..

  2008-09-30 | 23:41:24
Jag lovar att jag kommer göra detta ännu värre än vad som redan är. För det är typiskt mig att förvärra saker. Jag ser alltid allting negativt och inget positivt med saker.



Förlåt för att jag är så grinig och tjurig Micke! <3
Vi får prata igenom detta i morgon eller någon annan dag, jag kan inte föra diskussioner när jag är ledsen och arg, och jag drog nog lite förhastade slutsatser, som vanligt. Men ta inte åt dig för mycket är du snäll, för jag menar inte att vara jättejättesur på dig.

JÄVLA SKIT .

  2008-09-30 | 22:36:14
Jag hatar, hatar, HATAR folk som sviker!

Jag är så pissed of, så arg, ledsen och besviken. Vafan, vi pratade ju om det för inte så länge sedan ? Och sedan händer precis SAMMA sak igen? Utan att jag får veta ett dyft, utan får se på bilder och sådant. Är du för feg för att säga det rätt ut? Du tror inte jag blir mer arg och ledsen om jag får veta det från andra håll, eller på annat sätt än att du säger det rätt ut eller? Du får gärna säga till mig och vara rak och ärlig om du inte vill. Men nu är jag så ledsen och förbannad så det kommer ta ett jävligt långt tag innan jag orkar lägga energi åt det. Du har sjunkit oerhört i mina ögon nu, bara så du vet. En gång, okej, men två gånger?!

FAN JÄVLA HELVETE!
Ursäkta.

Nej, det får räcka, nu har jag skrivit av mig det mesta, men det innebär inte att jag inte är sur fortfarande, för det kommer jag vara läänge, det gick för långt för att jag ska ta det med en nypa salt, för långt för att jag ska kunna vifta bort det. Men du tänkte väl inte ett dyft på vad vi pratade om sist, när vi nästan började bråka ? Men när vi kom överens till slut, det gick in genom ena örat och ut genom det andra, eller?! Idiot. Du har förstört min vecka nu, detta kommer finnas i min tanke minst en vecka framåt, då jag har svårt att bara släppa saker hur lätt som helst, men du är väl nöjd nu? TACK.

Kul att jag är en sådan person som går och grubblar om saker 24/7, detta gjorde det MYCKET bättre!
Kul att jag är så jävla känslig av mig, detta gjorde det MYCKET bättre!



Nu går jag och lägger mig.

Trötter .

  2008-09-30 | 18:59:01
Fy faraoo vad trött jag är!

Jävla sjukdom .

  2008-09-28 | 10:54:54
Cancer måste vara den värsta sjukdomen som finns!
Vi har en granne, eller det är 2, Ove&Agneta som bor i uppsala men har sin sommarstuga bredvid oss. De är verkligen hur söta och snälla som helst! Nu är det så att Ove har fått skelettcancer. :( Det var inte så länge sedan som han fick det, men nu är han jättedålig och ligger på lasarettet i Uppsala, han kan inte resa sig ur sängen och klarar av ett besök på max 5 minuter åt gången. Han kommer inte komma tillbaka till sommarstugan mer.Och de har nyss fått en ny veranda byggd åt sig, jag tycker att det är så hemskt, jag kommer inte få träffa honom mer. Han har nog inte långt kvar.. :(

Sedan har vi en annan "granne", som bor en liten bit bort bara. Hon pendlar in och ut ur sjukhuset hela tiden med ont i bröstet, och de vet inte vad det är. Man blir ju så orolig!

Jag hatar sjukdomar, det är så hemskt.

Sick and tired .

  2008-09-27 | 18:25:45
Åh, det är så skönt med HELG!

Dagen har varit lugn, bestående av lite spore, nickelodeon (ja jag vet!) och kramar från älskling. Vi hade tänkt oss att baka munkar men hans mamma hade tyvärr ingen jäst. Så det blir nog kladdkaka eller ngt istället. Sedan ska vi kolla på Wall-E på projektorn, MYS!

Och nu är min skinnjacka såld :D

Uppdaterar senare när jag funderat ut mer att skriva om ;)

Ming Yeh .

  2008-09-25 | 14:22:26
Jag och Älskling ska äta på Kina-restaurangen idag med Matilda :). Undrar om jag ska ta kyckling med ananas denna gång istället för att ta friterad kyckling, för tar jag det så är det inte lika gott med friterad banan sedan , haha!

Förresten, har ni hört att schimpanser har börjat äta människor? Lärkigt, men det är väl naturens gång.

Nu ska jag ta och göra lite uppgifter i Företagsekonomi B, men fattar inte ett skvatt..

Bad hair day .

  2008-09-25 | 11:26:50
Har träningsvärk i mina lår + lite i armarna! Men fyfan vad skönt det var att träna igen, förutom astman då, men som sagt, ju mer jag tränar desto mindre besvär!

Ska gå och äta, uppdaterar i eftermiddag.


PUSS

Walking in the rain .

  2008-09-23 | 10:52:35
Eller det gjorde jag ju inte, var sol och jätteskönt ute. Men gick, det gjorde jag! Jag och Christofer närmare bestämt. Vi kom hem runt 18.00 och en halvtimme senare gav vi oss ut på en promenad som gick denna väg:

Haltarsbo -> Pellbo -> Nor -> Sjövik -> Haltarsbo. Sammanlagt tog det en och en halv timme att gå, och vi gick inte jättefort på slutet, eller halva vägen då. 8 km totalt, och första gången jag "tränar" på över ett år! Det var jobbigt som fan, men skönt efteråt. Tyvärr så kände jag av knät för mycket + att min astmamedicin inte hjälper så jag kunde inte ta i så som jag hade velat, men jag ska å andra sidan ta det jävligt lugnt i början så det blev nog rätt bra ändå.

Nu har jag slutat för dagen, men då jag ändå inte kommer att göra mer hemma än i skolan så tänker jag sitta här och vänta på Chrille, han ska ju hem till mig. Så jag kanske uppdaterar om ett tag.


PUSS ;*

Little sunshine .

  2008-09-21 | 15:13:01
Igår köpte jag en stor, bred halsduk i barkarby, på Hollies Stockholm. Fett med MYS! Sedan bar det av till Uppsala igen där pappa köpte en kappa på New Yorker till mig, så nu slipper jag frysa. :) Vi lade idag ut min skinnjacka på tradera, så är det bara att hoppas att det blir lite slantar för den.

I morgon ska jag stå i caféet istället för Ida. Måste få tag på Evelina också, få se om hon kan stå med mig, kan ju inte stå själv! Men jag ska höra med Elin om hon pratat med henne.

Har ingen skrivarlust indag, dåligt med fantasier. Så detta är den enda tråkiga text ni får av mig idag. Hoppas det smakar lite iallafall!


Måste bara tillägga att jag verkligen hoppas på en första-plats i BDB-tävlingen, jag menar, vem säger inte nej till en Nikon D80? Och jag som bara har en digitalkamera som zoomen fastnat på. Min dröm är att få en helt egen systemkamera, då jag älskar att knäppa kort. Men jag blir glad om min kommer till röstningen överhuvudtaget.

PUSS och smek ;*

I'm feeling great .

  2008-09-19 | 10:41:34
Äntligen blir det att sätta fart med rummet! Kommer kanske att dröja en/två månader till men sedan så kommer det vara så snyggt så jag vet inte vad! MUMS!

Fick inte göra presentationen på teckenspråket idag heller  -___- vi byggde med färgade legobitar och pratade om dem på teckenspråk om man säger så. Kul, men ville ändå bli av med presentationen så den måste jag göra på måndag.

Jag känner mig inte så himla blogg-sugen just nu, men jag uppdaterar kanske senare när jag kommer till pappa.

 I morgon blir det Barkarby, hoppas att jag hittar en jacka!!


PUSS ;*

~ Till Minne Av Madde ~

  2008-09-17 | 12:02:49
Denna text är lånad ifrån http://stinalee.se/2008/september/till-minne-av-madde.html

P
ersonligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

Sometimes when we touch .

  2008-09-17 | 11:50:02
Idag så har vi haft en två och en halv timmes lektion på morgonen, fett med trök! Vi har fått lära oss att hantera kaffemaskinen i caféet och sedan lite  men om kassan så att vi vet hur man får fram kvitto och hur mycket man ska ge tillbaka och sådant. Sedan fick vi göra några uppgifter om transporter/distributionssätt. Nu ska jag gå på idrotten snart, för första gången på ett år! Ska dock inte vara med idag utan jag ska sätta mig ner med läraren och prata igenom hur vi ska lägga upp mitt schema eftersom jag måste ta igen från hela förra året, men jag får ju inte gå in för hårt på en gång. Måste börja promenera också, motionera så att astman blir bättre, nu är den åt helvete, kan i princip inte göra någonting!

I morgon slutar jag 10.00, skönt va? Jag har 1 lektion bara, för vi har redovisning på Samhäll/religionen och det har min grupp på morgonen, jag har ingen matte och svenskan är inställd.
På fredag slutar jag också kl 10.00, men det gör jag ju varje fredag ;). Dock ska jag stanna kvar i skolan tills 14.00 då jag och Chrille ska åka till Uppsala i helgen till pappa och min syster.

På lördag bär det av till Barkarby, jag ska kolla på en höstkappa. Om jag hittar någon så säljer jag min skinnjacka, då jag inte har någon användning för den. Använder den inte på sommaren och kommer inte att använda den på våren/hösten heller om jag köper en ny. Ska lägga upp den på Tradera så får vi se hur mycket jag får för den ;). Glad om jag får någonting, räknar väl med runt en hundring eller två kanske, tre på sin höjd, men samtidigt så ser den helt ny ut och den har mest hängt i garderoben.


I helgen ska jag också lägga upp mitt bidrag till BDB-tävlingen.
PUSS ;* 

Don't you dare !

  2008-09-15 | 19:20:14
En fråga till mina läsare (inte för att jag vet om jag har många men ;) )
Är det patetiskt att skriva hur mycket man älskar sin pojk/flickvän? Har man dåligt självförtroende då?

Jag har nämligen pratat med en gammal klasskompis som berättat att en skrivit så till henne och det gör mig förbannad!

___________________________

Ska försöka göra om designen till bloggen nu. Få se om det blir bra :) Ska iaf göra om min header!

I miss you, It hurts .

  2008-09-15 | 12:27:30
Jessica. Det har snart gått ett år sedan du försvann så brutalt från denna värld. Det börjar bli dags att komma hem nu? Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, bannar mig själv för att vi tappade kontakten, tänk alla år som gick förlorade, alla år som vi kunde ha fått. Jag är ändå glad för de åren vi fick, även fast det var länge sedan. När mitt rum blir klart ska jag rama in kortet på dig och mig och Jimmy, Niclas och Jennifer. Hoppas att du har det bra. Om du träffar på morfar och gammelmorfar så hälsa från mig. <3

Fuckface .

  2008-09-15 | 12:21:06
Jävlar! Jag kom alldeles nyss på att jag ska hålla min presentation på teckenspråkslektionen idag! Och jag som inte är förberedd alls, det blir att sitta och teckna lite för sig själv under resten av lunchen och sedan på naturkunskapen, får väl bjuda på mig själv om folk kollar snett på mig.

Fanfanfan säger jag bara!

Not always the same way .

  2008-09-15 | 09:29:19
Hej!

Sitter just nu i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Det värsta med att bo ute på landet är att det går så himla få bussar så man får inte riktigt ha sin sovmorgon och sluta så tidigt som de som bor i stan får. Men jag fick ju iallafall sova till klockan kvart i åtta idag, sov ju hos Christofer inatt så kunde ta den bussen in till stan. Och sedan ska jag hem till honom idag igen, vi ska kolla på film och bara ta det lugnt. Mys! I och för sig är han "sjuk" idag, men jag åker hem till honom iallafall, trötthet är inte så smittsamt och farligt ;).

I lördags var det jättekul iallafall! Folket kom runt fem och vi började att gå en tipspromenad som gick upp i skogen en bit. Jag hade typ, 4 rätt? HAHA, men asch, jag är inte bäst på allt ;) När alla hade gått rundan så började det plockas med kräftor och kött, så en stund senare satt vi alla och åt det vi hade med oss (eller jag hade inte med mig något eftersom det var hemma :P), + drack bål eller öl eller vad man nu ville.
Ja som sagt, det var jätteroligt!

Och samma dag, den 13:e, så firade jag och Christofer våran tio månaders förlovningsdag :> Jag är så jävla lycklig med honom så det är inte klokt! Han får mig att må bra, jag är nykär fast vi snart varit tillsammans i ett och ett halvt år. JAG ÄLSKAR DIG!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla uppdaterade bloggar. Puss!

Finally .

  2008-09-12 | 15:17:12

Nu är det helg igen, fy fan vad tiden går fort! Känns som att det var igår som man satte sig på skolbussen för att börja skolan som en hp2:a, och nu är det snart höstlov?!

Har setat i caféet med Viktoria idag. Det var lugnt och skönt, för det var inte så mycket folk som kom och handlade, inte baguetter iallafall, men det var ju chicken bits som mat så det är väl inte så konstigt. ;)

Nu ska jag alldeles snart möta upp min pojke och min bror för att gå ner på stan och vänta på bussen, sedan åka hem till mamma och Hampus. I morgon är det ju kräftskiva hemma och vi ska hjälpa till att duka och fixa bröd och sådant. Som sagt så blir vi väl runt 80 pers? Det är ju en baggis!

Haha och idag när jag stod i kassan på caféet så kom det en kille och skulle köpa en baguette, haha och jag missuppfattade vad han sa först, och sedan blev han flörtig? Kanske inte låter så kul, men det var humoristiskt i verkligheten!

K (Kille) : Ja, jag vill ha en baguette, och Cola (jag uppfattade det som att han sa att han ville "Kolla" på mig också alltså).
J (Jag) : Ehm, Okej..? Det blir 16 kronor då.
K: (går iväg och kollar i kylskåpet) Ey, vad heter du?
J : Emelie.
K: Det finns ju ingen cola!
J: Oj, jaha, nej eh.. vi får inte sälja sådant så, det som finns i kylen är det vi säljer.
K: Uhm, okej. (Tar en loka och går till kassan)
J: Okej, 12 kronor blir det för den där.
K: (Räcker fram pengar och när jag tar emot dem ser han min ring) Oj, är du förlovad?
J: Ja det är jag.
K: Oj, vad roligt, eller ja, vad tråkigt!
J: Ehehehe... (nervöst skratt)
K: (får sin baguette och börjar gå med kompisarna mot caféets soffor) Ey, kom och sitt med oss ett tag!
J: Haha nej, jag jobbar ju.
K: Men att umgås med kunden ingår i jobbet! (Flörtblinkning)
J: Ehehehe... (nervöst skratt, går iallafall inte och sätter mig utan går tillbaka till kassan)
K: (Efter att ha ätit går de ut.) Ja, hejdå då flickor!
J: Hejdå....

HAHA. Ja jag tyckte det var roligt iallafall, kan tilläggas att han var utlänning så jag hörde inte vad han sa alltid (jag har inget emot utlänningar alls ska jag också tillägga)

Nej nu ska jag ta och gå till data och hämta upp pojkarna. Uppdaterar på söndag eller måndag.

PUSS :*


I'm tired of this .

  2008-09-11 | 13:02:00

Har ni också varit med om att känna att ni inte får tycka som ni vill? Att så fort ni säger något så blir ni nedklankade som att ni vore dumma i huvudet som tycker så?

Det har jag varit med om, ofta. Just nu av en och samma person. Jag vet att den personen inte uppfattar att det är så men jag gör det, och jag tar illa vid mig av det. Och eftersom mitt självförtroende inte känns som på topp för tillfället, kan jag inte säga till personen att jag tycker det heller.

Så fort jag säger någonting, eller uttrycker en åsikt om något så skrattar den här personen och säger saker som "Men varför tycker du så, så är det inte, du kan ju inte jämföra det, det är ju knäppt". Visst, den personen tycker annprlunda och vill uttrycka att den inte tycker som jag gör, men tonarten personen använder, tonarten som idiotförklarar mig för att jag inte fattar något som tydligen är det rätta för att personen tycker så, den tycker jag inte om. Jag bankas ner i skorna och fastnar där, går resten av dan och grubblar på om jag verkligen är så dum som personen uppenbarligen tycker. Det tar flera dagar innan jag kan känna mig något normal igen, med ett helt okej självförtroende. Vad är det för fel med att tycka vad man vill? Jag tycker det är helt okej att diskutera om man tycker olika, men för det behöver man inte idiotförklara folk för att en person inte tycker som en annan gör? Och även fast man inte säger det rätt ut så är det lätt att höra på tonfallet och kroppsuttrycket, vissa uppfattar dessa bättre än vad andra gör. Jag är en sådan som kollar väldigt mycket på kroppsuttryck och lyssnar på tonfallet, för man kan säga en sak, men mena en annan, och det man menar är ibland väldigt lätt att höra på tonfall och kroppsuttryck. Sedan kan man också tolka fel, man kanske inte menar att låta så arg som man gör vissa gånger.



Moendag.

  2008-09-08 | 09:43:16
Skola, skola, skola. USCH! Men ändå så är det skönt att inte sitta hemma och grubbla hela tiden. Jag hoppas, hoppas HOPPAS att det inte är någon fara, att det ordnar sig och att det bara är en rutinkontroll, men ändå så kan man inte låta bli att fundera på om det skulle vara något. Men då upptäcker de ju det i tid och då är det lättare att åtgärda.

På lördag är det kräftskiva! :D

Ja, om inte världen går under på onsdag förstås ;).

Puss ;*

Loerdag.

  2008-09-06 | 21:53:19
Idag har jag, älskling, Jimmy och Nanny tillbringat dagen i Borlänge. Vi åkte buss hemifrån runt halv nio, från stan vid tio och var framme vid kupolen strax efter halv tolv. Jag hade tänkt handla ett par nya skor och underkläder. Jag skaffade mig ett par nya skor, men inte fan kommer jag ihåg underkläder?! Nej, istället köper jag en tunika på Gina Tricot för 150 spänn, vilket jag satt och var grinig över hela vägen hem då jag ångrade mig som fan. Men Christofer + hans underbara föräldrar övertygade mig om att det var ett bra köp, naw på det! Men ändå, 500 spänn borta i ett nafs, och ja, jag tycker det är mycket för två saker, (Ja, iof ska man väl räkna in mat + godis + två cappucino på pressbyrån i det då..men det skiter vi i!) ja vill helst köpa så mycket som möjligt för så lite som möjligt, det var därför jag hängde tillbaka den underbara koftan på Gina Tricot + jeansen på Vero Moda. Snål? Nej, egentligen inte, jag spenderar mycket pengar, men vill helst få mycket för pengarna, om ni förstår vad jag menar. Då jag hade med mig 900 kr som jag lovat mamma att ta det försiktigt med så var det bara att ta det lugnt, men jag hittade i princip ingenting som jag ville ha ändå så det var bara en typ två tre saker som jag snyftade efter.

Christofer däremot, han köpte ett par jeans för 800, en jacka för 800 samt en tröja för 200. Skitsnyggt såklart, raowr! Men då har han jobbat på Stora Enso i sommar, och han tog "bara" med sig 5000 att handla för. Ja, men kan man spendera så visst ska man göra det ;) Själv är man ju inte så rik så då får man lära sig att ma inte kan köpa allt man vill ha, utan spara och kanske köpa sedan. Hihi men jag hade jättetrevligt iallafall. :D

Nu ska jag och älskling kolla på film och fetta i oss godis under en filt ^^,

PUSS

Fredag

  2008-09-05 | 11:04:29
Så sitter man i skolan ännu en fredag. Har ju slutat som sagt, men ska vänta på pojken min idag med, han ska sova hos mig eftersom vi ska åka till Borlänge och shoppa i morgon med Jimmy och Nanny :D.

Nästa helg är det kräftskiva, och det verkar nu som att vi blir runt 80 personer, det är ganska mycket folk!

Men jag uppdaterar senare om jag orkar, ska spela taipei på bamse.net.

Bröllop

  2008-09-02 | 20:33:46
Den 23 augusti var jag iväg till fogdö som ligger en bit utanför strängnäs för att gå på Elida och Roberts bröllop. Det var jättetrevligt, fint i kyrkan, jättegod mat och kul underhållning! Har inte haft ork att lägga in de få kort jag tog, men har gjort det nu. De finns på min bdb, men jag lägger ut min favorit här.


Den är så fin tycker jag! Vad tycker ni? :)

___________________________________________________________________

Förresten, såg att det gick att följa min blogg med bloggkoll nu, kul!

Nu har jag så ont i huvudet så nu ska jag lägga mig och vila ett tag. Puss! ;*

Tuesday

  2008-09-02 | 11:47:42
Fyfan, det känns som att man har hundra häftstift i halsen just nu, om inte mer! Dessutom känner jag av det typiska förslylningssymptomet, helt tung i huvudet och allmänt trött och hängig. HATAR DET! Hösten och våren är värst på hela året, man är förkyld konstant! Täppt i näsan/rinnande näsa och liknande.

Dessutom så har vi lektion frå 13.15-16.00, alltså en och samma lektion! Lite drygt kanske, men med Victoria som lärare blir det nog rätt skönt ändå. :) Och egentligen ska man ju inte klaga, har ju hål från 10.40-13.15 så, fast hade nog hellre slutat tidigt och inte haft så långa raster, men så är det och inget att göra åt just nu.

Jag uppdaterar senare, har ingen skriv lust alls just nu så.

Epic

  2008-09-01 | 11:18:38
Ja, nu har jag lunch, och det är skönt! Vissa, eller nästan alla i min klass har matte, men eftersom jag inte ska läsa B kursen så har jag längre lunch. För övrigt har jag nog aldrig under hela min skolgång haft ett sådant här bra schema!


Haha! Kolla bara :) Slutar sent två dagar och fredagarna är bäst!


Nu ska jag pallra mig iväg till el och vänta på min pojkvän som får lunch alldeles snart.

Not school again.

  2008-09-01 | 09:29:22
Vafan, det är måndag morgon, och jag vill redan att det ska vara fredag. Jag sitter i skolan och häckar fast jag har sovmorgon >.< Men som tur är börjar jag iallafall snart så då går nog dagen fort. Få se om våran nya engelskalärare är bra, hoppas hoppas hoppas! Men det ryktas om att hon var bra iallafall så det är bara att vänta och se då :).

Helgen var underbart rolig! Lördagen var så trevlig, kräftor och party, trevligt folk! Mamma blev vääääldigt full, men hon var ju glad iallafall ;) Och jag fick träffa Sara!<3 Dock var jag väldigt trött och hade svårt att hålla mig vaken tills festen var slut, men det gick! Nu blir det att ta det lugnt i helgen och sedan blir det kräftskiva igen den 13:e. Då har jag och min älskling varit förlovade i 10 månader också :D . Och om alla som vi bjudit kommer på kräftskivan blir vi ungefär 90 personer! Hah.

Uppdaterar nog sedan.

Pussar&kramar från en skoltrött(redan?) Emelie.

RSS 2.0