Boom, boom, shake shake!

  2009-02-28 | 10:10:51

En kväll var vi iväg och partajade lite, och nu har jag denna låten på hjärnan!


Hemma i Sverige igen!

  2009-02-28 | 02:07:35
Åh, nu är jag hemma i kalla Sverige igen! Veckan har varit toppen, och jag börjar redan att längta tillbaka till värmen, lägenheten och stranden, affärerna och personalen på kinarestaurangen! Men nu ska jag sova, i morgon ska jag passa hundar! Här kommer en snabbgenomgång på veckan, mer text och mer bilder laddar jag upp i veckan!

Sov gott, kram på er alla sötnosar! :*


























Sista nu .

  2009-02-19 | 23:48:56
Ja, nu slänger jag in det sista inlägget innan jag lägger mig. Ska försöka vila någon timme innan vi åker, men sedan så blir det att sova i bilen och på flyget. Men jag har inget att göra så jag kan lika gärna sova en stund nu. :) Jag är väldigt trött ändå så. Älskling min kollar på 300, men jag orkar inte se den igen, så jag satt här en stund, men nu är jag bara nervös och trött, haha!

Så, nu blir det ingen uppdatering på en vecka, hoppas att ni står ut! Dessutom, mina vänner, så är det så att ni gärna får låta bli att sms:a eller ringa mig under denna vecka, för att annars blir det väldigt dyrt för både mig och er. Jag hör av mig när jag kommer hem igen, så vill ni något så släng in en kommentar här vettja!

Nu måste jag lägga mig i sängen :) Vi hörs nästa fredag, och ha det så bra i Sverige nu! Pussar och kramar till er alla sötnosar! :*



jag och älskling sommaren 07, blir repris, fast på strander på Lanzarote kanske? ;)

Äntligen dags .

  2009-02-19 | 20:52:50
Äntligen är det tags, jag sitter och räknar timmar nu, 6 timmar , då är vi påväg mot arlanda, eller om nästan 6 timmar. Jag längtar!

I morgon smäller det!

  2009-02-19 | 10:01:35
Gudars, vad jag är nervös! Jag tror att allting kommer att hända nu, att jag inte kommer igenom passkontrollen, att planet kraschar, att min väska kommer bort, att jag inte kommer hem igen, eller att jag blir akut jättesjuk och inte kan följa med! Det kommer säkert att gå hur bra som helst, men jag blir alltid såhär väldigt nervös när man han längtat efter något så mycket och länge, och det börjar att dra ihop sig.

Planerna idag är väl att ta sig igenom skoldagen, dock kan jag inte riktigt koncentrera mig idag, längtar tills imorgon! Jag har två lektioner kvar, svenska och samhäll, men jag har ju massa lunch också. Sedan så kommer mamma och hämtar upp mig i skolan, så åker vi hem. Jag ska packa ner tandborste och åksjuketabletter, samt gå igenom så att jag inte har glömt något, och sedan bär det av hem till the Stridhs! Väl där så kommer jag att vara jättenervös, jag ska ladda in lite musik i mobilen, och sedan ska jag försöka att sova också, hur bra det nu kommer att gå, haha! Och sedan så far vi, till solen och värmen, och det ska bli så jäkla kul så jag vet inte vad!

Nu måste jag gå på svenskan, men ni kommer att höra av mig mer idag, det lovar jag!
Puss

Du måste finnas!

  2009-02-18 | 20:37:07
Åh, tänk vad länge sedan det är jag hörde denna låten, och vad länge sedan det var jag sjöng denna till davids piano. Hanna sade att jag skulle sjunga den, så jag tänker det, igen. Om david lyckas sänka den till min tonart så att säga :).

Men det är en riktig pampig låt!
Helen Sjöholm är en av Sveriges bästa sångerskor enligt mig.



Färdigpackat!

  2009-02-18 | 19:36:47
Ja, nu har jag i princip packat färdigt!
Jag har bara necessären kvar, som ska fyllas med lite hygienartiklar, smink och tandborste. Plattången får jag ju inte heller glömma! ;)

Jag börjar att bli riktigt nervös nu, det är ju första gången jag flyger så långt, första gången jag flyger till ett varmt land, och andra gången i mitt liv som jag flyger flygplan. Det ska bli riktigt spännande, och det ska bli riktigt kul! Få koppla av lite från skolan och komma bort från snön och kylan en stund.

Nu ska jag gå och ta lite kladdkaka och mysa med min lillebror i soffan. Puss!

Onsdag

  2009-02-18 | 12:04:45
Hej godingar!

Jag är hemskt ledsen för att jag har uppdaterat så dåligt denna veckan, och jag är rädd för att det kommer att bli dåligt några dagar till. Jag ska försöka att få till ett inlägg i morgon, och imorgonkväll/natt såklart. Jag ska ju åka utomlands på fredag morgon, så sedan kommer jag att vara okontaktbar i en vecka, och jag tar semester från bloggen i en vecka ;).

Iallafall, som ni säkert har kommit på själva så har jag varit fullt upptagen med att sortera kläder och annat praktiskt, jag ska packa klart allting idag, för i morgon kommer jag att vara ett yrväder :).

Egentligen skulle jag vilja åka hem från skolan nu, har så jäkla ont i huvudet, men jag antar att jag lär pina mig igenom ett par timmar till.

Jag återkommer efter idrotten! Puss

Söndag .

  2009-02-15 | 14:18:38


Hej alla söta läsare! Det har varit lite tyst från min sida, jag vet, men jag har umgåtts med familjen.

All hjärtans dag var det ju igår. Hur firade ni den?
Jag firade den i princip inte alls, förutom att pappa tog med oss på restaurang. Jag vet inte riktigt, men jag tycker att det är jobbigt att man ska vara "tvingad" att visa sin kärlek till sina käraste på en speciell dag, och vara tvungen att köpa en massa saker. Då tycker jag att det är mycket mysigare att göra det någongång när ens partner inte alls är beredd på det, att köpa en ros och lite choklad en vanlig fredag, för att visa sin uppskattning + att visa hur mycket man älskar personen. Och kärlek kan man visa hela tiden. Så vi köpte inget till varandra. Eller jag köpte ett litet plasthjärta som det var två nougatfyllda chokladhjärtan i. Det var det enda, och sedan så pussade jag lite extra på honom, men som sagt, dagen är ju egentligen till för att fira helgonet Valentin.

Idag så ska vi åka hem, pojken min ska hem till sig, och jag ska hem till mor min, och ha med mig min syster, som har sportlov nu. Hon ska hänga med mig till skolan någondag, och så ska hon vara hemma och träffa hampus, anders och mamma. :)

Det är 5 dagar kvar nu, och jag längtar så mycket! Ska börja packa i morgon har jag bestämt.

Nu ska jag gå och äta kyckling med pasta och pesto, gott som satan! Efteråt blir det vaniljpannacotta.

______
Ha en skön dag!

Dagens shopping .

  2009-02-14 | 17:54:17
Bilderna är lite dåliga, var tvungen att ljusa upp dem, eftersom det inte syndes alls.

Det är dock:
Ett linne från Gina tricot, 29 :-
En brun tunika från Gina tricot, 29 :-
En svart bikini från New Yorker, 228 :-




Nu ska jag bada i poolen på lanzarote, inte ens en vecka kvar!



Hej!

  2009-02-14 | 17:48:08
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med annat!

Igår så åkte vi ju till Uppsala, och när vi kom hem till pappa så spelade vi lite wii, älsko och jag, och sedan var det lets dance, och efter det så blev det wii för att sedan sova.

Idag så har vi varit på stan nästan hela dagen, och shoppat. Vi har även ätit mat, på en restaurang, det var gott. :) Och nu sitter jag och pojken min bredvid varandra vid varsin dator, som de nördar vi är, haha! Ska nog utmana honom på raving rabbits senare, idag ska jag vinna :D.

Kommer snart upp en bild på vad jag shoppat idag, håll utkik!

Fredag.

  2009-02-13 | 10:43:32
Skönt med fredag igen! Idag blir det en lugn dag, fast vi slutar senare än vanligt. Har haft keramik, och nu har jag lunch. Klockan 13.00 börjar UF-mässan i stan, och då ska vi 2:or ner och "granska" företagen, vi har olika uppgifter vi måste göra. efter det så slutar jag, och då ska jag och pojken min åka hem till mig, och senare idag så åker vi till pappa<3.

Om precis en vecka så sitter jag på planet till Lanzarote, det ska bli så jäkla skönt! Jag längtar verkligen, skönt att komma bort från allt.

Jag måste ringa till Willy:s och söka praktik igen, och jag hoppas att cheferna som lovade mig sommarjobb är kvar, annars ligger jag risigt till. Nej men det kommer kännas jobbigt eftersom de nya isåfall inte vet att jag blev garanterad sommarjobb, och hur kul är det att stå och tjata på dem? Nej, men vi får se, jag ska ta och ringa de så fort som möjligt.

Uppdaterar senare, hej så länge!

Första illustrationen!

  2009-02-11 | 23:31:02
Nu har jag gjort den första teckningen någonsin på en dator. Jag använde programmet Paint.Net, och är ganska nöjd. Trots att den ser ut som en väldigt kass målad bild med akryl, så är jag rätt nöjd. Det är ändå den första. Någonsin.




Nu ska jag sova! Godnatt

Älskade katt.

  2009-02-11 | 20:21:03

















Våran älskade, bortskämda, knasiga kissemiss .

Onsdag ?

  2009-02-11 | 19:18:00
Alltså, hela min tidsuppfattning har blivit helt rubbad! I morse trodde jag att det var måndag, för en stund sedan så kändes det som torsdag, och jag kom på att det är ju faktist onsdag. Åh, galet! Nu ska jag kolla igenom bilderna på Theodor, han var så busig ute igår när jag skulle knäppa kort för hemläxan till marknadsföringen, så jag knäppte lite på honom med, haha!

Kommer upp alldeles strax!

Bjuder

  2009-02-11 | 10:13:00
Jag bjuder på två bilder såhär på morgonen. Togs igår med mammas kamera.





Utmanad!

  2009-02-09 | 18:49:38
Jag har blivit utmanad av Jennifer.

"Bloggaren skriver 8 fakta / vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta / vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"


1. Jag är en "läsoman", läser jämt, och jag läste ut sista harry potter på engelska på två dagar.
2. Som ni kanske listade ut så är jag en Harry Potter-nörd, för ett tag sedan så kunde jag allt om det!
3. Min högsta dröm är att man skall hitta ett botemedel mot Fibromyalgi, så att mamma kan bli frisk.
4. Jag hatar att såra folk, och jag har svårt att säga till om något är fel, just på grund av detta.
5. Saltlakrits är min stora passion.
6. Jag är förlovad med världens goaste pojkvän.
7. Jag är en funderare, jag funderar ofta på hur folk menar när de säger saker till mig.
8. Jag är väldigt känslig av mig, och tolkar tonfall och kroppspråk som negativt ofta, vilket gör mig osäker.

Jag utmanar:
Elin
Viktoria
Jessica P
Jessica J
Eva-Lotta

hittade inte fler än fem.



Måndag

  2009-02-09 | 15:11:36
Jag höll på att skriva söndag i rubriken, men det är ju faktist måndag! Dagen har då varit väldigt lugn i alla fall, har bara setat och kollat på teve och varit allmänt lat, haha! Vi ska ner på fors sedan, Chrille ska spela hockey, och jag får se om jag ska träffa Therese en stund, annars ska jag väl kolla på pojken min. Efter det drar vi hem till mamma och hampus. :)

Jag återkommer i morgon med nya fräscha uppdateringar, håll utkik! Puss

Nytt igen ..

  2009-02-09 | 12:02:09
Haha har gjort en ny header, får vara så så länge igen ;).

Singing is my life .

  2009-02-09 | 11:26:45

Morgon!

  2009-02-09 | 10:48:42
Godmorgon! Så skönt med studiedag idag, så det är inte sant! Det behövde jag verkligen. Och nästa fredag så drar vi utomlands, weeho!

Hela nästa vecka så kommer jag ha besök av min lillasyster också, som har sportlov då. På tisdagen så tänkte jag ha med henne till skolan, så hon får se hur roligt vi har det där.. ehehehe.

Idag är planerna inget särskilt. Vi ska hem till mig senare, men vi kanske ska ner till fors först. Få se hur det blir, jag har fortfarande ont vid revbenen :<

Smärta.

  2009-02-08 | 22:56:47
Jag har ont! Det gör riktigt ont i bröstet just nu, alltså vid revbenen typ, på ett ställe. Det är ömt när jag trycker där, och det gör satans så ont när jag rör mig för mycket eller skrattar. Vad jag kan minnas så har jag inte slagit i något heller! :< Men jag ska lägga mig i sängen och sätta igång en film, kommer säkert att somna också, är så trött. Det har nog gått över tills i morgon.

Ni alla får sova riktigt gott så hörs vi imorgon :)

Blood

  2009-02-08 | 19:42:22
Kunde inte låta bli, hahah!


Pretty much everywhere .

  2009-02-08 | 19:04:58
Åh, älska skrattet, satt och spelade om och om igen och skrattade tills tårarna rann när jag såg den första gången!


"Nyrenoverat"

  2009-02-08 | 16:10:10
Så, nu har jag fixat lite iallafall, är långt ifrån nöjd, men jag ska pilla på den lite senare. Jag blir så arg när det inte funkar som jag vill! Detta får duga så länge, och ni får hålla er till tåls tills jag har bättre idéer.

Nu SKA jag kolla på Naruto :). Puss!

Designen

  2009-02-08 | 12:09:58
Är så trött på denna design, eh, ja jag tröttnar rätt fort. Men jag gör en ny design, och jag blir aldrig nöjd liksom. Men jag tappar lusten och då tänker jag att det får vara så. Men nu ska jag göra det ordentligt! Riktigt ordentligt :). Men, det kommer gå åt helvete.. tur att jag har min testblogg där jag gör den först ;)

God morgon!

  2009-02-08 | 09:22:40
Jag mådde så illa inatt, så jag trodde att jag skulle hålla mig vaken hela natten, men jag somnade faktist, vaknade vid ett och frös, för jag låg bara med en filt på mig. Så jag kröp ner under täcket bredvid älsklingen min och somnade om. Vaknade nu, och är faktist rätt pigg. :) Ännu piggare känner jag mig när jag tänker på att jag är ledig i morgon också!

Hann inte kolla på Naruto heller, så jag får göra det idag. Ikväll börjar ett nytt avsnitt av 24, säsong 7 också! Sedan kommer de gå på tisdagar. :)

Nu blir det frukost!

Omåttligt trött .

  2009-02-07 | 22:35:01
Usch, allt detta skrattande har gjort mig trött :< Jag som tänkte sitta vaken heeeela natten och kolla på 24! Får vara vaken så länge det går. Och jag ska inte glömma att kolla på de två nya naruto-avsnitten som jag inte sett heller. Fett mycket humor!

Naruto kan ni kolla på här.

Nu ska jag borsta tänderna, så att jag inte råkar somna när jag luktar apa i munnen, haha! Tack Jennifer för att du förgyllde min kväll :).


Godnatt!

Dålig humor ?!

  2009-02-07 | 21:44:29
Jennifer om Jag bjuder .: HAHAHAHHA. Det är paus på tv400.. Nu börjar det, måste sticka! :'''D Du är galen. Men jag skrattar. Jag är knäpp ;O Du har smittat mig ;c

Jennifer om NEEEEEJ!: Hahaha. Jag skrattade när jag läste det här inlägget :D Du är så knäpp :D "Detta var bara konstigt" HAHAHAHA :D (jag är nog trött) <3<3<3<3<3

___________________________________

Ehm, vem har dålig humor ?! Ehehe, ehrm.

Iallafall, vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg. Ursäkta för att det inte blev ett seriöst inlägg, men jag ska skriva ett senare, jag lovar!

Satt nyss och kollade på de två kommentarerna från Jenni-Pennifer ovan, och tänkte:

"Vad är det för kul med att jag skrev att det började och att jag måste sticka?"
HAHA, och sedan började jag bara att apgarva framför skärmen, för jag tänkte mig själv, hur jag liksom slängde huvudet bakåt och kollade teven, såg att det börjat, skrev det lilla "meddelandet" och tryckte på publicera, riktigt slängde mig från stolen och ner i sängen, tog upp en stickning och började sticka samtidigt som jag råglor på skärmen. Haha, sjuk humor var det ja.

Det är paus igen, för mig har det varit paus i ca 20 min, jag har ju sett denna säsong, så det gör inget att jag missar lite. Gjorde en rolig sak på BDB och skrattade åt den också. Haha. Jag kan ju liksom sitta och vara helt allvarlig och sedan så helt plötsligt så börjar jag att garva så att tårarna rinner, helt seriöst. Och ingen fattar vad det är frågan om. Så tar det flera minuter innan jag lyckas sansa mig, så får jag fram vad jag tyckte vad så roligt, och så var det ingenting liksom, något jättetråkigt, som inte är roligt alls. Jag lyckades skratta i en halvtimme åt en Cheeseball som låg på golvet, och vid frukostbordet så skrattade jag så att mascaran rann åt att mamma rynkade till på näsan vid ett tillfälle. Helt sjukt! Ibland undrar jag vad det är med mig. Jag sitter liksom och småfnissar åt vad jag skriver nu, och det är inte ens något roligt?!
Ibland så är jag jättetråkig och skrattar inte alls, och sedan så helt plötsligt så är jag som förbytt, det är lite läskigt. Men jag hoppas att mina kompisar har vant sig nu.

Nu börjar det igen, dags att "sticka", HAHAHAHAHAH! Hoppas att ni hinner läsa, kommer med en uppdatering sedan, känner mig så glad idag!

Jag bjuder .

  2009-02-07 | 20:47:23
Det är paus på tv400, så jag passar på att bjussa på en bild från fotosessionen med tema 80-tal.
Modeller är jag och Jessica, och jag tyckte bilden var så härlig, så spontan ;).



jag är hemskt trött, sitter fortfarande och småfnissar åt vad jag skrev i förra inlägget
(om att jag kunde se melodifestivalen på tv4 Anytime), menar, väldigt kul.. haha!

Nu börjar det, måste sticka! Lovar att komma med en "seriös" uppdatering om en stund.

RSS 2.0