Puss.

  2008-11-30 | 22:54:42
Ville bara säga puss på älsklingselin innan jag sover. 10 år av knasigheter ;) Aj löv yo <3

Längtar så mycket!

  2008-11-30 | 22:05:44
Nu har mamma skrivit på fullmakten att jag får följa med Chrille och hans familj till Lanzarote, så den 20:e februari drar vi! Det ska bli så skönt! Speciellt då jag inte har varit så långt utomlands, har aldrig varit till något varmt ställe förut, men det ska bli jättekul!

Min lillebror blev 8 år idag. :) Han fick två filmer av mig och syskonen (+chrille såklart), han fick en turtlesfilm med 4 avsnitt av den gamla turtles-serien, och en liknande film fast med Transformers istället. Han har nästan kollat klart på båda :P.
Han fick också ett biljardbord, i miniformat, och en sparkcykel till snö. BIljardbordet åkte snabbt upp på bordet och vi var alla ivriga att få spela, jättekul!

Sedan kom en massa släktingar och grattade honom + min storebror som blev 20 i torsdags, och sedan åkte jag och Chrille hem till honom. Och nu ska jag typ gå och lägga mig, är ju skola i morgon!

_

På torsdag så ska mamma operera knäet. Vad skönt, för då slipper hon en smärta! Men läskigt med operation :o Det var ju dock en titthålsoperation så det är nog inte så farligt, det är ju trots allt inte jag utan mamma som ska göra den. :)

Godnatt!

Äntligen var det rätt.

  2008-11-28 | 23:00:47
Faktist så var det rätt som åkte ut denna gång. Jag var jättejätterädd att Alice skulle åka ut, eftersom jag vet att många ger sin röst till Johan, men så hörde jag att det var han som åkte ut, och det var skönt. Nu kan han utveckla sitt artisteri på sitt sätt och han behöver inte vara bunden till just en genre, utan har mer frihet.

Dessutom så behöver man inte sitta och irritera sig på dessa flickor som sitter och skriker och grinar om vartannat, jag är så irriterad! Som nu när Johan sjöng sin andra låt och satte sig på huk framför en tjej. Det kanske är många som reagerar på det viset, inte vet jag, men vafan, jag tyckte att denna tjej skämde ut sig totalt! Det såg ut som om hon sett ett spöke eller något!

Ni får säga vad ni vill, men jag tycker faktist ärligt talat synd om tjejen om hon ser detta i efterhand, för hade det varit jag hade jag inte velat visa mig ute efter att ha gjort så, i direktsändning och allt.
__

UT med Johan ikväll!

  2008-11-28 | 20:14:46
Hur i helvete låter han ikväll?! Visst , gospel kanske inte är hans grej, men han är aldrig riktigt bra!
Nej, kan man inte spärra alla småflickors telefoner och låte folk rösta för deras talang och inte utseende, då kommer det att bli så mycket bättre. Han MÅSTE åka ikväll! Annars blir jag riktigt sur.

Är ni också drabbade?

  2008-11-28 | 19:12:52
Jag kommer inte in på min hotmail, alltså när jag går in på sidan så är det bara helt vitt! Är det så för er med?

Jodå..

  2008-11-28 | 18:17:30
Jag är så jääääävla trött ! Och jag har lämnat tillbaka mina lånebrillor till synsam. Har även hämtat ut mitt recept och beställt mina bågar från internet. Det blir ett par som heter "forli black", och det var de som passade bäst på mig! Hoppas att de skyndar sig, vill ha de nuuu! =)


Dessa bågar blir det, Snygga va ?

Snart

  2008-11-26 | 13:52:37

Snart får jag åka hem. Eller, ska ha extraidrott först. Men åh, det är snart iallafall. Låtsas vi.
Min provbågar kommer i morgon förmodligen . Känner inte för att ha glasögon men, vad ska man göra?

Puss


Jag spyr på det!

  2008-11-25 | 21:18:35
JAg orkar inte ha glasögon! :< Det är jobbigt och drygt och jag är inte bekväm i det för fem öre.

Men jag antar att jag vänjer mig .

House!

  2008-11-25 | 20:52:26
Trött som sjutton, men snart är det House, och det kan man inte missa ju! efter det så blir det att sooooooooooova, och det ska bli så skönt! Får se om min pojke tänker kolla på House med mig eller om han hellre spelar dator, tror nog på det sista, hah! ;)

Snajsigt!

  2008-11-25 | 19:44:34
Har nu beställt hem provbågar från favoptic. Så när de kommer är det bara att prova och se vilka som passar bäst :) Sedan är det till att bestämma sig för något kanske och beställa. Smidigt!


Dessa är beställda för att provas. Hoppas jag känner mig bekväm i någon av dem!

This is the Reason .

  2008-11-25 | 17:56:00
Detta är då anledningen till min huvudvärk. Jag ska börja ha glasögon (!)
Har fått ett par "provglasögon" som jag ska låna i två veckor för att se om det blir bättre, och sedan ska jag köpa ett par egna. Så dessa glasögon ska jag INTE ha sedan, räcker gott och väl med en vecka med dessa ;)


Snötäckt ligger nu ett land .

  2008-11-24 | 11:14:10
Usch, vad det blåser! och snön yr omkring. Det är nu som julkänslorna börjar att titta fram, och det är såå mysigt!

Mamma ska ringa vårdcentralen nu, hoppas att jag får tid på en gång, vill verkligen gå till botten med detta! Håller er uppdaterade :).

The storm is coming .

  2008-11-23 | 22:29:50
Det blåser som sjutton utanför. Vet inte om det snöar, men det gör det säkert. Nu ska jag göra ett nytt försök att sova, hoppas att jag klarar det inatt.

Godnatt!

BLÖGG.SÄ

  2008-11-23 | 20:27:12
Förlåt, men jag är sjukt övertrött och flummig. Allt som kommer upp i min hjärna är massa "Fjåårtiz"meningar och ord, och jag fnissar åt mig själv. Men jag har kul iallafall, och det är huvudsaken!

PöZz ;*

(   HAHA x)    )

Not anymore .

  2008-11-23 | 19:09:56
Jag kommer inte på något att skriva om, och jag kommer inte på någon rubrik. KUL! Och jag som gillar att skriva, skriva av mig om tankar och annat. :< Har ingenting att skriva om, allting är så tråkigt så det är inte värt att berätta.

Nationellt prov har jag iallafall igen på tisdag, och jag är inte ett dugg pepp på att ha det måste jag säga. Men jag har ju inte direkt något annat val så.

Mamma mår väl som hon mår, hon är grymt glad över att det blir operation på knäet nu, så att hon slipper plågas av det. Men eftersom hon inte mår värre än vanligt så blir det ganska trist att skriva om hennes sjukdom just nu också. Hah, vilken tråkmåns jag är. :) Men men, ni får tåla det, nu blir det lite färre uppdateringar tills jag kommer på vad jag ska skriva om igen.

Puss på alla sötnosar därute :*

Dags att gå till botten.

  2008-11-23 | 17:08:00
Usch, har idétorka. Vet inte alls vad jag ska skriva om, därav den dåliga uppdateringen.

I alla fall. Helgen har varit lugn. Gick och lade mig tidigt igår då jag var jättetrött, men kunde inte sova mer än någon timme på morgonen. Jag blundade och kände mig trött, men jag var liksom halvt medveten om omgivningen i princip hela natten. Slumrade till någongång på morgonen, och sedan vaknade jag igen. Är sjukt trött nu så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll med, och i morgon kan jag och pojken ta den sena bussen ute vid vägen då jag börjar sent och han också tror jag. Skööönt!

I morgon ska mamma ringa och fixa tid på vårdcentralen, känns skönt att gå till botten med denna ständiga huvudvärk och värk i ögonen. Hoppas bara att jag får en tid så snabbt som möjligt, det börjar bli jobbigt med detta nu. Jag välkomnar vad som helst om det gör att detta försvinner, för skolan blir jättejobbig att klara av om man går med ständig huvudvärk och trötthet.

På torsdag ska vi ha öppet hus. 2:orna på handel ska stå i caféet och i vår julbutik, ska bli jätteskoj! Jag ska även springa iväg en snabbis och sjunga, eftersom min älskade pianovän David ville det. Trevligt trevligt. Synd bara att det är just på torsdag, för hade velat åkt med mamma till Falun till min bror som fyller 20 då. Men han kommer ju hem på fredagen eftersom vi ska fira honom på söndag. Då ska vi även fira min lillebror som blir 8 just på söndag. Det ska blir roligt!

Nu ska jag ta och vara lite nördig och spela The Sims en stund, det är så kul!

Men .. ?!

  2008-11-21 | 22:09:11
Huvudvärk IGEN!? Tänker alldeles snart gå och lägga mig, har ont i huvudet, eller egentligen bakom ögonen, men jag vet att det kommer sprida sig till resten av huvudet snart, för det har det gjort nästan varje dag i några månader nu. Bäst att gå och lägga sig nu då, vet ändå att jag förmodligen kommer att vakna någongång under natten och ha svinont i huvudet, och sedan ligga vaken ett par timmar. Tur att det är lördag i morgon så att jag inte måste gå till någon skola, för det har verkligen varit en pina.
I början så var det okej, jag klarade mig rätt bra. Visst hade jag ont i huvudet, men tänkte bara att jag var trött och så. Kunde sova på nätterna, vilket är svårt nu. Det gör ont! Ibland hjälper inte ipren/alvedon heller, och jag har inga migräntabletter hos chrille just nu. Men det känns inte som migrän, det hade jag i onsdags, och det är inte alls lika som det jag har nästan varje dag.

Det börjar efter lunch någongång, nästan varje dag, ibland tidigare, ibland senare. Det gör liksom ont att kolla på något sätt, det är svårt att förklara, men det gör "ont" bakom ögonen och att kolla sig omkring i t.ex ett rum gör ont. Ibland gör det även ont när jag blundar, men det brukar gå över efter en liten stund bara. Sedan går det upp i resten av huvudet, och då känns det som spänningshuvudvärk ungefär. Det är extremt jobbigt att vakna om nätterna och ha ont i huvudet så att man inte kan somna om.

Jag dricker mycket vatten, eftersom jag är törstig ofta, så det känns inte som att det skulle vara det. Det är ju inte migrän heller, eftersom jag får migränattacker ibland och detta är helt annorlunda, har aldrig haft såhär förut.

Ska till skolläkaren den 2:a december (vet inte om jag skrivit det innan), men om det inte blir bättre efter helgen så tror jag att jag ber mamma ringa till vårdcentralen på en gång, för jag är rätt säker på att skolläkaren kommer skicka mig dit. Eller så säger hon att jag sover dåligt och att det är därför, eller att jag är orolig och spänner mig. Men jag vet att det inte är så, visst sover jag dåligt, men det började efter att dessa "huvudvärksattacker" började. Och jag är inte ett dugg orolig över något faktist, tvärtom, jag är nöjd med mina prestationer och så.

Är det någon som har haft liknande symptom, alltså ont i ögonen eller bakom, och sedan fått huvudvärk? Kollade ni upp det?

Helg.

  2008-11-21 | 13:39:07
Vad SKÖÖÖNT! Kan man försöka att sova ut lite, och inte behöva gå upp tidigt. härligt (y)

Snyggt värre.

  2008-11-20 | 22:13:09
Har nyss spelat the sims och håller på att bygga hus. Snyggt som fan ;) Dock inte klart på långa vägar, men nu har jag ont i huvudet igen så jag måste gå och försöka sova en stund nu. I morgon uppdaterar jag igen!



Inte jättefult iallafall ;) Och JAG VET! Jag är nörd, och stolt :D

Äntligen!

  2008-11-20 | 12:03:09
Har nyss varit hos skolsköterskan, och fick en tid hos skolläkaren, dock inte förrän 2:a december. Men ändå skönt att gå till botten med denna jävla huvudvärk! Har haft huvudvärk någon gång under dagen nästan varje dag i två-tre månader. Det börjar vid ögonen, liksom bakom dem, och sedan efter en stund så har jag ont i hela huvudet. Och ibland så hjälper inte smärtstillande heller, och då kan jag inte sova, vilket resulterar i att jag blir trött och så. Inte skönt! Men nu ska jag få hjälp, och det känns bra som sjutton, för vem vill gå med huvudvärk hela tiden? Inte jag iallafall.

Vi har haft prov på svenskan idag, om antiken och så. Det gick väl sådär, men jag tror att jag blir godkänd iallafall, hah ;) . Nu har jag bara en lektion kvar egentligen, men vi måste gå på en föreläsning så att vi får lova att sluta sent, och det känns så tråkigt! Huvudvärken börjar komma smygande igen också så.

Mamma ska äntligen få operera sitt knä, den 4:e december. Så sköönt! Då får hon ett ställe mindre att ha ont på. Det är nog både skönt för henne och mig.

Nu ska jag ta en tablett och sedan sätta mig ner och göra något annat en stund, det är ju inte så bra att sitta vid datorn ju! Och sen ska jag hem till min fina pojkvän. :)

Suck.

  2008-11-18 | 15:52:16
hem till spökhuset idag då, hah! ;) Men chrille ska med så det är nog ingen fara. Blir en massa plugg idag, idrott och svenska och religion, samt min APU-mapp, suck säger jag bara!

Rädd som en hare. Fegis!

  2008-11-17 | 22:23:04
Det spökar hemma! Och jag är så rädd, jag var så rädd, inatt. Jag tror på spöken, det gör jag, men jag vill inte se, inte känna, inte uppleva, jag är för känslig.

Inatt dock, så tror jag att det var någon som var på nedervåningen, där jag sover för tillfället medans mitt rum renoveras. Och jag trodde aldrig att natten skulle ta slut, jag var så jäkla rädd! Chrille sov hemma också så jag var helt själv nere.
_

Det började redan på kvällen igår, jag satt på huk vid min byrå i mammas rum och skulle kolla efter en tröja att ha på mig i skolan idag. Bakom mig hade jag en garderob med magnetfäste, för att den inte ska åka upp, och i där förvarar vi sängkläder och gardiner och sådant. Helt plötsligt känner jag garderobsdörren slå i min rygg, den hade åkt upp. Jag tänkte för mig själv att det var väl så fullt med sängkläder i garderoben så att dörren inte gick igen ordentligt. Men när jag reste på mig och skulle stänga dörren så såg jag att det var lite sängkläder, eller normalt, inte alls överfullt. Så jag stängde dörren och den klickade igen som den skulle, och öppnades inte igen.

Men jag tänkte inte mer på det utan tog med mig tröjan och gick och borstade tänderna, sedan gick jag ner och bäddade på sängen, och lade mig. Theodor (kattungen) låg bredvid mig och sov. TV:n knäppte lite så som elektriska saker gör ibland. Och så, just när jag skulle till att somna, så hör jag hur det liksom knarrar i skinsoffan. Jag tänkte att nu är någon av hundarna i soffan och ska sova, och kollade upp för att se vilken det var. Ingen där. Hundarna var uppe i mammas och Anders sovrum och sov. Tänkte att det kanske bara var inbillning och skulle sova igen, men då knarrade det igen, precis som om det var någon som satt där, och liksom bytte ställning. Nu började jag bli riktigt rädd och tände fönsterlamporna både i rummet jag sov i ("finrummet som vi kallar det") och i vardagsrummet. Skyndar mig även upp och tänder taklamporna i båda rummen. Tar fram min bok och började läsa då jag helt plötsligt var jättepigg. Efter en stund så känner jag dock att jag börjar bli trött, så jag släcker taklamporna och läser några sidor till i ljuset från fönsterlamporna, för att komma till en bra sida att sluta på. Just när jag är klar så hör jag att det knarrar igen. Och ingen där. Det värsta är att jag har aldrig hört det förut, och då har jag sovit nere i snart ett år. Inte förrän nu har jag varit med om detta knarrande. Nu blev jag klarvaken igen och hjärtat dunkade på som bara den. Jag skyndade mig att tända taklamporna och lägger mig och läser. Theodor sover fortfarande.

Då kommer Molly, våran yngsta hund ner och ska gå och lägga sig i soffan, som vanligt, men hon stannar upp när hon ska till att krypa upp, står blickstilla en stund, och går sedan istället in i köket. Hör inte ett ljud, och sedan hör jag hur hon går till hallen och upp för trappan igen. Nu var jag nästan gråtfärdig och visste inte vad jag skulle ta mig till. Började viska smått och tyst att jag ville bli lämnad ifred, att jag ville sova, och att jag var rädd. Mest för att lugna mig själv tror jag.

Iallafall, klockan var kanske runt två och jag låg och läste, för att fördriva tiden. Lampor och TV:n knäppte och då och då så knarrade det i soffan. Hjärtat dunkade fortfarande på som bara attans.
Tiden rann iväg tillslut, fast det kändes som evigheter, och jag tror att klockan var runt 4 då Ronja, den äldsta hunden kom ner. Hon nosade lite på soffan, och kröp sedan upp och lade sig, fast på andra sidan mot vad knarrandet var, dock så hade det slutat. Efter en stund så flyttade hon sig dit där jag hört knarrandet och suckade lite, kollade på mig, och blundade sedan. Då kände jag att nu är det lugnt, nu är det borta, och jag kunde äntligen somna.

Så jag sov i två timmar, tills klockan var 6, då gick jag upp, kände mig pigg och kunde inte ligga ner längre. På bussen somnade jag dock av trötthet, och jag känner mig rätt slut, så jag ska sova alldeles snart.

Jag sitter och funderar över att om det nu spökar, så vem är det? På något sätt så känns det som att det är någon som inte vill något illa, utan bara vill vaka över mig. Men samtidigt så vet jag inte. Men våran lampa i hallen ovanför trappan uppför sig konstigt ibland, den liksom lyser upp sig jättestarkt, och sedan lyser den jättesvagt, och så håller den på så. Men bara när jag är själv, sist var för några veckor sedan, när Chrille var inne på toaletten och jag skulle ha kläder från min andra byrå som står i hallen.
Och det har hänt två gånger nu, att när jag och chrille kollar på film på projektorn hemma hos honom, så har golvlampan som står bakom soffan gjort precis samma sak som lampan i hallen på övervåningen hemma hos mig. Senast var nu för kanske en kvart sedan, då vi kollade på Batman. Så på något sätt så känns det som att det är någon som följer efter mig, även om jag inte riktigt vet om jag vill det. Jag tror på spöken, absolut, men jag vet inte om jag kan klara av att se något, jag klarar knappt av tanken av att känna av något, och jag är så rädd, jag är så känslig. Men jag vet inte.
Kanske är det morfar, som jag aldrig lärde känna ordentligt som gick bort bara en kort stund efter att vi fått kontakt efter alla år, som är hemma hos oss. Kanske är det gammelmorfar Pelle, som försvann så plötsligt nu i våras, som jag tyckte så mycket om. Jag var hans filmstjärna, det kallade han alltid mig. Kanske håller han ett öga på mig för att se att jag har det bra? Jag vet inte, det kan vara någon helt annan, det kanske är någon jag inte känner, jag vet inte, för jag har inte sett, bara kännt, och jag måste säga det, att det räcker så. Jag klarar inte mer, jag är inte så stark.
Men jag vet att det är något, och jag kommer inte att vilja sova själv hemma ett bra tag framöver, det är så ett som är sälert. Det var den längsta natten i mitt liv, och jag vill inte uppleva det igen, jag mådde dåligt då, men jag mår bra nu. Det känns bra på ett sätt, även om jag inte vill uppleva det igen.
_

Nu är jag hemma hos chrille, och jag ska sova där inatt. Det känns skönt. På onsdag så ska han med hem och vara barnvakt, och det är jag glad för, hade inte klarat av det själv. Imorgon vet jag inte hur det blir, men det får tiden utvisa. Nu måste jag sova.

Bilder från ettårs- förlovningsmiddagen.

  2008-11-16 | 13:08:18
Här kommer de, hade problemos med datorn igår så jag orkade helt enkelt inte lägga ut bilderna, men here they comes!


Förrätten; Mammas räkröra, gjord på grädde, majonäs, kryddor samt grönsaker, ost, skinka och räkor såklart!


Älskling fick en bukett av mig.


Ett år, och fler ska det bli! <3


Varmrätten; hasselbackspotatis och fläskfilé med sallad och Anders hemgjorda bearneise. MUMS!


Min fina älskling.


Efterrätt; Pannacotta med hallonsylt och riven vit choklad. Dock fick vi väldigt mycket så vi orkade inte äta upp!

__
Sammanfattningsvis så var det en av mina bästa dagar i mitt liv! Jättetrevligt!

Datorn

  2008-11-15 | 18:31:00
Har installerat om min dator idag, + varit på stan, så har inte setat alls. Ska lägga in bilderna om en liten stund. :) Puss!

så trött

  2008-11-15 | 00:49:17
blir inga bilder idag heller, så trött! Men det blir imorgon, lovar!

En underbar kväll .

  2008-11-14 | 09:39:38
Jag och min älskling hade verkligen en UNDERBAR kväll med jättegod mat och faktist, så fick vi vin till maten :). Dock var jag så jäkla trött efter maten och så, så vi duschade bara snabbt av oss när mamma och anders och hampus åkte hm, och gick sedan och lade oss, därav blev det inga bilder som jag lovat.

Dock kommer bilderna upp ikväll, när jag och chrille kommit hem till min pappa. Det lovar jag! :)
_________________________
Jag har nyss gjort nationella Writing i engelska A. Jag tyckte att det gick bra, men vi får väl se hur det går på riktigt sedan när jag får veta betyget ;). Nu har jag en liten paus innan vi ska forsätta med Buissnes School, sista dagen på temaveckan. Dock slutar jag 16.00 idag och det känns inte så lockande med tanke på att vi i vanliga fall slutar klockan 10.00 på fredagar. Men men, det får väl vara så då. Hoppas bara att dagen går fort!

Nu ska jag ta och skriva ut produktbladet.
Puss på er alla! :*

Du är mitt allt .

  2008-11-13 | 16:29:14
min älskling är verkligen bäst! När vi kom hem till honom gav han mig en orkide (stavning?), en vit i en kruka. Den ska jag ta hand om så mycket! Sedan fick jag en chokladask också, aladdin-hjärtan, mums! Han sa att det var slut på paradisaskar, men vilken tur att jag var in igår och köpte en till honom, hah ;). Han ska även få ett blomarrangemang, som mamma och Anders har med sig. De kommer vid fem ungefär. Och sedan ska vi äta god mat och bara mysa :).

Uppdaterar senare ikväll, så ska ni få veta vad vi fick för mat, vi vet nämligen inte det själva än!


jättefin orkidé :) <3

Av kärlek till dig.

  2008-11-13 | 11:40:57

Idag är det en speciell dag. För mig. Det är så att jag och min pojkvän nu har varit förlovade i exakt ett år, ett helt år. Jag är så lycklig med honom så det är inte klokt! Han gör mig glad och lycklig.

Vi ska få en mysmiddag av våra föräldrar ikväll. Ingen av oss känner för att gå ut och äta, så vi bad våra föräldrar att laga mat, precis som förra året. Det kommer att bli hur mysigt som helst!


Jag är så glad för din skull.

  2008-11-12 | 12:21:24
Igår berättade min älskade mamma att hon ska börja arbetsträna på ÖoB. Jag blev jätteglad, för detta är ett jättestort kliv. Från att ha gått hemma i runt 5-8 år och nu få komma ut på riktig träning. Nu är det bara att hålla tummarna för att hon klarar av det, att det inte blir för mycket så att hon blir liggandes i sängen i en månad, som sist. Om detta går bra, mycket bra, så kanske, Kanske hon kan börja jobba igen. Iallafall på halvtid. Och det skulle betyda att hon får mer pengar än nu, nu får hon kanske 4000 sammanlagt. Jag blev verkligen jätteglad, detta är stort i våran familj, framförallt för mamma, som förhoppningsvis fått upp ett litet hopp igen, och jag kanske får se en riktigt glad mamma igen.

Jag vill inte !

  2008-11-11 | 08:39:08
Mamma sade på ett av våra BUP-möten att hon var orolig för att jag också skulle få fibromyalgi eftersom jag visar "oroväckande" tecken på det, har ont i ryggen m.m. Jag vet inte riktigt om jag tycker om det. Jag vill inte ha det, jag vill inte gå igenom det som mamma måste gå igenom, jag vill att sjukdomen ska utrotas så att ingen behöver gå igenom det.

Jag vill inte gå hemma och inte kunna göra någonting, knappt  ha några pengar och inte bli trodd på. Jag vill inte hålla på att bråka för att folk ska fatta att det är sant att jag har ont. Och jag hoppas att jag slipper. Det är en jävulsk sjukdom som kan knäcka den starkaste, och jag önskar av hela mitt hjärta att sjukdomen inte fanns.

RSS 2.0