Back to basics

  2010-05-31 | 17:37:39

Ursäkta för att jag varit så inaktiv, jag har varit så sjukt stressad och varit på så dåligt humör så det är inte klokt! Idag lämnade jag dock in allra sista uppgiften, vilket innebär: Skolan är över, det är bara att njuta nu de här sista dagarna, nästa fredag klockan 13.00 är det slut på riktigt. Det känns konstigt, är det verkligen sant? Ska bli så grymt skönt men ändå sorgligt.

Idag är jag på gott humör, solen skiner och det är jätteskönt ute. Jag är ledig imorgon och på onsdag så jag ska passa på att njuta ordentligt!

Hehe, jag sitter förresten här med mina finskor som jag ska ha på balen på tisdag nästa vecka samt på studenten. Har inte tänkt på att gå in dem och kom på idag att det kanske skulle vara bra så jag slipper få jätteont i fötterna då! Jag ska ju stå och gå ganska mycket nästa vecka ;)




Bara lite mer än en vecka kvar! 5 skoldagar kvar... vad jag vet (Alltså där vi inte har andra saker inplanerade/lediga) På mössan står det Emelie (fast på den sidan det inte syns) och sedan Ahlin Hp07.



Finskorna. Nej, det är inte en blånagel, eller den är blå men det är nagellack, har inte hunnit måla de andra än.



Haha ignorera vaderna.. Skorna är finast bakifrån ;)


...

  2010-05-25 | 00:00:54
Motgångar. Trodde att jag fixat det som stod illa till, men då blev det fel fast åt andra hållet. Nu vill jar bara skrika rätt ut och skita i allt det här. Varför kommer det här nu, och inte för flera månader sedan då det skulle fixas? Tack för att ni förstör för mig.

Besviken.

  2010-05-24 | 20:06:28
Just nu är jag så jävla besviken på mig själv. Jag trodde jag gjort bättre ifrån mig? Men tydligen inte. Fan!

Sen är jag jäkligt förbannad också, det är typ tredje inlämningen som en lärare slarvat bort för mig nu, varje gång har "den" sagt "Du har inte lämnat in den här uppgiften Emelie!" Och så har jag det för länge sedan men nej, då har jag inte det för "den" har inte fått den, men så visar det sig oftast att "den" fått det men lagt det på något annat ställe.. och då får jag skiten av det. Blir skitarg om inte den här uppgiften kommer fram för den lämnade jag in för flera veckor sedan, skrev den på den gamla bärbara datorn som inte finns i min ägo längre, SKITKUL om jag måste göra om den såhär sista veckan innan betygssättning. Och jag kommer verkligen att visa min ilska om det visar sig att det är så.

Goooooood night.

  2010-05-17 | 22:41:40
Hej och hallå! Kan inte fatta att jag tar studenten om 3 veckor! Det är ju ingenting ju.. har praktik två dagar den här veckan, och två dagar nästa, sedan är det slut. Har haft det väldigt lärorikt och det är så invant att åka dit så det kommer att vara väldigt tomt och tråkigt när det är slut. Fast nu längtar jag som sjutton till studenten! Vi pratade om studentdagen i klassen idag, bestämde lite tider som vi skulle träffas innan skolan, vilken tid vi ska samlas vid flaket för att åka och sedan vilken tid och vart vi ska festa på kvällen. Jag känner på mig att den dagen kommer att bli kanon! Hoppas det är sol bara.

Dagen idag har varit ganska lugn, solen har lyst och värmt som attan och vi har lämnat in årsredovisningen idag, = Slut på UF.. så jäkla skönt.. Har dock en del julgransblandning kvar som någon gärna får ta om den vill ha? ;) Hehe. Lunchade med sötis-Jennifer och slutade måttligt tidigt. På kvällen var vi och åt på Burning Duck, min pojke och jag, mysigt värre! Även Jimmy hade vi med oss :).

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ut sista Harry Potter-boken, och JA, det är typ 15:e gången jag läser den, men jag måste, säger vi, iallafall den här gången! (a)




Att skapa

  2010-05-15 | 13:32:38

Jag är så grymt sugen på att skapa något. Att måla med vattenfärger, akryl, you name it. Att pyssla och göra något fint ;). Jag längtar tills jag får en ritbräda (vad sjutton heter det? ) till datan så att jag kan måla där. Kuuul! :)


Dagens.

  2010-05-14 | 17:37:56

Nörd.

  2010-05-11 | 21:55:49
Jag är en grymt stor nörd när det gäller The sims. Har alltid älskat det! Oftast brukar jag göra en familj, hålla på länge för att göra de så fina som möjligt och sedan spenderar jag grymt lång tid på att göra ett fint hus. blir dock aldrig nöjd, haha ;) Efter det börjar jag spela men då har jag redan fuskat upp pengar eftersom jag vill göra fint hus, så sedan fortsätter jag fuska för att det ska gå så bra som möjligt. Efter ett par dagars spelande brukar jag göra en ny familj och så håller det på.

Nu har jag dock bestämt mig för att jag ska försöka spela på den här familjen jag gjorde igår och försöka spela så många generationer som möjligt! I'll keep you updated.



Här är min tjej i familjen! Fin va? :) Har även en man och så har de en dotter.

Was looking for a place to hide away

  2010-05-10 | 23:25:05
Ja gud, nu tänkte jag skämma ut mig lite inför er, hehe. Jag har haft en sån lust att sjunga och spela men det har inte låtit sådär jättebra, har haft dåliga dagar tror jag ;) Nej men jag orkar inte vänta på att det dyker upp en dag då min röst låter okej (alltså jag är inte förkyld utan jag sjunger bara sämre vissa dagar och bättre andra dagar, är likadant med min ritförmåga) så ni får nu se ett klipp där jag sjunger Laleh:s "Hide away", första versen och refrängen. Jag är inte världens bästa på gitarr heller kan jag väl varna er med ;)

Men lyssna och njut! (Eller ha min tillåtelse att stänga av om det låter för hemskt)




In my mind

  2010-05-10 | 08:02:21
Åh, jag blir så arg! Har en uppgift i fotot att lägga in ett par av bilduppgifterna för att lärarna ska kunna sätta betyg på mig, så jag tänkte göra det igår. Jo tjena. Min och Chrilles nya laptop hade ingen lust med det, för UsB minnet kommer inte upp, alltså mappen med filerna. jag blir tokig!
Satt hela kvällen igår när jag kommit hem från mamma, och har nu setat i en timme och försökt.

Nu skiter jag i det här, borstar tänderna och drar mig iväg till skolan. Chrille får fixa det här när han kommer hem, haha.


Myskväll

  2010-05-09 | 22:23:30
Har precis kommit hem från mamma och Anders. Anders kom hem idag från Polen, där han varit och jobbat. På grund av askmolnen blev han kvar där den veckan han skulle varit hemma så han körde på och jobbade och har varit borta i 5 veckor. Usch, det måste ha varit jobbigt.
Har iallafall varit där och fått mat och jag har till och med övningskört lite idag, gick kanoners!

Nu känner jag mig lite frusen så jag sitter här med en kopp varm choklad med grädde, onyttigt men ack så gott! Ska dock snart lägga mig, skola imorgon.


Hello from the inside

  2010-05-08 | 20:41:22
Åh, jag har varit så himla trött idag. Somnade framför datan, igen! :$

Hade en sjukt trevlig kväll igår, men en del av kabarégänget! Inte sista gången vi festar ihop, det kan jag lova! ;) Vi sjöng våra kabarélåtar, singstar och hade allmänt trevligt. Mot tolvslaget åkte vi in till flying och skakade rumporna på det nästan tomma dansgolvet, haha. Sedan skulle vi dra på efterfest hos Elin som inte följde med på krogen, men hon hade tydligen somnat när hon kom hem så hon hörde inte alla samtal som kom till henne. Jag var så trött så jag promenerade hem och somnade på en gång.


Idag har min pojke varit på boxningsgala hela dagen, så jag har varit själv. Jag har mest setat och försökt plugga, men som sagt så somnade jag. Resten av kvällen SKA jag plugga och typ, spela sims. Är så sjukt sugen att spela in en liten trudelutt med webcamen, trots att jag suger på gitarr, så jag ska väl testa.

Ha en fortsatt trevlig lördag alla!





Ahaha

  2010-05-07 | 17:20:53


Blir inge bra på bild just nu, så nu fick ni bara se mina ögon, hehe.

Hoppas alla får en bra fredagskväll! det ska jag ha :)

Random

  2010-05-07 | 13:44:59

Idag ska vi ha kabaréfest, för att fira att det är över, liksom. Så om ett par timmar ska jag börja göra mig i ordning, det kommer väl upp en bild då. :)

Min pojke har ju köpt en ny bärbar, som jag använder eftersom den gamla vi hade började bli så himla dålig. Den nya har en fingeravtrycksläsare, så jag loggar in på min användare genom att dra mitt finger över en läsare, det är lite kul! Jag loggar även in här och på andra sidor med hjälp av mitt fingeravtryck. Det tycker jag är lite coolt, haha :)

Nu ska jag spela sims, så återkommer jag med en bild sen.


When I was young.

  2010-05-06 | 19:10:12
Hej på er! Jag är helt slut, både psykiskt och fysiskt. Allt som har hänt de senaste dagarna har varit riktigt jobbigt. Nu är det mesta löst, och det som inte är löst har rektorn tagit på sig att fixa, då vi har gjort allt vi kunnat.

När jag kom hem från skolan så somnade jag, hehe. Sov ett par timmar och nu har jag lagat mat och slängt i en tvättmaskin. Är fortfarande helt slut men ska ta tag i pluggandet nu. Bara ett par veckor kvar nu, sen slipper jag detta! Ska bli så skönt.

Haha, jag tänkte bjuda på lite bilder såhär mot kvällningen. Har testat webcamen på chrilles nya bärbara, fanns mycket roligt att göra! :)







....

  2010-05-05 | 16:40:22
Vill bara gömma mig, låsa in mig någonstans och gråta.

Kabaré

  2010-05-04 | 21:47:33
Idag hade vi premiär! Gick kanoners för mig, i princip. Blev lite dålig stämning efteråt då en blev ledsen av ett skämt vi hade med. det är nu borttaget och kabarégruppen har sagt förlåt, så nu ska allting gå bra hoppas jag! Jag är glad över att jag själv inte är med i någon scen där det är liknande skämt med, utan bara vanliga, haha.
Imorgon har vi 3 föreställningar, jag hoppas att det går bra då. :)

;PppPpPP

  2010-05-02 | 22:25:25
Hej sötnosar! Har haft en underbar helg, hoppas att ni också har haft det!
Just nu har jag fullt upp med vår Kabaré, (Kabaréh3h3 heter den) vi har premiär på tisdag och det är mycket som ska hinna bli klart innan dess. Lite stressad i och med alla skoluppgifter som har har utöver kabarén, men det går säkert bra.

RSS 2.0