31 december 2010

  2010-12-31 | 18:29:09
Då var det sista dagen på detta år. Ett år som innehållit mycket glädje, skratt, fina vänner och kärlek, men även mycket sorg. Jag hoppas på att 2011 kommer att bli ett bra år!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

  2010-12-29 | 00:01:50
Jag har haft en slappdag så jag har inte brytt mig om vad jag haft på mig ;). Så skönt! Idag har jag haft chrilles mjukisbyxor och en randig tröja på mig, enkelt och bekvämt. Inte direkt en klädsel som behöver fotograferas heller, haha!

Resande fot.

  2010-12-28 | 19:44:24
Nej, nu tycker jag det är dags att packa ihop lite! Jag och min fina ska åka till Uppsala imorgon för tillbringa nyår hos min far, så vi sover hos min mamma inatt. Då slipper vi ta tåg eller köra själva till Uppsala, skönt! Så får vi mysa lite med våran missekatt en sväng också, saknar henne!

Fick förresten nyss reda på att min farmors bror dött här i dagarna. Tråkigt när det händer! Han var en fin person, var alltid hemma hos farmor och farfar över julen, så vi träffade honom ganska ofta även om han bodde långt ner i landet. Vila i frid Per-Arne!

Gammalt blir nytt.

  2010-12-28 | 12:41:45
Alltså, hahahahahahahaha! Jennifer satt nyss och skickade massa gamla bilder från högstadiet som jag inte sett hahahahah, gud vad kul! :D


Min "blonda" period.. skulle dock gärna ta tillbaka längden på håret ;)



Aaw



Ja, finns massor, så kul eftersom jag inte trodde att vi hade så mycket kort från den tiden, åh jag blir helt till mig haha!

One ring.

  2010-12-27 | 22:34:29


Jag må vara nördig, men jag älskar denna! Så min humor, så galet! Såg denna för första gången för många år sedan, älskar den än :D

♥ Dag 9 – Min tro.

  2010-12-27 | 19:11:41

Det här kommer att bli ett kort inlägg, bara varnar liksom!

Jaa, vad tror jag på? Jag kan säga att jag tror inte på gud, eller på något sådant.

Något som jag tror på, som jag har börjat tro mer och mer på är ett liv efter döden. Förut trodde jag inte alls på det, det är något som kommit med åren. Ett tag så trodde jag fast jag inte ville tro, jag var så sjukt mörkrädd och låg och tänkte för mig själv att jag tror, låt mig inte uppleva det bara!

Jag är fortfarande mörkrädd om än inte i samma skala. Ibland är det dock mer, precis som med allting. Jag är inte heller lika rädd som jag var förut att uppleva något, tycker att det känns spännande och skrämmande på samma gång. Kanske beror det på att jag har en saknad av de som avlidit i min närhet? Jag vet inte. Jag tror i alla fall på att något sker när man dör, även om jag förmodligen aldrig kan bevisa det. Sen om det är reinkarnation, himlen eller att man blir ett "spöke", ja det får jag se när tiden är inne för mig, förhoppningsvis om många många år.


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.

  2010-12-27 | 16:37:26
Min julafton var jättebra, dagarna innan likaså. Juldagen började kanon för att sluta i kaos. Tänker inte gå in på det då det är lite känsligt för mig just nu. Att missförstånd kan bli något så stort.
Som ni kanske förstår så har jag en anledning till att inte ha bloggat de senaste dagarna. Jag har inte orkat, inte haft någon motivation eller lust!


____________________________________________________

Har fått väldigt fina julklappar, för att nämna lite så t.ex böcker, ett stativ till kameran och en chokladfondue-gryta. Jag är nöjd och glad över alla julklappar och jag hoppas att de jag köpt julklappar till är nöjda de med. :)

Nu tänker jag lyssna lite mer på musik och borra ner mig under en filt för att läsa lite. Bara ta det lugnt med andra ord!

-

  2010-12-22 | 19:41:14

Har haft en fullspäckad dag! Julshow i skolan, fika med Martin och Jennifer, julklappsinköp. Nu är allting ordnat inför julen + juldag, sprit, kläder, skor! Det kommer vara grymt :).

Nu ska jag packa ihop alla klappar och saker inför julafton och sedan åka iväg till mamma. Kommer vara där till julafton, sen stan på juldagen och sen mormor på annandagen. Blir lite åkande med andra ord! Nyår firas i Uppsala med pappa och syskon + pojkvän. :) Lilla Signhild kommer få stanna hos mamma nu fram tills efter nyår så att hon inte blir knäpp av allt åkande!


Onsdaaaaaag

  2010-12-22 | 10:33:16



Pigg som en lärka! Snart ska jag iväg och kolla på lärarkabaré med Martin & Jennifer! Hörsdå

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

  2010-12-21 | 23:41:55

Jag trodde det skulle gå på ett ögonblick att koka knäck, åh så fel jag hade.......


Och ett ögonblick kan sätta en i en helt annan sits än innan.


I'm dreaming

  2010-12-21 | 14:11:24

Tre dagar kvar till jul! Jag lär ner och köpa julklappar.. har ett par kvar som jag skulle köpa igår haha men det blev visst inte så! Men om en stund ska jag ner på stan ändå och träffa Jennifer och vår vän Martin som är hemma från örebro över jul! Så himla roligt att träffa honom, han är en av mina äldsta vänner, vi lärde känna varandra när vi var 7 och gick i samma klass och vi var sjukt nära väldigt länge, plus att vi var tillsammans fram och tillbaka hur många gånger som helst!


-

  2010-12-20 | 19:30:19


Älskar stämsång.

Mjukt.

  2010-12-20 | 17:19:05
Har precis varit och hämtat ut två paket från Forever. Mitt startpaket och sedan lite extra som jag beställde! Så nu har jag hela vardagsrummet fullt med produkter och påsar som ska ut till kunder och så, haha!  Passade på att sno åt mig en propolis creme och ett lip (lypsyl typ) medans jag har kvar som är osålda! Så nu ska jag få mjuka, sköna läppar och lena ben ;) hehe!

__

  2010-12-20 | 14:33:10

Just nu måste jag väl säga att jag är ganska glad att det inte är sommar och varmt ute. Jag älskar sommaren och allt som har med det att göra (förutom småkryp och ormar och skit.. blä) men jag är glad att jag slipper gå i klänning, shorts och sådant = bara ben! Måste ha slagit i på dansen eller något, för mitt ena knä pryds av ett grymt fint blåmärke som skiftar i blå/grönt/rött.. haha. Väldigt fint! =)


♥ Dag 7 – Min bästa vän.

  2010-12-20 | 13:50:00
Jag har haft många bästa vänner genom åren. Jag har även svårt att säga att jag har en enda bästa vän, eftersom det är många som står mig nära. Men eftersom det här inlägget förmodligen inte är menat att vara så här kort så tänker jag skriva om två stycken.

Elin Lundberg.
Elin och jag har känt varandra i, vad blir det nu, 12 år? Vi lärde känna varandra när jag var sju år och min familj flyttade från stan ut på landet. Det kom sig så att vi blev "sned-mittemot-grannar" haha! Det var så vi kallade det! Eftersom de flesta hus runt huset mamma och min plastpappa bor i är sommarstugor/hus så är Elins familjs hus i princip de närmaste permanenta grannar vi har. Det låter kanske virrigt men det är inte så komplicerat egentligen, hah! I alla fall, även om Elin är ett år yngre än mig så gick vi i samma klass. Så det blev så att jag frågade henne en dag om hon ville vara vän med mig haha (var det inte så?) och så blev det. Vi umgicks massor! Året efter så gick hon om ett år och hamnade med sina jämnåriga, däribland min syster. Så oftast så lekte vi alla tre. Men sen hade vi perioder när bara min syster umgicks med Elin, och ibland bara jag.

Det roligaste är att vi inte alls bor så långt ifrån varandra nu heller, vi är inte grannar men det tar inte ens 5 minuter att gå till henne, haha! Vi umgås inte jätteofta, och när vi umgås dricker vi mängder med kaffe och snackar massa gojja eller så snor hon min bärbara och spelar sims medan jag städar eller spelar WoW på chrilles dator ;). Vi kan alltså umgås utan att umgås, jättekul! :D

Alltså, hahahaha på den här bilden. Ser ut som att fotografen är precis lika full som vi ser ut att vara!


Jennifer Hedenberg.
När jag gick i sjuan lärde jag känna en person som jag inte hade en aning om skulle betyda så mycket som hon gör. Jag kommer inte ens ihåg hur vi blev vänner, det bara gick i farten liksom. Alltså, högstadiet! Fyfan vad sjukt det var. Finns så himla mycket att berätta, jag skulle kunna skriva sida upp och sida ner med alla tokigheter vi hittat på under åren. Haha, när vi bakade till cafét och det blev så jäkla äckligt, tänk er vaniljdrömmar som är så jäkla gott, och att de smakar en blandning av trolldeg och surt. Vi är så grymt mycket bättre på kladdkakor, haha! De gånger vi setat uppe i korridoren och väntat på SO:n och flummat oss.. vi har gått igenom bråk, avundsjuka, olycklig kärlek, lycklig kärlek, sorg, glädje. Vi har tatuerat oss tillsammans, varit på galna fester, haft galna fester och ja, listan kan göras lång!

Vi hade en, vad ska man kalla det, paus? i ett halvår. Under sista tiden i 9an och första tiden i 1an på gymnasiet hade vi nästan ingen kontakt alls, men så småning om så tog vi upp den igen. Denna paus, denna perioden vi var så osams har nog bara gjort våran relation närmare. Idag är vi närmare vänner än vad vi någonsin varit. Vi har inte sporadisk kontakt med varandra, vi pratar inte varje dag och det kan gå flera veckor innan vi träffas, men när vi träffas är det precis som om vi aldrig varit ifrån varanda. Jag värderar min vänskap med Jennifer otroligt högt, en vänskap som jag hoppas och tror kommer bestå.

Här är en bild från, vad kan det vara, 8an? :)



______

Som jag skrev i början så har jag väldigt mycket kompisar som jag är nära. Vänner jag känt länge, vänner jag känt länge men kanske inte börjat umgås med förrän nu på slutet, vänner jag lärt känna under de senaste åren och ja, ni fattar. Det skulle ta mig 3 timmar att skriva om alla, minst haha. Men ni vet vilka ni är och jag hoppas ni vet att ni betyder mycket för mig att ni finns.

Jag har inte nämnt min pojkvän. Han är även han en av mina bästa vänner, men det känns lite onödigt att skriva det, för så känner väl de flesta som har en pojkvän de varit tillsammans med ett tag? :)

Usch.

  2010-12-20 | 12:06:42
Åh vad tråkig min blogg är! Ska försöka ta tag i den (och det skriver jag nästan varje vecka, haha!)

Har varit hos jobbcoachen för sista gången idag, eftersom jag börjar plugga i januari! Ska ringa arbetsförmedlingen också så jag får skriva ut mig, skönt att slippa de!


Ovårdad, ostylad, you name it. Vill egentligen inte ta kort på mig själv idag haha, men en ful bild kan jag väl offra mig för. Har inte orkat fixa mig alls idag!



Tänk om man kunde få vara nöjd med sitt utseende varje dag. Skulle jag kolla mig i spegeln/på vardagskort och se detta utseende skulle jag aldrig klaga.



Förresten, vad sjutton köper man i julklapp till en 22-årig bror? Och en 20-årig pojkvän? Eller sin mamma och plastpappa? Jag börjar få panik. Idag måste jag fixa allt, annars kommer jag stressa sönder..

What if

  2010-12-19 | 11:04:36
Some thoughts are just dangerous, and I keep thinking them.


Jag och Chrille gick och lade oss vid ett, men jag somnade inte förrän efter tre, haha. Ändå känner jag mig ganska pigg just nu! Skönt. :) Ska om en stund iväg och träffa Emelie Ö och Malin för ett litet möte innan vi tar "jullov" med aloe veran. Alltså ta det lite lugnt! Ska även passa på att skicka iväg csn papperena och så.

Plus hade visst söndagsöppet idag, så förhoppningsvis kan det fixas lite julklappar när jag ändå är nere på stan, har bara fixat två. Men vi får se hur det blir, nu: kaffe!

.

  2010-12-17 | 20:40:19
Stjärtkorv.

Puddi puddi

  2010-12-15 | 23:47:11
Haha åh jag har den här på hjärnan! Och nu tillägnar jag denna till Jennifer för jag vet hur mycket du älskar den :D Puuuusss!






Smarthuvud!

  2010-12-15 | 23:30:35
Alltså, min uppdatering! Blä på den säger jag bara. Senast jag skrev var i fredags! FY på mig.

Så, en kort resumé av vad som hänt sedan dess:

Lördags, var helt galen! Jag var full, Jennifer var full, Jennifer ramlade vilket resulterade i att hon fick blödande, svullna sår i ansiktet, väldigt fint! Blev inte krogen av den anledningen, men det gjorde inget, för det var en asgrymt rolig kväll med mycket skratt, grymma personer och hög musik!

I söndags var jag så sjukt trött, inte bakis, bara trött! Spelade piano och sjöng för lite pensionärer på eftermiddagen/kvällen, det gick väl sådär. Kände mig helt slut i halsen, hes, hostig och slemmig och då går det ju väldigt bra att sjunga.. men det blev gjort och jag fick mig även en liten spök-upplevelse på köpet! Läskigt men ändå coolt. Kan säkert förklaras naturligt men jag har mina egna teorier ;).

Ja och resten av dagarna har jag inte gjort mycket alls, inget som är roligt att skriva om. Mina funderingar på allt kring högskole/universitetsstarten gör mig galen. Jag har 4 dagar på mig att bestämma mig för vad jag ska tacka ja till, och jag får sån sjuk ångest över att jag inte kan bestämma mig. Finns fördelar och nackdelar med allt.
Jag ska följa mitt hjärta men vad vill mitt hjärta?

Ska fortsätta med den där listan också, kommer nog upp dag 7 imorgon!

Blä

  2010-12-11 | 01:32:28
Har varit och tagit en öl på Krogen, eller, det blev faktiskt två! Så skönt att man faktiskt kan gå ner på krogen, ta en öl, snacka med sina kompisar och dansa utan att faktiskt SUPA, att dricka sig full! Kul har jag haft det, även om jag har lite svårt för killars sätt att ragga, haha! ;) Tur att jag har min älskling! ♥

Studera?

  2010-12-09 | 15:30:20
Åh, jag var precis in och kollade på studera.nu, första antagningsbeskedet kom ju idag. Är reserv i falun, både på distans och inte, men jag har kommit in i Uppsala. Kul? Ja, då har jag antagligen något att göra under 3 ½ år framåt.

Aloe vera

  2010-12-08 | 22:38:50
Nu har jag "haft" min första måbrakväll! :) Det var som sagt min mamma som var värdinna, och jag hade Malin och Emelie som stöd, det var Malin som fick prata, hehe!

Det gick bra och jag fick ihop en hel del beställningar iallafall, trevligt! Det betyder att jag snart kan beställa produkter och det är jättebra ju! Ska ju även börja använda produkter själv, har använt propolissalvan förut bara, men nu ska det blir fler! De produkter jag har just nu är: Aloe Liquid soap (tvål), Aloe heat lotion (liniment), Aloe Gelly (gele) Aloe Berry Nectar (dryck) och Forever bright (tandkräm). En liten blandning alltså. Kommer bli skitbra det här tror jag! :)

Och om ni inte vet vad det är jag pratar om, så är det Forever Living Products, som jag har blivit återförsäljare för.

Nu ska jag be mamma smörja in min ömma rygg med linimentet innan jag går och sover. Vi hörs imorgon!

Må bra!

  2010-12-08 | 17:24:10
Åh nu känner jag mig lite stressad, gick ner på stan för att köpa färgat papper och annat som jag lär ha ikväll, och på vägen hem stötte jag på Emelie Ö och Cilla. :) Så jag stannade med dem och tiden bara flög iväg, haha! Köpte med mig en stickad tröja hem också :$ Kan knäppa kort imorgon!

Nu ska jag göra klart allt det sista och sedan går jag hem till Emelie och väntar in Malin, som hämtar upp oss eftersom vi ska till mamma på Måbrakväll ikväll! 

Is it true

  2010-12-08 | 13:18:13
Haha jag hade skrivit klart förra inlägget men glömt att publicera det igår, tack tidsinställning♥

Ska snart springa ner på stan och se om jag hittar färgat papper till prislistorna, sen in på coop en sväng för att köpa äppeljuice och grapeläsk. :)

♥ Dag 6 – Min dag.

  2010-12-07 | 21:15:00
Okej, min dag. Jag vaknade första gången vid halv 5 ungefär, innan chrille skulle till jobbet. Han brukar fråga om jag ska ha kaffe, ibland tackar jag ja och drar mig upp en stund för att vara lite sällskap åt honom, och sedan brukar jag lägga mig igen. Imorse var jag så trött så jag tackade nej och fick då istället en puss av honom vid 5 när han skulle åka.

Själv sov jag till 8 och sen så tog jag det bara lugnt i en timme ungefär. Efter det tog jag och Emelie bussen till krylbo för att få lite utbildning från Forever. Vi var klara vid tolv så jag var hemma igen vid ett. 

Jag hade så sjukt ont i ryggen och nacken då så jag valde att slå igång teven och lägga mig i soffan med en vetekudde på de onda ställena, och där somnade jag, haha! Det var mitt favoritprogram på teven vid två, extreme home makover, men jag missade det bästa av allt, att se hur huset blev när det var klart! :( Men det var skönt att sova!

Efter det så gick jag ner och mötte mamma vid kyrkan, vi skulle hem till en och träffa två barn, som jag ska spela med på söndag. De ska ha ett litet luciatåg och då ville de ha någon som spelar till. Jag är inte jätteduktig på piano men jag kan lite, och det får duga. :) Där blev vi kvar en stund och efter det så skjutsade mamma hem mig. Då lagade jag bara mat och sedan så tog jag det lugnt tills det var dags att sova!



.

  2010-12-07 | 08:39:48
Godmorgon! Jag är både glad och inte glad att jag gick upp vid åtta idag. Glad för att det är skönt att få in någon form av rutin, att känna att man ska göra något annat än att bara sova halva dagen och resten inte göra någonting, förutom att typ, söka jobb och så. Inte glad för att det är såååå skönt att sova ut! Haha.

Iallafall, nu ska jag iväg till Krylbo för att få en utbildning på Forever, så att jag får lite kunskap om produkterna jag säljer, hehe! Imorgon ska jag ha mitt första homeparty, det är mamma som ska vara värdinna så jag känner alla som kommer. Skönt!

Nu lär jag platta håret så jag inte ser förjäklig ut, vi hörs sen.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek

  2010-12-06 | 22:16:32
Jag tycker att ordet kärlek innefattar så sjukt mycket. Vad är kärlek? Måste kärleken vara just kärleken till en partner eller familjen? 

Jag är en väldigt kärleksfull människa. Jag känner kärlek till många utav mina vänner, min familj såklart, min underbara pojkvän, hans familj, djuren, ja, ni fattar. Såklart så är det olika sorters kärlek, men ändå kärlek. Även om jag inte känner kärleken lika starkt för någonting som jag gör för något annat så finns den ändå där.

Som jag skrev ovan så är jag en tjej med väldigt mycket kärlek som jag "ger bort", eller hur skriver man? Och såklart blir man sårad, hjärtekrossad, ja. Det kan vara vänner som sviker, och pojkvänner som gör slut. Och vissa saker har gjort ondare än andra. Vissa gånger gör det så ont att man aldrig tror att man ska komma över det, men det går. Även om det tar tid.

Jag har funnit en stor kärlek i min pojkvän. Jag mådde ganska dåligt den perioden när jag träffade honom, och jag tyckte verkligen inte om mig själv. Men vilken skillnad det är nu, snart 4 år senare. Även om jag fortfarande ser brister i mig själv (men vem gör inte?) så accepterar jag att jag är den jag är. Och han gör det, och han visar det. Han kan reta gallfeber på mig när han är på sitt värsta retfulla humör, men vi har alltid kul ihop. Vi bråkar som alla par men vi är även kärleksfulla, såklart. Han finns där när jag är ledsen, jag finns för honom när han är ledsen. Han får mig att kikna av skratt, och han får det att pirra i magen. Jag känner stor kärlek till honom, min älskling!

Jag älskar kärlek, även om jag vissa gånger har hatat kärleken.

.

  2010-12-06 | 21:54:43
Kebab.

Morgonstund

  2010-12-06 | 08:30:00
God morgon! Kör på ett tidsinställt inlägg eftersom jag antar att jag inte kommer att komma ihåg att blogga nu på morgonen annars.
Så vad står på schemat idag då? Inte så mycket, jag ska iväg till min jobbcoach nu vid 11 och sedan ska jag handla lite mat. Ikväll har jag dans. Får se vad jag hittar på där emellan. 

Hörs senare :)

RSS 2.0