Designen uppe!

  2009-08-30 | 01:42:04
Ja, ni ser rubriken, min nya design är uppe, nu orkar jag inte krångla med den mer, och ni får klara er med denna nu, tills jag får en släng designsjuka igen. Ska väl ta ett tag hoppas jag.
Nu ska jag tvinga min pojkvän i säng ;) Natti natti!

Makes him insane, to know..

  2009-08-29 | 21:51:35
Hej vänner! Nu är min första skolvecka avklarad, eller ja, hur man nu ska kalla det. Vi har inte gjort mycket alls, var ledig i torsdags dessutom. Tror dock att detta år kommer att bli skitkul! Började lite smått med UF (Ung Företagsamhet) igår, och det är något som jag verkligen ser fram emot. Om ni vill så kan jag skriva lite om hur det går för oss (för då har jag verkligen något att skriva om när jag har dåligt med fantasi). Tycker ni det? 

Idag har jag varit på dop. Det var roligt, han är så söt, min lilla plastkusin. Efter det gick jag och Christofer ner till Bengts grav. Det var jobbigt, men det var fint. Det har blivit jättevackert där.


Nu ska vi hälla upp lite snacks och sedan ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på Wallander - Kuriren. Mys!





Och jag ska fixa designen, lovar! Det krånglar lite just nu bara, men jag ska ordna till det, kommer kanske upp imorgon :).

INTE Nöjd.

  2009-08-25 | 20:35:35
Nej, jag trodde det skulle bli bättre när det var nyplattat, men inte nu heller! Vill dock inte försöka fixa en flisyr med hårspray och sådant när det är så sent, men jag vet inte hur jag skulle kunna få detta snyggt? När jag kollade mig i spegeln direkt efter klippningen så såg det inte såhär kort ut.. Men tur att det växer fort iallafall, jag får skämmas en stund innan men men.

Här kommer bild, ursäkta mitt arga utseende.


Tisdag

  2009-08-25 | 18:46:18
Åh, nu är mitt hår rykt! :D Tyvärr så blev det liite för kort, men jag har hårfärg i just nu, och sedan så ska jag platta och grejsa iordning det så får vi se sedan, slänger väl upp en bild här när jag är klar :)

Idag så har jag haft en lugn dag i skolan. Jag har fixat lite frukt till ettorna och tvåorna, skrivit en lista och sedan bara tagit det lugnt! Fick sluta lite tidigare, vilket gjorde att jag klippte mig :). Senare ikväll ska jag hem till min älskade Christofer, vi ska äntligen boka resan! Sedan så skjutsar han mig till skolan imorgon. Myys!

Nej nu måste jag skölja ur färgen, skriver igen snart!

Skolstart

  2009-08-24 | 21:21:53

Idag så började min skola. Eftersom man bor ute i buschen så går det inte många bussar, så trots att jag började klockan tolv så var jag i skolan till halv nio. Men jag hade en vän som inte mådde prima, så jag träffade hene och pratade med henne tills det var dags att gå in i aulan. Snuttan min. <3

Ja, nu börjar jag på mitt tredje gymnasieår, mitt allra sista gymnasieår. Och hur känns det då? Skönt, men ändå konstigt, jag menar, jag har ju alltid gått i skolan, efter detta år kommer det ju inte alls vara samma sak att gå i skolan. Efter detta år kan jag få jobb (om arbetsmarknaden ser sådan ut då), jag kan välja att göra precis som jag vill, vad jag känner.

Detta år kommer nog att bli det roligaste skolår, vi ska starta eget företag (UF), vi har praktik två dagar i veckan hela läsåret och sedan så har jag foto i ival, och musik i estetisk verksamhet. Massor med roliga saker som jag verkligen ser fram emot alltså! Vilket är ganska ovanligt för mig, då jag är väldigt skoltrött. Snart är det dags för bal, och sedan studenten. Shit!

I alla fall, idag så hade vi bara en kort samling i aulan innan vi skiljdes åt till respektive program och klasser. Vi hade sedan lite prat i klassen, några av oss fick busskort och sedan så var det prat om lite saker som är viktiga att veta nu inför skolgången.

Imorgon så ska vår praktik börja, vi ska alltså vara ute på de arbetsplatser som vi har valt, både i morgon och på onsdag. Men min arbetsplats som är en liten blomsterhandel har semesterstängt hela augusti ut, så jag kan inte börja förrän nästa vecka. Därför ska jag åka in till skolan imorgonbitti och få saker att göra där, vad vet jag inte. På torsdag har vi en hemuppgift att göra, vi "jobbar hemifrån" som vi ska kalla det ;). Jag är dock nästan klar med den redan :D.

När vi slutat så skjutsade elin ner mig på stan, i sin lilla bil. :) Där träffade jag Josse och min älsklingsvän, Jennifer. Satte mig med dem och pratade tills mamma kom. Så for jag och mamsen till mormor och fick instruktioner, (hon åker till mallis inatt, med moster och mina kusiner) och sedan åkte vi hem till Hampus.

Nu ska vi gosa ner oss i soffan framför teven och äta fäkor, gott! Om 40 minuter så kommer min älskling hem från jobbet, då ska jag ringa honom, saknar honom! Men snart åker vi utomlands, det ska bli underbart!


Nu blev det en lång uppdatering, men det är ni värda, som läser fast jag har haft en svacka i mitt bloggande! Puss på er, och godnatt!


Köpte förresten en ny kjol i Uppsala, och av pappa fick jag ett par skor! :)


Uppsala

  2009-08-20 | 23:43:39
Tjena på er! Min design pillas det fortfarande på :). För tillfället är jag i uppsala hos min pappa och min syster, som började skolan idag. Jag åker hem igen på lördag, eftersom jag börjar i skolan på måndag. Usch, känner mig inte peppad alls, skulle ha behövt lite mer ledighet känner jag! Men nu så har jag och min pojkvän bestämt att vi ska åka till Rhodos i september, så jag får en extra vecka ledigt snart iallafall. Känns välbehövligt och skönt, mysigt att åka iväg med honom också, en hel vecka tillsammans, och bara hitta på massa roligheter, sola, bada och promenera, underbart!

Nu måste jag gå och lägga mig eftersom syrran ska till skolan imorgon igen ;). Godnatt på er!


Min fina pojkvän


You are my hero,
you are the wind beneath my wings.


Renovering

  2009-08-17 | 16:41:24
Hej vänner! Jag håller på att göra om min design just nu, det är därför det ser ut såhär :P

Bästis.

  2009-08-12 | 11:18:51
Nu drar jag iväg och leker med en av mina allra bästa vänner! <3




Myskväll.

  2009-08-12 | 09:39:38
Hej vänner! Igår så var jag och älskling helt själva hemma hos honom, och ja, det är vi nu också :P. Hans föräldrar är i stockholm och hans bror på cypern.

Vi lagade god mat och hade hyrt film, så det var en väldigt trevlig kväll, lägger upp lite bilder!



Vi gick ut med hunden

Och så matade vi hästarna när vi ändå var ute

Det var fint väder!

Vi lagade jättegod mat! Renässansklämma kallas det, hittade det i Hampus (min lillebror) kokbok, Shreks.

Tadaa! Vill ni ha receptet, så säg till :D

Till efterrätt åt vi fruktsallad, men vi glömde köpa vaniljvisp, det är oslagbart att ha till!

Också choklad, marabou premium nougat (tror jag det var) och Lindt mörk med mint. Jättegott!


Riktigt mysig kväll! <3

Torsdag

  2009-08-06 | 18:52:31

Hej vänner!
Hoppas att ni har fått vara ute och njuta av solen hela dagen idag, det har jag gjort! Var ju ledig idag, och det har varit väldigt skönt. Har legat på solstolen med bikini och solbrillor och läst bok. Hehe typiskt mig!
Imorgon blir det jobb igen, liksom hela helgen. Nästa vecka jobbar jag bara tors-fre-sön. Är ledig 4 dagar alltså, ska bli jätteskönt! Även pojken är ledig, han är ledig hela veckan, så vi ska väl umgås flitigt. :) Vi ska iallafall bowla och äta mat med Rickard och Amelia en dag, och så ska vi ta hand om huset i haltarsbo, och Hiro, eftersom svärföräldrarna ska sova på hotell i Stockholm en natt. Efter nästa vecka så har jag inga mer jobbtider, vilket innebär en ledig vecka innan skolan börjar. Gud så skönt, att få vara ledig en hel vecka iallafall innan skolan börjar :).

Igår så shoppade jag lite, hihi! Jag handlade en svart baströja, och en stickad tröja till hösten, blir nog jättefint när det blir lite kyligare. Är jättesugen på ett par jättefina skor på h&m, med snörning, men de kostar 350 kronor, och då blir jag snål. Förmodligen så kommer de att följa med mig hem någon dag inom en snar framtid, för jag kommer nog inte stå emot dem. De är jättefina, och de var sköna!


Jennifer tog kort när jag testade mina tröjor, men det var varmt! Haha



Har knäppt lite kort idag också, här är ett på en av våra katter, han är så söt, haha!


Tisdag

  2009-08-04 | 10:25:28
Tjena! Här sitter jag helt själv i pojkvännens hus, han + föräldrar jobbar till 2 och brorsan hans har åkt till leksand sommarland. Men det är ändå ganska skönt, det är så lugnt. Har ju i och för sig hunden nere, men han är också ganska lugn av sig, hihi! 

Ska åka hem till mig idag hade jag tänkt, jag jobbar imorgon mellan 8- och 12, och det känns lite taskigt att tvinga upp pojken min när han inte behöver, för han jobbar ju eftermiddag imorgon. Då kan han gott få sova lite längre, tycker jag!

Jag funderar på om jag ska göra om min blogg snart, men jag ska fundera lite till, så det blir väl om ett tag, alltså inte idag! ;)



Få se när jag har tid att skriva igen, det beror lite på jobb + hur sugen jag känner mig. 
KRAM

Sköna, lediga måndag!

  2009-08-03 | 16:32:23
Hej! Idag är jag ledig, det är såå skönt! Vaknade imorse vid halv fem, för då skulle pojken min iväg till jobbet. Pussade på honom och somnade igen, sedan så sov jag till halv tio ungefär. 
Då tog jag med mig Hiro, min pojkväns familjs hund, och gick ner till sjön och vände. Var jätteskönt väder! Passade på att träna lite med kameran, man måste ju träna för att bli bra :).

Just nu sitter jag och tjatar på min pojkvän, vi var ut och cyklade ca 8-9 km igår, och det var så skönt, så jag vill göra det igen ;). Sitter även och gluttar på utlandsresor, jag är inte så lite avis på Henrick (chrilles bror) som ska åka till cypern om en vecka! Jag vill också, haha! Har ju inte fått någon semester med sol att njuta på detta sommarlov, har ju jobbat och slitit, och sedan har det inte varit så fint så mycket när jag väl blivit ledig. Men jag ska väl inte klaga egentligen, jag tjänar ju pengar iallafall! Men nu jobbar jag bara två veckor till, sedan är det en veckas ledighet (om de inte ringer) och sedan så börjar jag skolan igen.

Faktist så längtar jag lite till skolan. Jag tror att detta år kommer att bli väldigt roligt, även om det kommer att vara väldigt mycket att göra. Vi kommer att vara på praktik två dagar i veckan hela läsåret, och vi kommer att ha våra UF-företag. Grymt spännande!

Nu ska jag tjata lite mer på min pojke, vill iallafall ha ut honom en stund!








RSS 2.0