2 år.

  2009-04-30 | 10:50:44
Hej vänner!

Idag så firar jag och min fina pojkvän 2 år tillsammans. Det är sjukt vad fort tiden går (även om det faktist inte har gått 3 år än, trots att du vill tro det pojken min ;D) och ja, 2 år. Det blir bara bättre och bättre för var dag som går, och jag är verkligen världens lyckligaste tjej som har haft turen att få en så underbar kille och en så underbara svärföräldrar!

Jag har lite svårt för att skriva känner jag, fantasin flödar inte direkt, men ni ser väl vad jag vill få fram kanske.
Jag älskar dig Christofer! <3


Idag så ska vi äta på Kinarestaurangen här i stan, och efter det så ska vi hem till Jimmy&Nanny och ha trevligt :).

Återkommer i morgon eller senare i helgen!

Ha en underbar Valborg allihopa







Jobbigt jobbigt

  2009-04-28 | 12:36:39
Det är lite stressigt just nu, därav få inlägg. Har massor med uppgifter jag måste göra! Ska försöka att uppdatera lite och berätta om min valborg, så vi hörs till helgen!

Många kramar till er!

Kladdkakegodis

  2009-04-26 | 18:21:33
Jag fick en förfrågan av Erica att lägga upp receptet på kladdkakegodisarna jag gjorde igår, så här kommer det:

200 g margarin
5 msk kakao
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
( 3 dl kokosflingor) - jag hade inte i det, eftersom jag ogillar kokos.
7 dl cornflakes / 4-5 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker

Häll i margarin, kakao, sirap och sockret i en kastrull och koka det i 3 minuter.
Blanda därefter i kokos och vaniljsockret tillsammans med cornflakesen/havregrynen och rör om.

Häll i stora eller små formar och ställ in i kyl eller frys. De blir klara att servera fort!

Kan serveras med en klick grädde eller glass på toppen.

Ett tips är att ha i smeten i formar som är gjorda för att ha godis, eller knäck i, eftersom mina fastnade i formarna och inte gick bort.


Målat.

  2009-04-26 | 12:35:09

Hade lite tråkigt igår och ville rita. Dock hittade jag inget papper, så fick göra det på datan. Programmet jag använt heter Paint.NET

Ni som kollar på/läser Naruto vet vem det är ;)

Good enough

  2009-04-25 | 22:43:15


Sitter och lyssnar på musik på spotify just nu. Låten som går de minutrerna som jag skriver detta är "Good enough" med Lifehouse. Väldigt fin låt!

http://www.youtube.com/watch?v=tdNCz1MNqW4

Vad tycker ni om robinson förresten? Jag tycker att Christian är jobbig, som inte gör något annat än kastar skit på andra, men det är väl vad tv4 vill få fram också, reaktioner så att det blir bra teve. Men, vad tycker ni?

Rubrik.

  2009-04-25 | 20:20:56
Hej sötnosar!
Har ni haft en bra lördag hittills? Det har då jag iallafall :). Det har varit underbart väder här! Varmt och soligt. Dock lite blåsigt, men det gjorde inte så mycket. 

Har nyss varit nere och "bakat". Jag gjorde något som heter "kladdkakegodis". Jag hoppas att det blev gott, även om jag använde brödsirap istället för vanlig ljus sirap. Fanns ju inte så då fick man improvisera! Resultatet får jag veta senare när det är kylt och dags att smaka. Är ni sugna på recept så säg till, så skriver jag det i bloggen senare!

Nu blir det robinson.














Berg.

  2009-04-24 | 21:47:18
Hej igen!
Sitter och kollar på Berg flyttar in, och jag tycker att hon är så himla charmig. Riktigt skön är hon! Efter det vet jag inte, går det något bra på teven då? Ni får gärna ge tips ;)

Hejsan!

  2009-04-24 | 17:00:07
Hej sötnötar!
Skönt med fredag va? Tycker då jag iaf ;) Slutade vid 11 idag, eftersom vi hade elevrådsmöte. I vanliga fall brukar jag ju sluta tio ;) Efter mötet så satt jag kvar med min underbara vän David och pratade lite skit med honom. Skönt! Sedan följde jag med honom när han skulle äta, och efter det begav jag mig av till El, för att vänta på älskling. Satt där i 20 min innan han kom ut, och så fort han hade hämtat sin väska så drog vi ner på stan för att kolla på en TV. Och han fick med sig en hem också! :) Nu sitter han och spelar xbox och verkar jättenöjd, och det tycker jag att han ska vara, för det är en snygg teve och med bra bild. Ska nog sätta mig ner och kolla på så att jag kan kramas lite med honom ;).

Hörs senare ikväll!



Fable tror jag spelet som han spelar heter. TV:n är en 40"


Min fina älskling <3


God Natt?

  2009-04-23 | 21:32:51


Hej vänner!

Ja, såhär ser jag ut just nu. Jättetrött är jag! Har varit i skolan nu på kvällen och sjungit för utbytesstudenterna. Drog ut på tiden, men nu är jag tillbaka! Har kört lite bil också, duktig var jag!

Nu tänker jag gosa ner mig i sängen och kolla på teve, ha det bra!

Löshåret!

  2009-04-23 | 16:49:13
Jag lovade ju er bilder, så här ska ni få! Dock får ni ha lite överseende med att det ser roligt ut, jag håller på att lära mig att sätta i det, och sedan så testade ju bara! Men här har ni lite bilder! :)


Såhär ser det ut, det är 5 clips i en sådan där, räcker till en halv förlängning. :)


Såhär är mitt hår utan förlängning, dock nytvättat utan plattning, därav den roliga frillan ;)



Så satt jag i det, hur lätt som helst! Bara att liksom "hänga" i det i håret och knäppa till :) (Jag ska färga mitt hår så att det passar till förlängningen)



Det var väldigt långt!



Här har jag plattat håret, men som sagt, det är fortfarande fel färg :). Långt som sjutton!




Jag beställde mitt hår från Hairiffic. Mitt hår är inte äkta, utan det är "fiber" hår. Det är värmetåligt upp till 200 grader, vilket betyder att man kan platta och locka det om man vill, vilket jag tycker är bra! Fick hem det dagen efter att jag beställde, så det gick fort också! för mig blev det 428 kr sammanlagt med frakt och så, tog det med postförskott.


Jag är nöjd!

Torsdag

  2009-04-23 | 11:33:20
Hej sötnosar! har ni sovit bra? Det har jag i alla fall, när jag väl lyckades att somna, haha! ;) Vår "kattunge" (som är i princip vuxen nu) lade sig tillrätta på min bröstkorg när jag skulle sova, vilket gjorde att jag inte kunde vända mig om. Jag sover typ jämt på sidan, och har svårt att somna om jag ligger på rygg. Dock var det mysig med en liten kurrande hårboll som gosade med en! Jag känner mig ändå rätt pigg just nu.

Idag så kommer jag att missa min sista lektion. Och det är för att jag måste iväg till Willy:s och skriva på lite papper där inför sommaren. Förhoppningsvis får jag väl reda på lön och schema också!

Ikväll så ska jag in till stan och sjunga för alla utbytesstudenter. Jag ska sjunga en låt själv och en annan tillsammans med en annan tjej. Ska bli kul! Men jag hoppas att det går fort, för jag vill hem igen sedan. Hem till älskling!

Jag hör av mig senare ikväll/eftermiddag. Då kommer jag att lägga upp de dåliga bilderna jag tog på löshåret!

Puss

Onsdag

  2009-04-22 | 10:43:22
Jag testade löshåret igår, och jag kan säga att jag är nöjd! Har bilder på det, men ingen sladd så att jag kan koppla in mobilen. Så jag visar bild i morgon! Dock så är min egna hårfärg lite för mörk för löshåret, men ska färga det inom kort. :)


Vi hörs senare!

Sitter i skolan.

  2009-04-21 | 15:19:24


Ja, jag sitter i skolan för min sista lektion (som iof snart slutar). Det ni ser ovan är lite av mitt arbete som jag håller på med. Vår uppgift är att göra en tidning , valfritt ämne. Jag har en "media-tidning", som handlar om musik och film och lite sådant. Det är kul faktist! Jag måste göra klart två sidor till tills nästa tisdag, då vi ska lämna in tio sidor för kommentarer och sådant.

Jag vill att denna lektionen ska sluta! Så att jag kan åka hem och testa mitt löshår som mamma hämtade ut idag. Fantastiskt fort gick det! Beställde igår och idag så kom det. Underbart! Ska testa det osv så berättar jag om det i morgon om jag är nöjd.

Hoppas att det blir bra, men nu ska jag fortsätta att jobba lite, vi hörs ikväll eller i morgon!

Godnatt!

  2009-04-20 | 22:57:54
Godnatt sötnosar! Nu ska jag lägga mig och sova bredvid min fina pojkvän!



Bild tagen av mig på Lanzarote.<3

Klänningar

  2009-04-20 | 20:59:04
Här kommer ett litet smakprov på vad jag kikat på idag!












Vilken tyckte ni var finast? :)

Fröken Duktig

  2009-04-20 | 20:53:22
Ja, faktist så har jag varit duktig idag, och klarat av att köra i typ 50 km/h! ;) Nej, men jag har inte gjort så mycket idag. Har hittat MASSOR med fina klänningar nu, ska ge er några bilder alldeles snart!

Löshår!

  2009-04-20 | 13:46:05
Jag har beställt löshår idag också, kul va? Jag valde clips- in eftersom jag inte vill slita på håret så mycket + att jag vill kunna välja frisyr hur jag vill. Smidigt och enkelt! Jag har inte gillat löshår förut, men jag tänkte ha det på mammas bröllop och därför beställde jag det redan nu, så jag hinner öva lite, haha! ;) Nu ska jag fortsätta kolla på klänningar och sedan så lägger jag upp bilder på dem om jag hittar något fint.

Glöm inte att kommentera hörni! ;)

Måndag.

  2009-04-20 | 11:06:29
Ja, så var det måndag och skola igen då. Jobbigt, men ändå rätt skönt. Mina måndagar brukar vara rätt sköna eftersom jag har sovmorgon och typ två timmars lunch. 3 lektioner sammanlagt, rätt soft.

Veckan kommer att se ut på följande sätt:
Måndag: skola till 16.00, hem till älskling.
Tisdag: skola till 16.00, hem till mig.
Onsdag: Skola till 15.15, extraidrott? Hem till mig.
Torsdag: Skola till 14.20, till Willy:s och skriva på papper, hem till älsko?
Fredag: Skola till 10.00, elevrådsmöte 10.10 och sedan ?
Lördag: Slappdag.
Söndag: Slappdag.

Nästa vecka ska jag ta hand om mormors hus, eftersom hon är bortrest. Ska bli kul! :)

_________________________________________

Förresten, vet inte om jag berättade det tidigare, men dagen efter min mardrömskörning så vågade jag mig ut till bilen igen, denna gång med Anki-Panki-Päronskaft. Och det var JÄTTEROLIGT! Jag vill göra om det snart! Jag trodde aldrig att jag skulle få upp ögonen över att köra bil, men det var verkligen jättejätteroligt! Så nu vill jag bara öva, öva och öva så att jag kan ta körkort så snart som möjligt! :)

Hörni, visste ni om att i vissa almenackor så har jag namnsdag idag? :D Det är Amalia och Amelie, men på vissa almenackor så står det även Emelie. Kul va? ;)

Nu ska jag kolla på brudtärneklänningar, lägger upp bilder snart om jag hittar något fint!

Myskväll

  2009-04-18 | 18:21:04
Sitter hemma hos Jimmy och Nanny med älskling. Kommer bli en trevlig kväll! :)

Oj oj oj.

  2009-04-16 | 16:12:46
Hej! Nu är jag hemma iegn, eller just nu är jag hemma i haltarsbo, men var hemma hos mor min igår. Och vet ni vad? Jag har för första gången i mitt liv kört lite bil. Och ja, det var läskigt. Min fina pojkvän tyckte att jag skulle testa så han satt sig bredvid mig och berättade vad jag skulle göra. Ja, först så skulle jag backa. Det höll på att gå åt helvete kan jag säga! Han fick rycka i handbromsen eftersom jag fick panik! Sedan fick jag istället köra framåt med hjälp av kopplingen på en liten lerväg. Det gick faktist okej, även om jag var jätterädd, haha! Sedan fick det vara nog. Jag undrar om jag någonsin kommer att kunna ta körkort, jag kommer knappast att lära mig allt det där! Oj oj oj säger jag bara...

Hejdå!

  2009-04-15 | 17:51:23
Nu åker jag hem igen! Ska bli kul att träffa all underbaringar igen! Puss <3

Blä.

  2009-04-15 | 15:26:04
Så försämrades min dag. Tåg. Kul! jag hatar verkligen att åka tåg, ett tag åkte vi alltid tåg till pappa (typ varannan helg, och minst en gång i månaden) och det gjorde att jag verkligen lessnade på tåg. Och att sitta där, själv, och utan något att läsa eller något att lyssna på. Nej, det är verkligen inte kul! Men men, eftersom pengar måste sparas och det tydligen var dyrare att mötas på halva vägen så har jag väl inget val. Men jag känner mig verkligen INTE pepp inför resan. Nästan så att jag skulle kunna stanna kvar en dag extra bara för att slippa, ja så hemskt är det. Men eftersom jag verkligen vill hem idag så får jag väl härda ut.

Gissa vad som står hemma hos mig nu?

  2009-04-15 | 13:46:24





Jag är glad att du fick mig att köpa dem, Annica! Tack <3

Godmorgon!

  2009-04-15 | 10:11:15
God morgon, på er alla! :) jag tänkte gå upp samtidigt som min syster i morse, men jag var så trött så jag låg kvar och snusade en stund till. nu ör jag iallafall uppe, (har varit i en timme iof) och jag funderar på om jag ska dra ner på stan nu på en gång, så jag får det gjort. Alltså att köpa mina skor. Men på ett sätt orkar jag inte, jag känner mig så lat idag! får väl gå om en stund istället :P.


Nu ska jag göra frukost, bye!

Rubrik.

  2009-04-14 | 23:53:27
Nu har min kära svärmor övertalat mig, så imorgon går jag ner och köper mig skorna! Dock blir det bara en snabbis ner på stan, för syster är i skolan och pappa på jobbet, hur kul är det att gå på stan själv?

Ska ju åka hem i morgon också. Blir på kvällen, eftersom pappa kommer hem klockan 6. Måste bestämma om vi ska åka till IKEA först eller om vi ska åka direkt och möta mamma. Vill till IKEA men det kommer att ta så lång tid innan jag kommer hem då. Nej, det blir nog att skippa det denna gång.


Vi hörs i morgon, pussar och kramar till er alla!

JAG ÄR SÅ SUGEN!

  2009-04-14 | 20:27:24
Hehe, alltså, jag är så sugen på att åka till IKEA här i Uppsala. De har ju byggt ett nytt stort IKEA, och har däröfr utförsäljning i den gamla byggnaden. OCH JAG VILL DIT! Jag älskar att kolla på inredningsprylar, och haha ja, vad mer kan sägas? Tyvärr ligger det så långt från far min så att jag inte kan gå dit, och nu åker jag ju hem i morgon någongång.

Snart blir det iallafall House, sedan 24 och efter det Lost! Puss

Dagens .

  2009-04-14 | 16:16:34
Hej! Nu är jag tillbaka, och jag har både hunnit med att springa runt på stan, äta lunch och städat vidare hos pappa. Är nästan klar nu, men det har varit mycket som ska göras! Om en stund har vi tvätt-tid, då lär vi springa ner och tvätta massor.

Det blev inte den gröna klänningen, jag fastnade för en annan, på New Yorker:

99:-




Och jag är så sugen på att köpa dessa skor, men när jag står i butiken så blir jag snål. Nu ångrar jag mig lite att jag inte köpte dem, men nja, vi får se:

299:-
från Skopunkten

Good morning Sunshine!

  2009-04-14 | 10:26:03
Rubriker är inte min starka sida, haha!

Blir bara en liten kort uppdatering just nu, jag och syster ska kila iväg ner på stan en stund, och sedan ska jag fortsätta med min städning. Kommer att återkomma ikväll!

Få se om den lilla gröna följer med hem, men jag tror att jag blir för snål när jag väl står där med den i handen. Men som sagt, vi får se! Jag vill ju även ha ett par nya vår/sommar skor, stövlarna börjar bli lite väl varma, men som sagt, jag tror inte att jag kommer hem med något. Fast det får tiden utvisa.


Vill även passa på att hälsa till den coolaste svärmorsan man kan ha att jag saknar henne med och att jag kommer om ett par dagar! :) Puss på dig Annica! <3


Ja, vi hörs senare!

Bildbomb!

  2009-04-13 | 16:29:52
Här kommer en liten bildbomb, för att liksom komplettera de trista inläggen utan bilder, som kommer så ofta!


En outfit som jag tänkte ha idag, först. Men sedan ändrade jag mig.




Jag satte på mig detta istället :).



Har varit i gränby idag, och kollat på lite alternativt brudtärnematerial, samt annat!
Riktigt skön klänning! Fanns även i ljust blå.



Denna var jättejättesöt i verkligheten! Fanns även i rosa.



Denna gillade jag skarpt! Synd bara att den var blå. Fast den fanns i rosa med.




Sen hittade jag typ, världens sötaste klänning på Gina, var SÅÅ mig! OM jag ska köpa den så kommer jag att bo i den, det kan jag lova!




Ja, sen så hittade jag massor av fina skor, klackskor :D jag börjar att gilla mer och mer nu faktist, förvånansvärt!



Nu ska jag gå och städa lite, vi hörs!

Dessa älskade rubriker.

  2009-04-12 | 23:18:32
Visst älskar vi dem? :)

Hej förresten! Jag tänkte bara tala om att jag lever, och att jag för närvarande är hos far min. Pojken är inte med, vilket betyder att det blir lite tomt för mig ett par dagar, men nog ska jag överleva allt! Tack vare internet/mobil<3. Haha, inte nördig jag kände mig där då!

Det har varit en bra påskhelg, med mycket mat, så man har rullat fram mest hela tiden. Nu blir det lugnt ett par dagar, ska bara softa här med syrran. Kommer hem i mitten av veckan, och då vet jag inte riktigt vad som händer. Antagligen fortsättning av att softa. Jag håller er uppdaterade!

Puss

RSS 2.0