Studentkryssning!

  2010-01-18 | 22:37:14
Åh vad jag är glad! :)

Såhär är det, jag var skeptisk till studentkryssningen när det var dags att boka i vintras, jag kände verkligen att jag inte hade någon lust alls.

Så började vi prata om att göra något med klassen, och vissa beslöt sig för att boka en resa till Cypern i en vecka. Jag känner jag att inte har råd, så jag beslöt mig för att inte följa med på den heller. Så tänkte vi åka på kryssning istället, och så var det några av de som ska utomlands som ville sälja sina biljetter till Studentkryssningen, så jag var ut och läste lite om den idag, och ja, nu har jag köpt en av en klasskompis! :)

Jag tror att det kommer bli kul,jag har ju kompiasr jag tycker om med mig :) Enda nackdelen är att det kommer kännas tomt utan min pojkvän <3 Brukar inte åka bort på massa saker utan honom, men jag tar igen det med att vara extra pussig när jag kommer hem igen, är ju bara ett dygn ju!

Så nu blir det party av, de 6 april far vi iväg, jag och ett par av mina babes!

You're a big mistake

  2010-01-18 | 14:33:39
Alltså, ignorera rubriken, min dåliga fantasi, heh!

Är så jäkla trött, skulle var skönt att ligga hemma under täcket, kolla på någon bra film och svulla i sig godis/dessert (typ pannacotta, kladdkaka, you name it!) Onyttigt (Y)

Ska faktiskt börja träna, men det är svårt med skjuts osv just nu så det får vänta tills jag sitter i en lägenhet med min pojkvän ;). Det är alltså min bortförklaring till varför jag inte börjat än, haha!

Dagen har varit ganska händelselös, foto på morgonen med bästa Jennifer. Efter det har jag haft svenska, engelska och UF, och nu ska jag ha arbetsmiljö och säkerhet. Slutar inte förrän 4, men usch, vill åka hem nu!


Sätt mig i ett plan och för mig utomlands en vecka, snälla? Skulle behöva ladda batterierna, och komma iväg från kylan ett tag!

Lord of the Dance

  2010-01-16 | 00:12:59

Nu har jag haft en vecka med en förskräcklig hosta, inte roligt. Idag har dock varit en helt underbar dag, trots förkylning. :)

Den började nere i studion med Micke och min älskade vän Jennifer! Var grymt kul! (Y) ♥ Efter det var det lite lektioner och sådant, men efter skolan drog jag iväg till pappa i uppsala och så gick vi på konsert! Vi kollade på Michael Flatleys Lord of the Dance, och det var grymt! :D

Imorgon blir det utgång med några vänner och min pojke, det blir också skoj! :)


You've grown up, finally!

  2010-01-14 | 14:48:22

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Chrilles födelsedag, hurra, hurra, HURRA!

Ja, min fina pojkvän fyller år idag och tar sitt steg från tonåring upp till vuxen. Hela 20 år. Helt sjukt, är jag tillsammans med en som är 20 år? Men juste, jag fyller ju 19, så det är ju inte så farligt, haha. Men det känns så konstigt, är vi såhär vuxna? Var det inte nyss som jag fyllde 15 och fick min moppe?

Sitter i skolan just nu, men det är tråkigt, jag längtar tills jag får komma hem till honom och pussa honom så mycket som det bara går, ge honom presenten och se hans reaktion. Jag hoppas han blir nöjd!

Tänkte faktiskt vara generös och ge er en uppdatering ikväll igen, mest för att jag måste arbeta med delårsrapporten till UF-företaget nu..

Have fun!



Min fina, min söta, mitt allt!


Mitt i en mardröm?

  2010-01-11 | 22:08:31
Usch, idag har varit en väldigt jobbig dag! Jag kan säga att det känns att jag inte sovit många timmar de senaste tre nätterna. Förkylningen blir inte bättre heller, inatt får en lök ligga på bordet så att hostan försvinner iallafall. (Det funkar, faktiskt!)

Träffade dock Jennifer en lång stund i morse, gud vad jag hatar att jag inte kan umgås mer med den människan, hon är min guldklimp. Vi pratade resor, få se om det blir något? Skulle vara mysigt, riktigt mysigt!
 
Imorgon börjar praktiken igen också, två dagar i veckan fram till studenten, med undantag för loven och när tvåorna har praktik. Jag kommer att vara kvar på min praktikplats från hösten, trivs riktigt bra där faktiskt.

Nu ska jag ta och ringa min pojke för att säga godnatt, men nog hade det väl varit mysigare att ha honom här hos mig nu. Någon natt klarar jag mig kanske ;)

mmmh

  2010-01-10 | 23:08:24
Förresten så har jag ju inte berättat för er att jag och min pojke allvarligt funderar på att åka till Thailand i vinter! Det blir i november/december någon gång i så fall, men vi har inte bestämt oss riktigt. Utomlands ska vi, det är bestämt, men ja, om det blir som det låter nu så blir det två veckors sol, bad och underbar värme och mat i två veckor!

Nu ska jag sova så jag orkar skolan imorgon.. Pepp?

I see you

  2010-01-10 | 18:46:18
Hej! Nu var det verkligen längesedan jag skrev, så jag tänkte ge er en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv. Jag har inte haft någon blogginspiration, och förmodligen så kommer det att bli ganska få inlägg framöver också. Lovar dock att försöka hålla er lite uppdaterade iallafall.

Mitt jullov har varit helt underbart, sorligt bara att det var mitt sista jullov. Jag har inte gjort så mycket egentligen, men jag har ändå hunnit med en del. Min Julafton spenderade jag hos farmor och farfar, och på juldagen så var jag och min pojkvän ut och åt på restaurang och tog någon drink tillsammans, det var jättemysigt! Då smakade jag vildsvin för första gången, det var kryddigt och gott. På annandagskvällen for jag och mina helsyskon till pappa i Uppsala, där vi tillbringade några dagar. Shoppade lite på mellandagsrean och så.
Dagen innan nyår så åkte vi hem igen, och nyårsaftonen tillbringade min familj hemma hos min pojkvän och mina svärföräldrar. Det var jätteroligt, det dracks lite, det kom mer folk, vi spelade pingis, umgicks och hade allmänt trevligt!

Efter nyår så har jag inte gjort så mycket alls, jag var på en liten tjejkvll som slutade på krogen, det var roligt ända tills det kom en gubbe som absolut inte kunde ta att jag inte ville dansa med honom, vilket slutade i att mina kompisar fick gömma mig så fort han kom nära. Men det gick bra och lite komiskt var det nog allt, haha.

Efter det så har jag bara tagit det lugnt, målat och umgåtts med familj och pojkvän. Har gått och blivit dunderförkyld också, det känns ju riktigt tajmat såhär kvällen innan skolstarten. Dock så ska det bli helt okej att böraja skolan igen, jag menar, om mindre än ett halvår (om det förövrigt går lika fort som höstterminen gjorde, kommer sommaren vara här innan jag hinner blinka) tar jag studenten! Det är något att se fram emot! Nu i slutet av månaden så ska jag åka iväg med min darling Jennifer och några av hennes kompisar och kika på balklänning, det kommer bli great! Jag känner på mig att den här sista tiden kommer bli bra, och jag ska då se till att den blir det.

På torsdag blir min pojke vuxen på riktigt, han fyller 20 år. Det ska vi fira genom att förfesta hemma hos hans kompis på lördag och sedan dra ut en sväng och skaka rumporna! Kommer bli kul! På fredag sticker jag iväg till Uppsala och kollar på Riverdance, kommer också bli kul! Det är mycket som är kul, och det väger nog upp allt jobbigt som ändå är, stress och annat. Men jag är positiv jag. Påminn mig om att kolla tillbaka på det här inlägget om jag börjar skriva dystra inlägg, haha.


Tänkte avsluta detta inlägg med att lägga upp en låt som går varm i min mobil just nu. Det är Leona Lewis sång "I see you", ledmotivet till filmen Avatar. Om ni inte redan har sett filmen rekommenderar jag varmt att göra det! Det är en av de bästa filmerna jag har sett!


RSS 2.0