New haircut

  2011-07-06 | 21:04:58
Här kommer då en dålig bild, men det är alltid svårt att få till en bra bild när det är nyklippt och nyfärgat. Som vanligt tar det väl ett par dagar att vänja sig, men än så länge känns det okej. :)

You gotta let your feet off the ground.

  2011-07-06 | 11:20:53
Nu känns mitt hår ett antal kilo lättare, fy vad skönt! För tillfället sitter det hårfärg i men när det är klart så tänkte jag slänga upp en bild. :)

Lugg eller inte lugg?!!

  2011-07-05 | 23:25:47
Ska klippa mig imorgon, men jag får tuppjuck på att jag inte kan bestämma mig för om jag ska ha lugg eller inte.... gaah! om jag ska klippa lugg så ska den inte vara så rak som på bilden, och inte så tjock utan lite luftigare. Nu har jag ingen bra bild på mig med lugg, hittade en väldigt gammal så det syns inte så bra.
.
Lugg.. (bild från 2008 tror jag..)
.
eller inte lugg:
Vad tycker ni?!

I can feel you breathing, it's keeping me awake.

  2011-07-05 | 12:52:02
Det känns att jag kommit efter med sömn, det känns att jag är sliten. Sover länge på morgnarna och min hals är inte rolig alls, hostar och gör ont. Ska alldeles strax göra mig lite te för att lindra den. Har haft en riktigt rolig vecka i Borlänge på Peace and Love, men jag har haft fruktansvärd hemlängtan också. Jag gillar inte att vara borta från alla jag tycker om så länge, men desto roligare när man kommer hem och får träffa alla!
Jag missade några som jag hade velat se, men jag såg rätt många artister iallafall; Sahara Hotnights, Kings of Leon, Veronica Maggio, Volbeat, The Ark, The Strokes och Håkan Hellström.
Nu är det inte många dagar kvar innan jag lämnar tonårslivet och blickar framåt som vuxen, som 20-åring. Konstigt!

Oh, man, can't you see I'm nervous, so please pretend to be nice so I can be mean. I miss the last bus, we'll take the next train, I try but you see it's hard to explain.

  2011-07-04 | 21:35:19
Jag kan inte fatta att jag stod där, hoppade, skrek, sjöng med, dansade, såg dem. Det är obeskrivligt. Massor med kärlek till er, The Strokes. Ni var, ni är grymma. KÄRLEK TILL ER! ♥

RSS 2.0