Valbörg

  2011-04-30 | 07:22:09
Okej, tre timmars sömn fick jag inatt, nu ska jag in till stan för champagnefrukost och för att kika på ankracet och forsränningen. Spännande! Efter det ska jag nog åka hem och sova en stund så jag orkar med resten av dagen också.. haha. Hörs!

Ta i då!

  2011-04-29 | 00:23:41
Med den här bilden säger jag godnatt och lägger mig för att ha energi till tentan imorgon. Kommer inte klara den eftersom jag inte lärt mig allt man ska lära sig, men jag måste försöka iallafall. Hörs imorgon!

.

  2011-04-28 | 16:31:32
Vill dö lite. Imorgon kommer jag dö, tentan kommer gå skit.

Påskhelgen

  2011-04-27 | 10:45:21
Ska väl berätta lite om helgen också! I torsdags hade jag bara ett seminarium, så när vi var klara där så gick jag, Jon och Sofia ner på stan och käkade på panini, det var riktigt gott!
sedan kom anders och min bror och hämtade mig för att åka till Avesta. På kvällen grillade vi, och vi fick även besök av Chrille, mycket trevlig kväll!
.
Fredagen bestod av solsken och påskmiddag hos mormor! I lördags solade jag ännu mer och på eftermiddagen åkte jag in på stan för att festa lite med Emelie, det blev en riktigt trevlig kväll, fick träffa en del vänner som jag inte sett på ett tag!
.
.
I söndags var jag ute och åkte runt i en bil haha. Jag, Alex, Lillen, Pauline och Emma var först till hedemora och åt på donken, sedan for vi till pålsbenning och tog det lugnt i naturen, tog en sväng till grustaget och lite så. En riktigt trevlig dag i solen!
I måndags gick jag på stan med moster och mamma och fikade medan hampus och william var på bio. På kvällen for jag tillbaka till Uppis.
.
.
Nu ska jag ner på stan och luncha med min far! Hörs

Tänk på vad du säger, tänk på vad du gör.

  2011-04-26 | 23:28:25
Åh, idag har jag haft mitt sista seminarium inför tentan som jag skriver på fredag. Är sjukt nervös för det är så mycket begrepp jag måste lära mig och jag fattar ingenting. Satsar på omtenta i juni, ja.
.
Men för att ha något att se fram emot så är det ju valborg i helgen! Och valborg i Uppsala är, galet. Det har redan börjat med forssfestivalen i engelska parken dit vi knallade ner ett gäng idag när vi slutat för dagen. Så kul att se alla flottar ta form inför forsränningen på lördag, vilken fantasi folk har! Och så fanns det öltält och lite aktiviteter man kunde pyssla med på området. Såklart var vi tvungna att testa lite haha.
.
Vi spelade sumofotboll, hur kul som helst! Men satan vilka tunga dräkter, haha.
.
Fredrik lekte apa och byggde lite ölbackar på höjden!
.
Han tvingade Sofia att testa också, men hon var inte lika sugen på att ta sig högt upp.
.
Jag fick "äran" att testa klätterväggen.. såhär högt vågade jag innan jag gav upp.
.
.
Med andra ord en riktigt trevlig dag! Dessutom mötte jag upp Elin (andra halvan av dubbel E, som efter bra många dagar nu är komplett igen) och vi tog oss en lunch på stan och for sedan hem till mig för lite mys, färgning av mitt hår (jag är fläckig som en leopard atm, men det ska fixas till) och ja, allmänt flum. Vi blir alldeles för flummiga tillsammans tror jag, kommer ha träningsvärk i magen imorgon haha.
.
.
tänk på vad du gör. Det går inte att få någonting ogjort hur gärna man än önskar det.

Flower

  2011-04-26 | 00:13:36

Babyyy

  2011-04-23 | 18:52:04
Är för tillfället hemma hos mitt hjärtegull Emelie. Vi dricker lite öl och bara myser, tar igen tid som vi missat då vi bor i olika städer! Snart ska vi iväg på en födelsedagsfest och senare så blir det flying, överraska mig positivt nu Avesta! ;) Ska bli kul att träffa massa kompisar man inte sett på länge!


En gammal bild på mig och Emelie!

Chill.

  2011-04-22 | 22:17:28
Är tillbaka i Avesta för att fira påsken tillsammans med familjen! Mysigt. Imorgon ska jag dock ut på krogen som det verkar som, och förhoppningsvis få träffa massa kompisar som man inte ser så ofta!
Igår grillade vi och myste ute på gården, hade även finbesök! Trevligt tyckte vi alla i familjen. :)
eftersom jag inte har så mycket att skriva fick ni en bild på mig istället haha.

Shop

  2011-04-21 | 15:19:12
Ska snart packa klart mina väskor och göra mig redo för att fira påsken i avesta! Men först tänkte jag visa dagens inköp, dock hatar jag bilder från webbkameran. Ska ta med mig systemisen när jag kommer hem så får ni mycket finare bilder. Ja jag behåller nog den ändå, det är då sjutton att jag ska vela så mycket som jag gör!
.
Solbrillor (jag ser ut som skit i alla brillor, men ett par lär man ju ha) och kavaj, äntligen.
hittade även ett fint halsband på rean!

.

  2011-04-21 | 07:58:57
Uppe med tuppen idag! Eller, skulle egentligen gått upp för två timmar sedan.. men ack vad det är skönt att ligga kvar och dra sig i sängen. Tanken på att kliva upp ur värmen och snabbt dra på sig kläderna för att inte frysa ihjäl hatar jag, speciellt på morgonen när man är trött haha.
.
Idag står det seminarium på schemat! Börjar 9 och slutar 12, då tar jag en sväng ner på stan och skaffar mig ett par nya brillor eftersom mina gamla är söndersmälta av min plattång, bra där Emelie. Sedan hem och göra lunch och packa, i eftermiddag drar jag mot Avesta för en mysig påskhelg med familjen.

On the other side.

  2011-04-20 | 20:48:18
Idag har jag vårstädat! Jätteskönt, har rensat ur och organiserat i mina garderober samt slängt ut en massa skit som bara legat och skräpat. Nu är det rent, fräscht och mysigt i mitt lilla rum. Efter det så satte jag mig på bussen till stan och tog mig en promenad till min pappa för att låta min syster och hennes pojkvän laga mat åt mig.
.
Det är skönt att ha den lyxen när man inte orkar/har lust själv! Så mat fick jag, och även efterrätt, mums! Pappa skulle handla lite så han var snäll och skjutsade hem mig (jag fick även en ramlösa och en påse lösgodis, yummie!) och så fort jag kom hem gick jag ut på en promenad, var ute och gick i en halvtimme ungefär. Så skönt! Nu kan jag snaska i mig godis med gott samvete, haha! Ska även plugga litegrann inför seminariet imorgon, men sen blir det nog att mysa ner sig i sängen med godisskålen och sätta igång någon bra film.
.
Imorgon far jag tillbaka till avesta för att fira påsk!
satte mig på en bänk en stund under promenaden och filosoferade lite.

Dag 06 - Två utomlandsbilder

  2011-04-20 | 12:30:55
Jag har inte varit utomlands så mycket, eller det har jag kanske men jag har inte åkt långt så ofta. De länder jag besökt är: Finland, Danmark, Polen, Lanzarote och Mallorca.
.
Här är Lanzarote, där jag var i februari 2009 med Christofers familj. Första gången jag flög långt.
.
Det här är Mallorca, dit jag och Chrille tog en sista minuten 2009. Bara han och jag en vecka i värmen. Är det verkligen så länge sedan? Känns inte som det.
.
Båda bilderna gör mig varma inombords, dels så älskar jag värmen, att få komma bort och att se något annat, att vara borta från allt en vecka och bara slappna av, ladda om och hitta på roliga saker.
Jag har grymt fina minnen från båda resorna och jag är sjukt glad över att jag fick uppleva dem.
.
.
Finns många länder jag vill besöka, och jag hoppas att jag i mitt liv får chansen att resa till många ställen.

Dag 05 - Min favoritplats

  2011-04-19 | 16:36:09
Som vanligt så glömmer jag av mina listor, men jag fortsätter där jag var.
Har många favoritplatser, och de ändras ständigt. Nu när jag bor i en stor stad (som jag förövrigt älskar), så är det skönt att komma hem till landet, andas in den fräscha luften och njuta av naturen. Trots att jag trivs sjukt bra med stadslivet är det alltid skönt med lite miljöombyte ibland.

Some people think they're always right.

  2011-04-19 | 15:37:12
Underbart och ännu mer underbart. Vet inte hur många gånger jag skrivit det i bloggen de senaste dagarna, men kan man låta bli? Vädret är ju fantastiskt. Tog mig för en stund sedan en promenad till majklockan och tillbaka och det var riktigt härligt. Kanske tar mig ännu en promenad senare, men nu måste jag plugga och laga lite mat innan jag gör något annat. Har ju tenta nästa vecka!

Ut med det gamla.

  2011-04-19 | 13:24:15
Kände för att testa något nytt. Ser det okej ut eller ska jag gå tillbaka till det gamla?
Är såå dålig på att få till bra kort, men det får duga!

.

  2011-04-19 | 12:49:21
Många tankar och funderingar som snurrar runt ibland.
Har jag valt rätt väg, har jag valt fel? Vad vill jag, vad vill jag inte?



Vårkänslor.

  2011-04-18 | 16:59:13
Okej, jag har inte flashigaste utsikten från mitt fönster, jag vet. Men vädret ute är underbart, det är varmt, solen skiner och knopparna börjar titta fram. Vårkänslorna är på topp!
.
Nu ska jag dra på mig solbrillorna, skinnjackan (kanske under armen, vi får se hur det känns ute) och ett par sköna tygskor för att bege mig ner på stan och träffa Sofia och Jon från mitt arbetslag. Later!

You are my sweetest downfall

  2011-04-17 | 22:23:44
Helgen, ja. Avesta var det, fredagen bestod av mys med familjen, god mat, en öl, prat och skratt! Mys. Lördagen bestod av att ligga i solen hela förmiddagen och halva eftermiddagen, blev lite röd på näsan och ett par fräknar har tittat fram usch haha. Åkte iväg på maskerad vilket var väldigt trevligt och fortsatte sedan in till stan och hamnade på en fest med många personer vilket även det var väldigt trevligt! Dock tror jag att jag börjar bli förkyld då balkongdörren stod öppen större delen av natten.
-
Nu är jag tillbaka i mitt kalla lilla studentrum i ensamheten igen. Både skönt och inte! Skola tidigt imorgon och eftersom jag är väldigt trött efter dålig sömn igår så ska jag nog strax krypa ner och kika på en film att somna till.



we couldn't bring the columns down
we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

Klad Hest.

  2011-04-14 | 15:52:25
Fick ett mail imorse om att min dugga och hemtenta på senaste kursen, grupprocesser vad godkända! Det var som om en stor sten släppt från mitt bröst, hade tänkt att jag skulle börja läsa i boken igen för att vara redo för omtenta, men nu kan jag sälja böckerna med gott samvete och inte tänka mer på den!

Hon låg på gatan

  2011-04-13 | 21:05:21

Ögongodis.

  2011-04-10 | 20:20:50
Seriöst.Snyggast.Ever. Mums!

Kan fortfarande inte förstå att jag kommer få se honom på nära håll i sommar. Kärlek! ♥

Borta bra, men hemma bäst!

  2011-04-10 | 19:35:11
Det är alltid roligt att åka bort men alltid skönt att komma hem efter att ha varit borta. Min långhelg i Falun har varit väldigt trevlig, med god mat, roligt sällskap och lite utgånt/festande. Så kul att få träffa Jennifer och se hur hon bor, hur hon har det och så. Mys! Men som jag skrev så är det skönt att komma hem till sitt eget, även om det fortfarande är kallt i mitt rum haha. Våren är på ingång, riktig skönt har det varit ute idag, och det har inte blåst massor = skinnjacka utan att frysa! Nu hoppas jag bara att det här håller i sig.
Igår kollade jag och Jennifer på våran gamla Kabaré som vi hade i nian! Gud så roligt det var att se, hur man själv och alla andra såg ut, så söta och små vi var haha. Och älskar kabarén!

Det var så kul att se dig, höra dig. Kändes så overkligt på något sätt, men inte så jobbigt jag trodde det skulle vara. Ett halvår idag, har det verkligen gått så lång tid? Saknar dig gumman, saknar vår tid.





-

  2011-04-08 | 17:15:54
Har haft en fullspäckad dag idag. Först följde jag med Jennifer till hennes skola och var med på en lektion (fattade ingenting haha), sen gick vi runt på kupolen och handlade lite smått och nu ska vi färga håret och fixa oss lite, ikväll är det Etage som står på schemat!

KÄRLEK, KÄRLEK OCH MASSOR AV KÄRLEK.

  2011-04-07 | 19:51:47
ÄNTLIGEN är jag hos världens bästa, nej universums bästa JENNIFER! Kan inte beskriva i ord hur UNDERBART!! 
Nu ska vi vina vidare (Ja, jag snodde uttrycket från henne..) PUSS

living in an empty world.

  2011-04-07 | 16:01:53
sitter på tåget just nu, vi är snart i borlänge tror jag (ja, ser kupolen nu). Alltså inte långt kvar till falun och jennifer! :D Sitter fortfarande och ler fånigt för mig själv haha. Verkligen försökt intala mig själv att det inte skulle bli strokes på p&l, men så blev det så! Klart jag är glad, lite jag kommer dreggla haha. Ritade av julian igår dessutom! Nu är jag sugen på att göra en riktigt bra bild på honom så det ska jag ta tag i när jag kommer hem igen!

Kärlek på hög nivå.

  2011-04-07 | 11:49:01
The Strokes till Peace and Love. Kärlek. Jag dör. Vaknade trött som satan imorse, gick in på facebook och såg nyheten och blev genast hur pigg som helst. Det här är stort!
Så glad att jag blev introducerad till denna underbara musik. SÅ GLAD att jag får chansen att se dem live!

Morning

  2011-04-07 | 10:24:36
God morgon, eller förmiddag kanske man ska säga? Lite trött är jag, hade sjukt svårt att somna igår, alldeles för mycket tankar som bubblade omkring i mitt huvud, väldigt jobbigt. Men tillslut somnade jag och här sitter jag nu, nyduschad och fräsch. Ska ta mig en sen snabbfrukost nu och sen blir det en tidig lunch för att sedan börja bege sig mot Falun för att umgås lite med Jennifer, underbart!

aa

  2011-04-07 | 00:31:24

Onsdaag

  2011-04-06 | 20:21:59
Har setat och målat i flera timmar nu, det är lätt att glömma bort tiden när man har roligt! Nu ska jag packa min väska så jag har det klart tills imorgon då jag först åker till skolan för ett seminarium och efter det tar tåget mot Dalarna och Falun för en crazy helg med Jennifer! Mys, och välbehövligt.

Old time grudges will die so slowly. I know you miss the way I saw you

  2011-04-06 | 20:15:07

RSS 2.0