Torsdag

  2009-07-30 | 10:32:03
Hej vänner! Är allting bra med er? Med mig är det bara bra :). Jag jobbar på och sliter, och pengar tjänas! Är inte så mycket ledig, men det är ok.

Min kamera har äntligen kommit! Eller den kom redan i tisdags, haha! Så när jag har kommit hem från jobbet så har jag knäppt massor med kort. Ni kommer att få stå ut med att jag visar kort här var och varannan minut nu, men det är väl kanske bra, eftersom jag oftast inte vet vad jag kan skriva, men kan lägga ut bilder då istället. Då kan det uppdateras oftare kanske!

Här kommer iallafall ett par bilder :)














Nu ska jag äta glass, vi hörs!

Harry Potter and the Halfblood Prince ~

  2009-07-16 | 22:11:56
Hej! Jag har idag kommit hem från Uppsala, så nu är jag i lilla Avesta igen. Ska ju jobba imorgon, så jag hade inte direkt något val, haha! ;) Fick ett telefonsamtal från mitt "kära" jobb också, de hade tydligen fått in 39 pallar med varor idag så jag blev tillfrågad att börja 08.00 istället för 11.00 för att hjälpa till att plocka undan de pallarna som inte blev klara idag, eftersom det kommer nya varor imorgon på dagen. Med ett så litet lager som vi har så är det snabba puckar som gäller, men det är bra, för då går tiden fort!

Idag så såg jag på Harry Potter (ett måste, man kan inte bli kallad för harrypotter-nörd för intet!) , det var fullbokat igår, så vi kollade på den efter lunch idag. Fullsatt, och det skulle vara fullsatt de två föreställningarna som var efter också. Populär film det där. Innan filmen började så kom det en trollkarl och pratade med oss om upplockning av skräp och så, och sedan så trollade han upp ridån med sitt trollspö, haha! Så sött så, han hade mantel och hatt :). Sedan började filmen!

Jag både älskar filmen, och är tveksam till den. Den är fartfylld, hysteriskt rolig, vacker, hemsk och sorgsen. Den är fylld av äventyr och kärlek, och det är Harry Potter. Man måste älska den bara för det. Nejdå, men som alltid så blir man besviken när detaljer man hoppades på inte visar sig, när det blir helt annorlunda än man tänkt sig. Jag blev tyvärr besviken på de nya actionscenerna som hade lagts till, som inte finns med i boken. Eller, de var ju spännande och så, men jag är så inne i böckerna, och jag tror att filmen hade klarat sig utan dem. Jag vet att alla inte har sett den än, så därför tänker jag inte gå in på detaljer, men de som sett den kan nog gissa vad jag tänker på.

Jag hade så grymt kul under filmen, vissa gånger skrattade jag så jag kiknade, och det var i sann Harry Potter- anda. Andra gånger satt jag på helspänn, och jag hade någongång inte alls långt till tårarna. Fick faktist torka ögonen en gång, vilket betyder att den berör. (Dock så grät jag till boken också, haha!)

Jag ger den iallafall 4 stjärnor av fem, vilket är jättebra! Den är absolut sevärd, och jag kommer absolut köpa filmen när den kommer ut, inte bara för att jag är en sann Harry Potter nörd, utan för att filmen var bra och jag kan absolut tänka mig att se den igen!

"stor"shopping!

  2009-07-15 | 21:42:08

Jag tillbringar några dagar i uppsala för närvarande, jag kom igår och ska hem imorgon eftermiddag. Bor hos pappsen min! Och idag så var jag ute med spenderarhandskarna ska ni veta! ;) jag fick i födelsedagspresent av min älskling shopping för 1000 kr, och idag så rök nästan allt! men grejor blev det, och jag är väldigt nöjd! Tänkte faktiskt vara lite generös idag och ge er lite bilder, så här kommer bilder och pris, samt vart det är köpt! Lite långrandigt, för i princip allt är köpt på rean på min älsklingsbutik New Yorker. :)


Skor från New Yorker, 49:-



Solbrillor från New Yorker, 49:-



Gröna leggins från H&M, 29,50:- Aprikosa leggins från Lindex, 29,50:-



Linne från New Yorker, 49:-



Lång tröja från New Yorker, 49:-



"Tunika" från New Yorker, 79:-



Långärmad tröja från New Yorker, 49:-



Svarta jeans (syns ej så bra), 99:-



Jeans från New Yorker, 49:-



Bruna 3/4-dels byxor, mjuka, från New Yorker, 49:-



Klänning med brodyr från New Yorker, 49:-



Jag är jättenöjd! Allt som allt gick det på nästan 700 kr, men utan rean hade det gått på 1900! Jag älskar rea! Och jag tackar min älskling för den underbara presenten! Nu är det bara bio, och middag/krogen kvar då, heheh! Love u!<3


18 !

  2009-07-11 | 16:22:39
Ja, igår så var det den stora dagen för mig.

jag blev 18!!

Blev väckt halv 7 av att min familj sjöng för mig, och sedan så åkte jag och jobbade mellan 9-18. På jobbet fick jag höra lite grattis hela tiden, men det var bara trevligt. När jag sedan kom hem så kom lite släkt och några vänner och grattade mig, och jag bjöd på tårta. Sedan var jag tvungen att gå och lägga mig eftersom jag jobbade idag med, mellan 7-12.30.

Just nu håller jag på och gör mig iordning eftersom pappa ska bjuda ut mig och älsklingen min på restaurang om en stund. Efter det drar jag och pälsko på krogen! (Y) Dock blir det inte så jätte "blött", jag ska jobba imorgon och vill helst inte vara bakis (även fast jag aldrig blir det) då. Börjar dock 15.00 så jag hinner nog återhämta mig ;)

____________

Vill skicka en hälsning till alla mina vänner, jag saknar er, allihopa! <3

Till minne av ..

  2009-07-07 | 23:16:08
Kollade en sväng på minnesstunden (eller vad man ska kalla det?) av Michael Jackson som sändes på 4:an. Gud vad nära jag hade till tårarna när hans dotter pratade, det var så sorgligt! Hon och de andra barnen är inte alls gamla, och att mista en förälder är aldrig lätt. Usch!

Nej nu ska jag gå och sova, ska jobba imorgon :)



Vill bara tillägga att jag har världens bästa svärföräldrar! 



puss!

Bröllop!

  2009-07-05 | 13:23:25
Hej!
Igår var nog den roligaste dagen hittills! Det var bröllop för mamma och Anders, och dagen var otroligt lyckad! Underbart god mat, roligt folk och lite dricka på det, kan inte bli bättre än så! Ska ladda upp bilderna senare (dvs när jag orkar) men ni kan få någon bild redan nu. :)


I bygdegården, Chrille och Jimmy var kramgoa!


Jag och min syster var tärnor




Mamma och Anders var så fina!



Dock är man något trött nu , somnade klockan halv fyra tror jag, vaknade vid tolv. Skulle kunna sova flera timmar till! Tycker synd om min pojkvän som ska jobba tolv timmars natt, men han är ju ledig hela nästa vecka så ;)

RSS 2.0