Host

  2010-09-25 | 12:54:17
Måste säga att jag hade en av de roligaste kvällarna på länge igår! Var till Hedemora och festade med ett helt tjejgäng från Hp07, min gamla klass. Vi var helt galna och det var verkligen hur kul som helst att träffa så många igen! Var hemma i Avesta vid halv 3 då var man sliten och trött, haha. Det bästa är att jag blir nästan aldrig bakis, och det är jag glad över! Känner mig lite trött bara, och så har jag fått lite hosta, men jag tar en lugn dag hemma med massa te idag så ska det nog bli bra. :)


Tattoo

  2010-09-22 | 21:44:55









Jag är nöjd! Syns på handleden att det är lite svullet och rött, men om ett par dagar kommer nog även den att se så grymt fin ut så det är inte sant! :)


AAAAAAAAAHHHH :D

  2010-09-22 | 18:33:34
KAN NI FATTA?! JAG som är HUR nålrädd som helst, klarade av att göra TVÅ tatueringar idag! FATTAR NI HUR GLAD JAG ÄR JUST NU?! Och jag är så sjuuukt jävla nöjd med båda! Ett hjärta bestående av en g-klav och en
f-klav på handleden och en kontur av ett hjärta på foten. Så jäkla fina blev de. :)

Får ta bort plasten vid 9, så runt där tänkte jag knäppa kort och lägga upp här, så håll utkik! Tills dess får ni en teaser:


Man ser bara att den finns där, inte så mycket hur den ser ut.. bättre bild kommer ikväll!


Denna syns bättre, men det kommer bättre bilder ikväll som sagt!




Fattar fortfarande inte att jag vågade, känns lite overkligt. Jag kan säga att jag var skiträdd innan, blev lugn när Jennifer gjorde sina och sedan väldigt nervös när det var min tur! Det gick skitbra men nog sved det allt! Klart värt är det iallafall!

Nervöööös

  2010-09-22 | 14:07:46
Om mindre än en timme smäller det! Är skitnervös! men det går nog bra.. Ni får se om ett par timmar vad det är jag och Jennifer ska göra! :D Önska oss lycka till!



Uppsala.

  2010-09-20 | 21:40:02
var ju i Uppsala i helgen. Det var riktigt trevligt! Vi kom dit ganska sent på fredagskvällen då jag först var på "avskedsfest" för en kompis till mig som åker till Australien om några veckor och blir där i 4 månader.

I alla fall. Hos pappa var även Jimmy, Chrilles kompis som numera även är min systers pojkvän, roligt! Så på lördagen så var vi ner på stan och gick i affärer. Jag hittade VÄRLDENS snyggaste skor! Vill verkligen ha dem! Det är lite militäraktiga kängor, ganska robusta med liten bred klack och snörning. SÅ SNYYYGGGAAAA! Men är man fattig så är man. Tänker nog önska mig de i alla fall.. Efter det så var vi hem igen och så skulle vi iväg till Tilltugg, en tapasbar som ligger vid Vaksala Torg, alldeles på andra sidan vägen om Musikens hus. Jennifer hade ont i magen dock så hon och Jimmy stannade hemma, så det blev bara jag pappa och Chrille. Där så åt vi massa smårätter och drack öl och vi beställde även in lite Sangria. Gott som sjutton men ack så mätt man blev!

När vi var klara där så traskade vi ner till torget i centrum och gick på O'connors och drack öl, det var gott men man blev lite extra mätt ;). Vi hann lagom hem till Harry Potter-filmen som gick på canal + så vi kollade på den och tog det lugnt.

På söndagen så gjorde vi inte så mycket, vi var lite trötta och så. Tog oss ner på stan och åt på Cupido. Alltså, de har de godaste salladerna man kan tänka sig! Man får välja sina ingredienser själv, så varje sallad är unik! Det ingår isbergssallad, tomat och gurka och sedan får man välja 5 ingredienser utöver det. Jag tog: Kyckling, skinka, melon, pasta pesto och brödkrutonger. Sedan en örtdressing på. Mumma!


Mums! ♥

Efter att vi ätit så gick vi hem och packade våra saker, och sedan bar det av mot lilla staden igen. Stannade hemma hos min mamma och Anders en sväng för att hämta upp Signhild som lekt med sina syskon hela helgen och drack lite kaffe innan vi åkte hem till lägenheten. Borta bra men hemma bäst!


Nu är det inte långt kvar till onsdag... Är så jäkla livrädd men ändå huur taggad som helst! Jag vet att jag kommer bli skitnöjd! Ska man vara fin får man lida pin. :)


Klokhet och vett i etikett.

  2010-09-17 | 11:05:10
Alltså. Jag kom precis hem från Arbetsförmedlingen och har lyssnat en timme på en gubbe från Infokomp. Han verkade inte kunna ett skvatt så nu sitter jag här och känner mig mindre klok på detta än vad jag var innan jag var där! Haha! Nej, nu ska jag se om min pojke vaknar snart, så ska vi gå och rösta. Vi är ju i Uppsala på söndag så vi lär rösta idag.


Dancing Queen

  2010-09-16 | 22:54:36
Blir bara hektiska dagar nu, haha. Kom försent till dansen men det gick bra ändå, bara med 5 minuter typ. Guud vad kul det är med dans! Men känner mig fortfarande lite stel, har inte kommit in i höftrörelserna än heller men det kommer väl. :)

Imorgon så ska jag till af först en sväng och på kvällen så blir det fest, har en kompis som ska till Australien, så det blir en liten avskedsfest! På lördag åker jag och pojken till uppsala och sover där tills på måndag hos pappa. Blir trevligt! Så ska vi väl hinna med att plocka lite lingon också när vi kommer hem innan han går på nästa jobb-pass på onsdag. Måste ju ha lingonsylt, och hemmagjord är ju den godaste! Får fråga mamsen om recept också.


Tagg till på onsdag!

Rah rah!

  2010-09-16 | 12:35:14
Jag sitter på min vanliga plats, Signhild likaså, haha!



Trökväder det är ute! :/ Perfekt väder att städa på. Tycker att jag skriver att jag ska städa varje dag haha, men grejen är att jag blir så trött så jag har inte orkat gjort det. Nu har jag dock tagit tag i disken så nu är det jättefint i köket! Även fint i vardagsrummet så det är bara den där tvätten kvar att vika. Det måste ju vara det tråkigaste som finns men asch.

Ikväll är det dans igen! Gud vad det är roligt! Jobbigt och lite svårt så här i början men askul!Så jag längtar :)

Aj!

  2010-09-16 | 10:19:23

God morgon!
Här sitter jag med världens magknip, men det hör väl till när man är tjej antar jag.. inte nå kul är det iallafall!

Aja, idag ska jag på den där informationen om starta eget. Intressant ska det bli! Sedan åker vi väl en sväng till Haltarsbo, min pojkväns lillebror fyller år idag, 19. :)


Need you now

  2010-09-15 | 22:29:05
Tillbringade dagen i Västerås idag med min moster. Min kusin skulle göra halkbanan och hon skulle få strosa omkring själv med lilla Lillmor i typ 3 timmar och då frågade hon mig om jag ville göra henne sällis. Självklart! :) Så vi åt lite, fikade lite och kollade på kläder och skor. Mys! Nu är jag trött, men asch, så kan det vara.

Imorgon ska jag ner på AF och gå på någon info om att starta eget, och på fredag var det någon som skulle komma och prata om distansstudier, trevlans!

Längtar som SJUTTON tills på onsdag då det blir bus med Jennifer! :) Är lite rädd, men vafan, det kommer gå kanon! Blev dock inte riktigt som jag tänkt från början, men det blir nog bra.


Trött är jag, men nu ska jag göra nytta.

haha

  2010-09-14 | 21:47:12
Skulle ta ett kort med webbkameran men katten ska vara med HELA tiden, så hon fick helt enkelt vara med på kortet! ;)




Kväller.

  2010-09-14 | 19:00:01
Haha men vad har jag gjort idag efter Af? Jag var och handlade, sen har jag bara tagiti det lugnt.. tänkte tvätta och diska men har inte orkat. Ska ta tag i disken iallafall tills chrille kommer hem. Och vika lite tvätt.

Ska bliii såååå skönt när vi får diskmaskin!

Arbets..

  2010-09-14 | 12:50:26

Har precis varit på arbetsförmedlingen. Skrev in mig för tre veckor sedan men inte hört ett ljud så idag var jag in, med ett papper på de jobb jag sökt dessutom. Men nu har jag fått en riktig handläggare och ska få en handlingsplan. Skönt! Funderar dock på att plugga, ev på komvux. Antingen plugga upp endast de kurser som behövs för att bli behörig dagisfröken, eller så kanske psykologi. Det vore något! Ska även fundera på det där med att starta eget.. kan vara kul det med.

Nu ska jag dra och handla mat, lite kattmat och annat som behövs. Ciao!


Buuuusigt!

  2010-09-13 | 22:50:07
Idag har varit en jobbig dag, har knappt varit hemma någonting! Åkte till västerås i förmiddags och gick på stan där en stund, sedan var jag på arbetsintervjun. Får se vad som händer där.

Iallafall, sen kom jag hem runt 17, då var jag bara hem och hämtade en liten pappersbit, och sedan så var jag ner på stan till en liten busig grej nära plushuset och bokade in en grej som ska göras på onsdag nästa vecka om jag vågar.. Och inte ångrar mig, men det tror / hoppas jag inte. Få se hur det blir med placering bara, men det ska nog bli bra!

Efter det så drog jag hem en snabbis och böt om och så bar det iväg på dansträning. Kändes lättare denna gång men jag har fortfarande inte kommit in i "gunget" än, är lite stel i rörelserna fortfarande. Kul är det iallafall! :)

Nu sitter jag bara här och slöööar. är så grymt trött! Imorgon blir det arbetsförmedlingen och sedan ska jag nog bara vara hemma, diska lite, vika lite tvätt och ta det allmänt lugnt :).


.

  2010-09-13 | 08:08:45
Det var länge sedan jag var tvungen att gå upp tidigt, känns skönt men är lite trött. Nu ska jag få i mig en kopp kaffe och sedan göra mig i ordning så jag ser proper ut!

Nyduschad

  2010-09-12 | 21:44:15
Nyduschad och fräsch, oh yeah. Nu ska jag låta håret torka innan jag lägger mig och får min skönhetssömn.
Under tiden så blir det lite körkortsteori varvat med förberedelser inför intervjun imorgon.


Skruttis

  2010-09-12 | 15:22:08

En vanlig sovplats för skruttungen. Mys! Nu ska jag göra nytta.

God dag yxskaft.

  2010-09-12 | 13:06:10

Skönt att gå och lägga sig i skaplig tid och sedan sova till 10, känner mig som en ny människa!
Just nu så sitter jag med lilla missekatten i knäet, hon gillar att sova här medan jag sitter vid datorn.

Idag då, idag ska jag städa lite, sådant man inte gör så ofta som att göra rent handfatet och så. Ska även göra rent i skåpet under diskbänken, usch men det är mycket välbehövligt! Ikväll blir det även att gå och lägga sig skapligt tidigt, imorgon ska jag ner på stan om jag hinner en snabbis med Jennifer för att boka tid till något som jag är så sjuukt rädd för men som jag vill av hela mitt hjärta. Ett steg att övervinna en rädsla för något annat. Är det någon som kan gissa vad det är? :)
 Efter det så ska jag till västerås på arbetsintervju. Jätteglad över att jag har chans att få jobb!
Ska även boka in mig på intensivkurs. Nu jäklar ska jag ta det där körkortet! Vill så jäkla gärna ha det nu!


Då fäller jag ut vingarna .

  2010-09-11 | 21:20:43

Sådär! Nu har jag en fräsch design och en header jag är nöjd med. Tack Jennifer, du är bäst!

Idag har jag varit i Norberg hos min moster. Min lillebror skulle på kalas så då följde jag och min syster med mamma dit. Trevligt vare, då fick jag träffa liten bebis också, mys!

Hade en trevlig kväll igår, men jag känner att det kommer inte bli krogen på ganska länge för mig nu. Känns som att jag håller på att tröttna, men det kommer väl tillbaka sen.

Nej, nu ska jag svulla i mig kladdkaka, få se om jag får ha det för mig själv eller om Signhild försöker sno! Ska spela The sims också, var så grymt längesedan nu.


Ojsan!

  2010-09-11 | 19:12:09
På något mystiskt sätt inatt så fick jag helt plötsligt en ny design! Det var min vän Jennifer som var jättegullig och gav mig sin design så nu ska jag skaffa mig en trevlig header. :)

babe ♥

  2010-09-10 | 22:06:05



Nu drar jag och mitt älsklingfödelsedagsbarn ut på fest! Vin, cider och blend menthol (Y) Hörs!

RSS 2.0