Du var min armé

  2011-03-29 | 13:19:20
Gårdagen var verkligen underbar.
Det är sådana dagar man behöver ibland, bara hitta på saker hela dagen och glömma sånt man inte vill tänka på. Det började med en tågresa till Stockholm för att möta upp Joakim som kom tillbaka från Göteborg. Vi satte oss på vapiano, han jag och Elin och åt lunch, efter det blev det en kaffe på ett utefik i solen och värmen! Vi åkte lite tunnelbana, strosade runt och på eftermiddagen tog vi sedan tåget tillbaka till Uppis, åkte hem till Joakim en sväng, tillbaka in på stan och tog en varsin öl för att fira att gänget är samlat igen!
Slutade med att de följde med mig hem på kvällen och sov över och idag har vi varit i skolan på morgonen för uppstart av en ny kurs. Vi hittade en backe som var fri från snö på vägen hem som vi fick för oss att rulla nerför haha, det slutade med att jag har sår på knäet och nästan hål på jeansen på samma ställe, och Elin fick en stukad handled. Kanske börjar vi bli för gamla för sådant? Men nej, man ska vara ung så länge man kan! :D



Vimmelbild från lördagen, jag, Elin och Ylva på Kalas, inte det bästa stället i Uppsala må jag lova! Men med bra sällskap blir allting kul!

Weekend

  2011-03-27 | 20:23:11
Har haft en riktigt trevlig helg! I fredags var det våryran, en fin middag med massor av lärarstudenter. God mat och trevligt sällskap! Drog sedan hem i skaplig tid och festade vidare till tidigt på morgonen, trevligt trevligt!

Lördagen spenderades hos fina Anna med ett gäng, och sedan gick vi runt halva stan och hamnade på Uppsalas sämsta klubb, med sällskapet så spelade det dock ingen roll. Drinkarna var goda och som sagt, sällskapet var bäst! ♥ Drog hem till mitt kalla rum och bäddade ner mig i sängen med filtar och täcken och allt jag kunde hitta haha.

Idag var det meningen att jag inte skulle göra något alls, men så skrev Elin och frågade om lunch, så jag tog bussen till stan och lunchade med henne och tog efter det en fika. Mötte upp Mathias och en till Elin och nu sitter vi hemma hos Mathias med godis och cola och ska kika på big brother. Ibland är det bästa som finns att bara chilla tillsammans med folk! Imorgon blir det även en snabbtripp till Sthlm med andra halvan av Dubbel E för att möta upp vår vän Joakim som kommer hem från Götet imorgon. Bäst!

Våryran!

  2011-03-25 | 16:13:10
Nu drar jag till ÖG för Våryran, en gasque för alla på lärarprogrammet. :) Har en trevlig kväll alla!

Kladast Chey!

  2011-03-25 | 01:39:33
ÄNTLIGEN!
Släng dig i väggen hemska bok! Nu är jag klar med tentan!!
Gladast flicka! Nu glömmer vi denna tills resultaten kommer, nya tag!

Old man take a look at my life

  2011-03-23 | 16:20:41
Hemma från skolan igen! Maten var jättegod, asiatiskt med glass, frukt och godis till efterrätt, yummie! For till skolan och träffade Elin som var och kollade in sin framtida skola, trevligt trevligt! Så fick de träffa energiska Fredrik också, det är alltid en upplevelse haha!
Duggan var.. okej tror jag. När vi först fick den gav alla ifrån sig nervösa fniss och skratt och många suckade uppgivet, men efter att ha gissat sig till svaren och sedan satt sig i grupper för att inse att alla skrivit i princip samma sak tror jag att vi alla andades ut. 4 av 7 frågor ska jag väl klara iallafall! Nu är det bara tentan kvar och den tänkte jag stenköra på nu!

Today

  2011-03-23 | 10:49:33
Dagens Emelie: Tröja: New Yorker, Linne: H&M, Jeans: BikBok.
Nu tar jag min hosta med mig och åker in till stan för lunch med pappa! Sen blir det skola.

Yeah.

  2011-03-22 | 21:35:42
Äntligen har jag kommit igång med tentan, en fråga snart avklarad och iochmed att den blir klar har jag lättare för den andra frågan också. Den tredje och den fjärde frågan ska inte vara något problem så fort jag bara kommer igång så nu känns det lite positivt igen, för en gång skull.
Pappsen kom förbi med hostmedicin, lakritssmak! Nu kan jag förhoppningsvis sova lite inatt. Men först, mer plugg!

Piano

  2011-03-21 | 21:51:25


Jag är så sjukt sugen på att dra fram mitt keyboard just nu, spela lite och glömma alla sorger, bekymmer och besvär. Det får dock vänta tills jag gjort minst en uppgift på tentan.
Btw så var jag precis "med" på flogstavrålet, blev ett halvhest tvåsekunders"skrik" haha. Back to studying!

^

  2011-03-21 | 21:26:24
Damn vad svårt det ska vara att göra rätt.

Sicko

  2011-03-21 | 14:21:46
Här sitter jag, trött och sliten med en förbannad slemhosta och retande hals. För tillfället så hatar jag våren, som kommer och ger en falska förhoppningar, en "varm solig dag" med en kyla som man inte känner förrän efteråt, när man sitter här med en rejäl förkylning. Har inte riktigt tid! Det är tenta som gäller, började på den idag men jag fattar ingenting. Jag kommer få sitta dag och natt med den här! Ska bli så skönt att lämna in den på fredag och sedan dra ut på Våryran, glömma skiten för en stund haha.
_
Helgen spenderades i Avesta, fredag, söndag och lördag förmiddag var riktigt trevliga. Lördag kväll/natt var k-a-o-s, typ. Jag kan säga såhär: jag saknar inte utelivet i avesta, ett dugg. Tyvärr kanske, men men. Min näsa gör inte lika ont så det är ingen fara med den. Tror inte att den är blå heller så det är skönt! Haha, ibland får man passa sig! Men jag fick iallafall umgås med trevligt folk och det gör väl att det hamnar på plussidan lite.
_
Nej, nu ska jag ägna mig åt frågorna igen, och kanske försöka ta mig ner till ica och se om de har hostmedicin.

St. patricks day

  2011-03-17 | 19:19:55
Trevlig kväll allihopa! Nu går jag över till huset snett bredvid mig en sväng.

Middag i min ensamhet.

  2011-03-17 | 14:08:14
Haha, när man inte orkar tina upp något från frysen så får man ta det man hittar i kylen! I mitt fall blev lunchen en form av äggröra med sockerärtor, tomat, paprika, lök och riven ost! Det var riktigt yummie måste jag säga. Hittade även lite fresh island dip som jag använde som tillbehör. Nu är min mage mätt och belåten och jag är redo för ett par timmars pluggande!

Life is easy in the moonlight.

  2011-03-16 | 17:07:08
Var ut och kollade mailen imorse, såg att våra tentor som vi skrev för drygt en månad sedan blivit rättade och att man kunde gå ut på studentportalen för att se sitt resultat. Efter ett par timmar vågade jag mig på att logga in (jag var så sjukt nervös att jag inte skulle klarat den) och upptäckte att jag fått G. SÅ SJUKT GLAD JUST NU! Det firar vi med att ikväll åka till en klasskompis i knivsta med lite vänner och äta mat och dricka lite vin. Imorgon är det dags att sätta igång med den nya tentan som ska vara inlämnad nästa fredag.
Vill bara säga att jag inte glömt någon av mina vänner, speciellt inte mina närmaste. Jag älskar er, kom ihåg det, även om jag kanske inte alltid är den bästa på att visa det. ♥

Angles ♥

  2011-03-15 | 17:07:05
Lycka är att komma hem efter en hel dag utan dator och upptäcka att Strokes nya skiva är släppt på hemsidan. Min dag kan nog inte bli bättre just nu! Kärlek.

Tilltugg

  2011-03-14 | 20:26:06
Min dag har bestått av följande: Vaknade och drack te, skolarbete, åkte sedan till rackarberget för att fira Sofia som fyller 21 idag! Blev kladdkaka med hallon och sprutgrädde, och sedan cola till. Gott! Så fixade vi även iordning Grupparbetet. Efter det promenerade jag ner till stan och mötte upp mr X!
Vi skulle äta på Cupido egentligen men han hade en bättre idé, att käka på Tilltugg istället, ett av mina favoritställen. Blev lite olika tapasrätter och ett glas öl, lite Sangria och slutligen en drink innan vi tog bussen hemåt där vi nu sitter med varsitt glas vitt och med mitt skolarbete som jag ska lämna in imorgon.
Få se om min ena halva (av Dubbel E såklart, vad annars?) och bästa Joakim dyker upp snart också, vore jäkligt trevligt! Vänner är det bästa man kan ha, glöm aldrig det!




Kalla tapas; Tonfiskröra i tomat samt chili- och vitlöksmarinerade räkor. En cruzcampo till det är yummie!
Sangria = ett MÅSTE! smakar saft, så sjukt gott.
Varma tapas; små revbenspjäll, rostad potatis med aioli, vitlöksmarinerade champinjoner och spanska köttbullar!
Och det avslutades med en varsin apgod drink! Den avlånga röda är hallonlikör, passionslikör och puré av passion och hallon. Den gula är kokoslikör och mangolikör samt färsk mango.
Och nu sitter vi hemma hos mig med ett varsitt glas vitt vin och lyssnar på The strokes. Finfint DÄH!
Typ; WINNING!

woop woop

  2011-03-12 | 22:51:13
Ingenting är bättre än vin, chips och fina vänner som sitter och bara chillar och pratar. Skönaste kvällen ever! Och välbehövligt dessutom! Nej nu blir det en rök, cya!

Can't be tamed!

  2011-03-12 | 19:39:06
Har min dejt här tonight, Dubbel E är complete!

Say what?

  2011-03-12 | 00:27:43
"Och får man skäll för uthyrning av fisk så,"
Haha, kvällens bästa! hur fan tänkte jag?

A brave new world

  2011-03-10 | 15:03:24
Trött är jag! Är inte van att gå upp så tidigt som jag gör nu, det gjorde jag innan jag flyttade hemifrån medan jag gick på gymnasiet haha. Men det funkar, och som sagt så är praktiken jätterolig! Igår var jag i en etta och fick rita hästar åt hälften av flickorna, så sött. Idag har jag fått vara i en tvåa och observerat läraren där. Intressant att se, men jag är så trött så koncentrationen har inte riktigt varit vad den borde ha varit!
Men ikväll blir det tidigt, ska snart ner till Ica och handla basvaror. Hittills har jag bara handlat det nödvändigaste som frukost och sådant men jag måste ju ha något att laga till också! ;) Efter det ska jag försöka ta mig igenom Grupprocesser som är våran huvudbok till den här kursen. Måste även läsa två andra böcker som vi har en dugga på om någon vecka, gah! Sen ska jag väl ta tag i VFU-uppgifterna, föra över mina anteckningar till datorn. Mycket att stå i, tur att det är roligt iallafall!
Update: Blogg.se krånglar än en gång, går inte att få styckeindelning. Fixar så snart jag kan!

Home, sweet home

  2011-03-09 | 20:33:08
Har äntligen slagit mig ner här framför datorn för lite avslappning/plugg. Skolan(VFU:n) var jättetrevlig idag, barnen är så sociala och trevliga! Efter skolan åkte jag hem en snabbis och sedan for jag till pappa och fick mat för att sedan åka till IKEA. Mitt rum är näästan klart nu, ska upp lite tavlor på väggarna bara! Börjar bli riktigt nöjd, känns hemtrevligt. :)
Så mysigt, iallafall i verkligheten! :)
Nej nu ska jag avnjuta en kopp te och sätta igång med pluggandet. Ciao

Welcome to my crib!

  2011-03-08 | 00:57:08
Åh en fullspäckad dag, men sjukt rolig dessutom! Började dagen på en låg och mellanstadieskola där jag har min VFU denna vecka, och jag trivs redan efter en dag. Så sjukt roligt, trevliga lärare och underbara barn! Veckan kommer nog flyga iväg.
När jag slutat så åkte jag direkt till flogsta och hämtade ut mina nycklar och därefter hem till pappa igen. Så kom mamma och Anders och bar grejer och åkte iväg med mig till mitt rum där jag fick hjälp att bära upp alla saker. FY så det såg ut då! Men med lite hjälp från Elin och Joakim + ett glas rödvin så gick det galant. En sväng in till stan för donken och en öl och sedan hem och packa upp alla kläder. Det är vid såna här tillfällen som man önskar att man bara ägde tre par plagg! Men jag fick in allting och nu är det klart, saknas bara en datastol, tvättkorg, sopkorg och en matta till golvet (vilket inte är så bråskande). Nu känns det faktiskt riktigt mysigt och jag ska ta och krypa ner i sängen för en tidig morgon imorgon!
Bättre bilder kommer!
Natti natti!

Hey hey hallou

  2011-03-07 | 07:58:30
Godmorgon!Denna vecka är det dags för VFU, så jag ska alldeles snart börja knalla bort mot skolan jag ska vara i under veckan. Direkt när jag slutat är det dags att börja plocka in alla saker i min studentrum, skruva möbler och allt sådant. Håll utkik ikväll eller imorgon efter crib-bilder! :D

_

  2011-03-06 | 20:16:02
Bloggen har blivit lite deppig på sistone, av förklariga skäl. Men det blir enformigt efter ett tag så jag ska försöka muntra upp den lite! Vi börjar med lite ögongodis. ( läs: Julian Casablancas)

Yummie!

---

  2011-03-06 | 15:09:39
två bilder från i fredags. Bilderna har fina Anna tagit! Haha konstig vinkel på första bilden, mina armar är inte så smala ;) Men grädde ska jag smälla i mig, i massor! Gottiii.

Never were we told

  2011-03-06 | 02:07:46
Angels, lend me your might
Forfeit all my lives to get just one right
All those colors long since faded
All our smiles are confiscated





River of brakelights

  2011-03-04 | 18:25:17
Nej, nu drar jag ner på stan och träffar ett helt gäng blivande lärare aka fina vänner. Skönt att få komma ut och träffa lite folk, skratta och tänka på andra saker en stund.

We all need to belive there is hope

  2011-03-03 | 20:29:32

RSS 2.0