As i went down to the river to pray.

  2011-08-31 | 15:55:03
Nu har skolan satt igång på riktigt, har min första examination på måndag, fast det är bara en litteraturexamination så det är inte så svårt. :) Nu sitter jag och väntar på att Elin och Elin ska komma från skolan så ska vi göra oss iordning för pubrunda med nollningsgänget. Jag ska dock vara nykter ikväll, börjar 8 imorgon bitti och sedan är jag inte ett dugg sugen på att festa.

Nolla, nolla, halva!

  2011-08-29 | 16:28:28
Förlåt att jag inte skrivit på länge, men jag har varit utomlands (vilket var underbart) och sen har skolan börjat! Idag började den på riktigt, men nollningen började redan i torsdags. Ikväll är det Veteran-dagen, och vad vi ska göra har vi ingen aning om, men snart ska vi iväg och träffa våra lag. Jag är med i Vilda Västern, så jag är indian :D

Det är så jag säger det till dig, du är det finaste, jag vet.

  2011-08-12 | 16:58:58
Gud, vilken resfeber jag börjar få. Imorgon förmiddag tar vi bilen till Uppsala och sover hos pappsen min, på söndag morgon far jag, pappa och min baby till Västerås och flyger mot Malaga. Underbart! Längtar efter värme, bad, god mat och god dryck.
.
Har ni förresten märkt att det inte är lika varmt i luften längre? Det är inte överdrivet än så länge men man känner ändå litegrann att sommarvärmen börjar försvinna och höstluften börjar dra in. Det är både roligt och sorgligt. Jag gillar verkligen sommaren men jag tycker även om hösten. Att få börja klä sig i myskläder, jeans och stickat, fina tunikor, leggins och boots, högklackade höstskor och allt sånt fint.
.
Nu ska jag ta och plocka undan disken, snart kommer Chrilles föräldrar hit och hälsar på! Om jag inte bloggar så mycket från imorgon och framåt så vet ni varför: jag steker i solen en bit från Sverige!
.
Bilden är från Chrilles och min resa till Mallorca, september 2009. ♥

*

  2011-08-12 | 02:05:29

Du kan lysa som pärlemor.

  2011-08-08 | 10:37:27

Sweet august.

  2011-08-05 | 13:44:44
Vi är inne i augusti, vad sjukt. Nästan hela mitt sommarlov har gått, helt knäppt! Men än så länge är det ett par veckor kvar, som jag verkligen ska njuta av. Den 14:e åker jag, pappa och chrille till Malaga, det ska bli riktigt skönt.

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

  2011-08-03 | 11:11:41
God förmiddag. Jag är dundersnuvig för tillfället och riktigt frustrerad över det. Man vill ju inte vara förkyld under sommaren! Men tur i oturen så är jag det nu vilket innebär att jag förhoppningsvis (peppar, peppar) är frisk om två veckor då jag befinner mig i Malaga.

Är just nu ute hos mamma och min plastpappa för att sköta om huset och djuren någon dag så de får semester. Mysigt! Perfekt när det är fint väder också, det är bara att lägga sig i solsängen på gräsmattan och njuta.

Talking to the moon

  2011-08-02 | 00:22:18
Jag kompenserar ytterligare lite genom att ge er korniga, suddiga och lite mörka bilder av Chrilles lägenhet, så som den ser ut nu.
.
Nyuppsatta hyllor i köket, innan satt det en väldigt ful hylla som förstörde utseendet i köket rejält. Nu börjar det se riktigt bra ut!
.
.
soffhörnan.
.
.
Bokhyllor/rumsavdelare. Äntligen kom dörrarna på plats! Annica har även designat lampan som står i hörnet. Så mysigt.
.
Vi har inte gjort allting själva utan vi har fått mycket hjälp av svärföräldrarna, guld värt ♥

Förlåt.

  2011-08-01 | 23:12:18
Oj, vad jag har varit dålig på att blogga. Ska inte skylla på något förutom att jag njutit fullt ut av sommarlovet! Snart börjar vardagen och skolan igen. Men först Spanien om två veckor och innan dess så ska jag njuta lite till ;).
.
.
En outfitbild från förra veckan kan jag bjuda på också. Ignorera flätorna, de satt där för att göra vågor i håret!

RSS 2.0