Tired

  2010-02-27 | 17:10:05
Jag är så sjukt trött hela tiden, det är jättejobbigt! Är trött på allt, trött både psykiskt och fysiskt. Förstår inte varför, men jag orkar ingenting. Ingen motivation till någonting, inget engagemang alls. Just nu vill jag bara vara ledig och inte göra något alls, vilket är väldigt bra eftersom jag har lov nu. Hoppas det blir bättre efter lovet, inte roligt alls att vara såhär!

Msn

  2010-02-26 | 09:26:39
Tjenis! Sitter i skolan och väntar in lektionen. Har satt upp den bärbara och lyssnar på lite stämningsfull musik. Haha och så har jag msn igång. Måste vara någon jävla bot som cp:ar sig just nu, eller någon idiot som ja.. jag vet inte vad. Någon som skriver en massa skit om att jag ska gå in på en sida så en tjej kan visa sig i sin cam, och bara : You're a good boy! Och jag tänker bara: WTF?! Haha helt stört.

En sol och en båt och en stuga

  2010-02-25 | 22:40:07
Usch vad trött jag är, var en jobbig dag trots det faktum att jag i princip inte gjort någonting alls. När jag väntade på bussen så kilade jag in en sväng på coop och lät boken "Hypnotisören" följa med mig hem. Har velat ha den ända sedan den kom ut och nu när priset var nedsatt så köpte jag den faktiskt. Och jag hade tur, jag tog det sista exemplaret! Mamma stod tidigare idag inne på coop och tänkte köpa den åt mig, men hon trodde jag redan hade köpt den så hon struntade i det. När jag berättade att jag köpt den så skrattade hon och berättade det för mig, och sedan så gav hon mig pengarna som boken kostade. Söt-mamma 

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite i väntan på scrubs, om jag inte somnar innan, är så himla trött! Imorgon blir en lätt dag iallafall, och sedan är det ett välförtjänt lov.

Sov gott

Helt värdelöst

  2010-02-25 | 14:31:08
Fyfan för sådana här värdelösa dagar. Jag visste att två av mina lektioner var inställda imorse. Men så har jag haft en lektion idag, en seriös lektion! Och det var cabarémötet. Kul va?! Nu sitter jag i musiksalen med David och lyssnar på eventuella körlåtar på min bärbara. Hör av mig ikväll

So tired of the straight line

  2010-02-25 | 09:12:53
Godmorning sunshines! Det är väl det minsta man kan säga om mig, haha. Vaknade och ville bara somna om, klädde på mig och åt frukost. Sedan berättade jag för Chrille att jag hade sovmorgon, så gullungen erbjöd mig att skjutsa mig till en senare buss, plutten då. :) Så nu sitter jag här och fördriver tiden, Vi kollade på hockey för en stund sedan, eller Chrille gjorde och jag sov. Så intresserad är jag.


Onsdagskväll

  2010-02-24 | 21:50:49
Kommer på mig själv med att sitta och gäspa, är så trött! Var roligt på praktiken idag, Irene hade en kompis från göteborg där som är lärare på en floristskola, så hon gjorde ett arrangemang som var lite annorlunda än vad vi brukar göra, och sedan fick vi göra en varsin sådan. Är faktiskt nöjd med min måste jag säga! Sedan åkte de för att träffa Irenes dotter som bor i Falun, så jag fick vara ansvarig i butiken. Lite läskigt är det, men det är såpass lugnt den här tiden, speciellt nu i kylan, så det gick jättebra!
Nu sitter min pojkvän och försöker distrahera mig med något snöre, så jag ska sluta nu.

Solsken

  2010-02-24 | 08:58:35
Godmorgon! Strålande vackert väder, trots kylan som jag inte vill ha. Vi har 20 minusgrader här. I måndags var det 26.. brrrr!
Idag står det praktik på schemat, som jag skrev igår. Åker med min granne runt 10 och sedan jobbar jag till kvart i fem. Det låter länge fast tiden går så sjukt fort! Ibland känns det som att man inte hinner med någonting. Det är ju inte riktigt sant för jag brukar oftast hinna med en del. Det som är positivt med att dagarna är att det snart är helg igen, och sportlov! En hel vecka att bara vila upp mig och göra vad jag vill. Chrille ville att vi skulle åka till romme en dag, men vi får se hur det blir med det. Så jäkla dyrt ju! Funderar på att åka till Uppsala till pappa ett par dagar också, var så länge sedan jag var där nu.
Nej, nu segar sig datorn, eller sidan, så jag uppdaterar mer ikväll!

Ny design!!!

  2010-02-23 | 23:13:51
Där ser man vad fort det kan gå när man verkligen tar tag i saker och ting (Tack UF för att jag lärt mig det!) Skrev tidigare i dag att en ny design förhoppningsvis skulle dyka upp i veckan om ni hade tur. Och nu ett par timmar senare är den klar! Känner mig stolt, hihi.
Dock måste jag rekommendera att ni läser min blogg i Firefox eller google chrome. Jag satt i en timme och försökte få den snygg i Internet Explorer, men tillslut sket jag i det, den är snygg i två av 3 vanliga webbläsare, så då är jag nöjd.
Om ni inte blir irriterade av att headern ser konstig ut i IE, ja då får ni gärna använda den och läsa min blogg ändå. Nu har jag iallafall varnat er ;).
Godnatt!

Älskaling

  2010-02-23 | 23:09:09
Sitter och pratar med min älskling i telefonen, han tycker att jag är okontaktbar, haha! Det kan lätt bli så när man sitter vid datorn samtidigt..

Har haft praktik idag, det var roligt. Vi har en ny praktikant som ska vara där hela veckan. Hon går i åttan just nu. Idag har det dock varit väldigt lugnt, inte så mycket kunder, fast det är skönt det med ibland, då hinner man med mycket! Mot slutet av dagen fick jag lära praktikanten att göra ett lågt snittarrangemang, vi fick börja med halvdåliga blommor som inte gick att sälja. De fick vi ta med oss hem sedan, så söta små arrangemang så. Måste säga att jag lärt mig mycket på den tiden jag varit där (Två dagar i veckan sedan september), jag menar i början visste jag knappt vad någon blomma förutom ros hette, kunde verkligen ingenting, och idag så slängde jag ihop en snygg tulpanbukett på fem minuter innan jag skulle till bussen! Kunde även berätta för praktikanten vad blommorna vi använde hette, fast det var i och för sig inte så svårt, haha!
Imorgon väntar även då en dags praktik, och sedan tar jag bussen hem till älskling och sover där, vilket jag har som "tradition" på onsdagar. På torsdag är det vanlig skola igen. Snart sportlov!



Nu ska jag sova, så jag vaknar upp med ett strålande humör imorgon.

Ego

  2010-02-23 | 20:54:46
Jag kan faktiskt vara seriös på kort också.

Design

  2010-02-23 | 18:50:22
Jag skrev ju redan i söndags att jag skulle börja med designen, ja och att jag skulle bättra mig på skrivningsfronten. Hehe ja. Men nu ska jag verkligen skärpa mig och jag sitter faktiskt och knåpar på en ny header till bloggen just nu. Få hoppas att en ny design kommer i veckan.

Vänskap ♥

  2010-02-22 | 20:49:47
Vi är alltid jätteseriösa när det kommer till fotografering. *Host*

Skärpning!

  2010-02-21 | 11:50:46
Nu är det dags för mig att ta tag i bloggandet igen. Mitt första steg är att göra om designen. Med en ny, fräsch design brukar det alltid vara roligare att skriva, för mig iallafall. Så håll utkik! ;)

Bilder

  2010-02-16 | 23:48:20
Tänkte roa er med att lägga upp ett par bilder. :)

RSS 2.0