet och göra saker! Haha. Sitter här och försöker förmå mig till att ställa mig i duschen, sedan göra inbakade flätor så mitt hår är lockigt imorgon och sedan packa. Imorgon 12.26 går tåget mot hemstaden igen. Och jag längtar så till landet och alla vänner som är där. Den friska luften och lugnet som infinner sig när man kommer hem.
Trött tjej som snart får krypa ner i täcket

Sunshine

  2011-05-26 | 12:17:50
Fint väder idag! Det "firas" med att åka hem till Amina med Sofia och sola och umgås. Mysigt! I eftermiddag blir det skrivande av pm och imorgon åker jag till avesta. Tyvärr blev det ändrade planer, Elin och Joakim kunde inte följa med. Men det får bli en annan gång. Jag ser ändå verkligen fram emot att få komma hem och träffa mina vänner i avesta, gå på karnevalen och såklart mysa med familj och pojkvän. Underbart.

That lovely hair.

  2011-05-25 | 11:58:51
Det bästa med att äntligen få lite längre hår är att man kan göra lite mer med det nu.

Igår såg jag ut såhär.
Idag ser jag ut såhär efter att ha sovit med blött hår i inbakade flätor.
Mysitimes!

I'll be your guardian angel, I will never let you fall.

  2011-05-25 | 11:38:16
Hahah.. förlåt hjärtat men FAN vad jag älskar den här bilden. Den speglar exakt hur vi är. Bara säg till så byter jag ut den! ;)

Saknar dig, massor!!

Dag 13 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

  2011-05-24 | 21:30:34
Jag vet att det här är det enda jag lägger ut nuförtiden, men det blir bättre sedan, jag lovar. Har inte så mycket att skriva om för tillfället.
Två saker jag inte skulle klara mig utan.. hmmm.
Min mobil. Jag lever för min mobil! haha nej inte riktigt, men jag använder min mobil till mycket, jag ringer, messar, tar kort, lyssnar på musik och ja, ni hör ju. Jag har kontakt med så många vänner därigenom. För tillfället har jag en Iphone 4.
Musik. Fakitskt så är det så. Musiken har en så stor del i mitt liv. Jag lyssnar på den när jag är glad, arg, ledsen, besviken, ja, jämt. Jag är en allätare, alltså jag tycker om den mesta sortens musik. Just nu är jag inne i en period då jag lyssnar mycket på lugna låtar. Jag mår bra med musik!

Dag 12 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

  2011-05-19 | 22:32:11
Facebook
blogg.se
aftonbladet
gmail
explosm.net

What are words

  2011-05-19 | 18:51:03

Dag 11 - Två saker jag längtar efter

  2011-05-18 | 22:26:58
Jag längtar efter så många saker just nu så det är svårt att bara välja två, hehe! Men okej:
1. Jag längtar efter Peace and Love, att få se The Strokes. Underbart!

2. Jag längtar efter att bli klar med utbildningen. Jag vet att jag bara gått en termin än så länge, jag har 3 år kvar (eller 3½ år, beror på om jag lägger till mot grundskolan eller inte), men jag längtar ändå tills jag är klar. Tills jag får börja jobba på riktigt med barnen, inte bara praktik som de närmsta åren kommer innehålla. Att få jobba med underbara barn med massor av energi och fantasi och få lön för det, så att man kan börja leva, skaffa hus, familj och allt sånt där. Det är sånt jag längtar efter.

Little child.

  2011-05-18 | 18:42:29
Åh, vad jag har roligt på praktiken! Det är såklart utmattande att ha massa barn runtomkring sig som ska säga det ena och det andra i munnen på varandra, men det är så himla roligt och jag blir så glad av att se alla dessa energiknippen!

Dag 10 - Min utbildning

  2011-05-17 | 21:13:24
Ett kort litet inlägg blir detta då det inte är en sådan intressant historia, hehe.
I gymnasiet gick jag Handelsprogrammet, fast övertygad om att jag aldrig skulle studera vidare utan jobba på affär eller starta eget, något sådant. Det kan jag fortfarande tänka mig att jobba med då jag älskar det, men det är svårt att få jobb och efter ett par månader utan jobb tröttnade jag och började fundera ut vad jag skulle kunna tänka mig att jobba inom. Svaret blev florist eller inom läraryrket, helst förskola eller förskoleklass. Då det kostar massor att gå floristutbildning så sökte jag till universitetet och här sitter jag nu och har snart gått en termin på lärarprogrammet, mot yngre barn.

Dag 09 - Tio sanningar om mig

  2011-05-16 | 18:29:03
1. Jag älskar att sjunga.
2. Jag gillar även att rita, vilket jag försöker bli bättre på, när jag orkar lägga ner tid.
3. I mitt huvud förekommer mycket tankar, jag överanalyserar och funderar över allt, vilket är negativt i vissa avseenden.
4. Jag har sjukt dålig humor, jag skrattar åt allt. Speciellt när jag är trött!
5. Jag är ganska blyg av mig och pratar inte så mycket när jag umgås med folk jag inte träffat så mycket. Men jag älskar att träffa nya människor!
6. Jag har svårt att bestämma mig.
7. Jag älskar att snooza. (För det är så jobbigt att gå upp på morgnarna och så varmt under täcket.)
8. Jag älskar även att laga mat och att baka.
9. Jag har ganska lätt för att tolka kroppspråk och tonfall.
10. Jag är ofta väldigt glad.

Random

  2011-05-15 | 23:54:58

Var in och snodde denna från Jennfa, puss sötis! :*


Nämn något som gjorde dig glad igår: Att bara sitta i soffan bredvid mitt hjärta och kolla på teve, bara vara.
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Då hade jag nog somnat om igen.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Spelade the Sims :$

Det sista du sa högt: "Godnatt, puss! Hejdå."

Det senaste någon sa till dig: ”Puss, Hejdå!"

Vad har du druckit idag: Mjölk, sprite och kaffe. 

Vad var det senaste du åt: Cheeseballz

Vad var det senaste du köpte: Kaffe, frukt, duschcreme och multivitaminjuice.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgat, hos mamma vit och hos pappa trä.

Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt, men mulet och kallt.

Godaste glassmaken: Vanilj eller stracciatella!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo visst kan det hända!

Sover du tungt: Nej det gör jag oftast inte.

Drömmer du mardrömmar: Ja, dock inte lika ofta som förut, men det händer.

Trivs du med ditt jobb: Just nu har jag inget jobb utan pluggar, och jodå, jag trivs helt okej. Är dock inte helt säker på om det är det här jag vill men jag ska ge det en längre chans.

Favoritklädsel: Mjukisbyxor och en t-shirt som luktar killparfym ♥

Favoritlåt just nu: Broder Daniel - No time for us (acoustic)

Vad ser du om du tittar till höger: Min kaffekopp och mina nyklar samt kort till korridoren/rummet.

Vad gör dig glad just nu: Vänner!

Vad ska du göra härnäst: Borsta tänderna, sätta igång ett avsnitt family guy och krypa ner i sängen för att sova!

Höger eller vänsterhänt: Vänster.

Humör just nu: Trött, men rätt glad.

Favoritgodis: Saltlakrits!

Kläder just nu: Jeans och tröja.

Sommarplaner: P&L, eventuell weekendresa, 20 års dag, Göteborg, träffa vänner, vila upp mig.

Hur många kuddar sover du med: 3

Spelar du något instrument: Piano. Jag önskar att jag hade tiden och orken att träna upp mig mer just nu, men det kommer.

Morgon eller nattmänniska: Det varierar.


Vad är viktigast för dig:
Familj, vänskap, kärlek.

Är du kittlig: Ibland.

Snarkar du: Nej, men jag jämrar mig ibland och pratar ibland.

Stjärntecken: Kräfta.

Äckligaste insekten: Spindel, helt klart. Ryser av bara tanken på ordet..

Längtar du mest efter just nu: Värme, sol, närhet.


Baby baby your lemon

  2011-05-10 | 22:56:27
ÅH vad jag älskar vädret ute just nu! Solen steker, det är sommarvärme. Både gårdagen och dagen idag har jag spenderat utomhus med fina vänner på en filt stekandes. Lite färg har jag fått men inte jättemycket. Det kommer väl! Så skönt är det, att kunna gå ute i ballerina/gladiatorsandaler och shorts samt ett linne med en bikini under. UNDERBART!
Efter att vi solat oss trötta så tog jag och Joakim bussen ut till Sunnersta där han bor för att laga mat tillsammans innan jag skulle tillbaka till stan och möta upp Elin. Så härligt att komma ut lite på landet, och jag kände lite hemlängtan, till stillheten och mysigheten hemma! Men snart så kommer jag hem. ♥
.
Nu ska jag plocka undan lite kläder, ta en dusch och sedan krypa i säng! Imorgon kommer mitt hjärta på besök och jag längtar så.

Dag 08 - Tre saker som finns i mitt rum

  2011-05-10 | 11:18:03

'

Dag 07 - Ett minne jag har

  2011-05-08 | 12:42:16
Balen. En av de roligaste och lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag kände mig så vacker, min fina pojkvän var så vacker, som alltid. Jag var med fina vänner, åt god mat, dansade och hade så himla roligt. Det är något jag skulle göra mycket för att få uppleva igen.

  2011-05-06 | 18:34:53
This is how it's supposed to be. I need you. I love you.



.

  2011-05-05 | 21:05:01
You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
-
1+1= 2


can you help me, occupie my brain?

  2011-05-04 | 01:11:48

We're fated to pretend

  2011-05-03 | 23:31:36
Vad skönt det har varit att ha spenderat hela dagen hemifrån. Även om jag tidigare inte ville annat än att sitta hemma och bara ta det lugnt för mig själv, så är jag glad att jag inte gjorde det nu i efterhand. Ibland behöver man umgås med folk för att inte sjunka ner i djupa tankar som kan rubba en ur balans.
.
Det är mycket som snurrar i mitt huvud nu, frågor jag ställer till mig själv och andra saker som dyker upp. Både bra och dåliga minnen, bra och dåliga händelser. Sorg, glädje, lycka, ilska. Allt på en och samma gång. Lite svårt att hantera, men det fungerar. Jag är snart i balans igen.

-

  2011-05-03 | 09:13:45
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Finalborg

  2011-05-01 | 18:36:48
I sann studentanda ska man uppleva skvalborg, kvalborg, valborg och finalborg. Jag skippade skvalborg eftersom jag hade tenta på kvalborg, men kvalborg festade jag på, somnade tre och gick upp sex för att gå på champagnefrukost och forsränning på valborg. Sedan var jag nog med om den längsta men en av de roligaste dagarna i mitt liv, chill vid ekonomikumparken, fest hos mig med massa folk, fest på ett tak och fest i en annan korridor.
Idag är det som sagt finalborg, har mest setat här vid datorn och chillat för mig själv men nu ska jag och Elin åka hem till emmy för filmmys med massa onyttigheter och vatten. Lugn kväll med andra ord! Det är tur att valborg bara är en gång om året..

RSS 2.0