Party!

  2010-10-30 | 11:44:27
De senaste veckorna har det varit väldigt mycket ledsna inlägg och inte så många glada, så här får ni ett glatt inlägg!

Idag blir det party :) chrille och jag ska först till Emelie Ö och börja dricka där i väntan på skjuts och sedan så drar vi till hedemora till Cillapilla och röjer loss! Ska det vara så ska det, ;)

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan gå ner på stan och fixa lite tills ikväll, det är ju höstmarknad också så ska väl kolla lite där med! :)

Love shine a light.

  2010-10-29 | 21:46:52
Ja... då var det över. Jag har svårt att få fram något att skriva, det är helt tomt.

Idag har vi fått ta farväl av dig, fina älskade Simone. Men det är inte ett farväl, det är ett sov gott så ses vi senare. Det var så otroligt tungt att komma in i kyrkan och se kistan. Att höra musiken som du tyckte om. Att ställa sig framme med kören och sjunga de två låtar vi sjöng på skolavslutningen. Att sjunga din Love shine a light, det var din låt. Jag har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv. Men jag klarade det, och det var tack vare dig. Sedan brast allt. Jag vill inte förstå att du låg där, att det var din begravning.

Jag saknar dig så sjukt mycket, min pärla, min solstråle. Och det är många som saknar dig, som älskar dig! Men vi kommer att minnas dig som den fina, glada tjejen du var, som alltid skrattade så gott. Jag ler när jag tänker på hur man kunde kittla i luften en bra bit ifrån dig och du kiknade av skratt, det kittlades så mycket.
Åh om vi bara kunde få tillbaka dig.

Sov gott min fina vän, vi kommer aldrig att glömma dig. Jag vet att du är med oss!
Älskar dig.





I look at you.

  2010-10-28 | 10:46:42
Usch, jag känner mig lite vemodig idag. Kan nog bero på att morgondagen närmar sig med stora steg. Ikväll ska jag till kyrkan och träffa kören för att gå igenom de låtar som ska sjungas på begravningen imorgon. Ska bli kul att träffa kören igen men jag hade för allt i världen velat träffa de under andra omständigheter och att även du skulle vara med. Men det är du va? Du tar din vers som vanligt, du hjälper oss igenom detta.

Men först ska jag göra massa andra saker. Nu ska jag tillexempel göra mig i ordning och dra på körlektion. Har inte så många kvar nu, men jag ska boka in ett par fler och sedan öva riktigt riktigt mycket hemma! Efter körlektionen ska jag hem och diska, kul. När chrille kommer från jobbet så ska vi träna, ska bli skönt.

____________________________________________________________________________________________









Jag längtar tillbaka till alla knäppa saker vi hittade på.
Jag vill fortfarande inte riktigt inse att jag aldrig får se dig igen.

Favorit i repris!

  2010-10-27 | 20:28:33

På lördag bär det av till hedemora för att festa med ett helt underbart tjejgäng!



Bild lånad från bästa Cilla!


Play it for my ears .

  2010-10-27 | 18:22:22


Jag älskar musik .

Piggelina igelkott!

  2010-10-27 | 11:06:08
Haha åååh, när jag var mindre så använde jag en sida ganska mycket, man knde skriva i en text så framförde olika figurer den. Hur kul som helst, både att skriva snusk, söta saker, elaka saker och ja, allt! Här kommer en jag gjorde nyss. Jag är dock ganska fantasilös just nu, hehe.




http://www.acapela.tv/en/playground/

Little oldie

  2010-10-27 | 10:47:23
Haha gud, jag måste vara gammal i mitt sinne! sitter och dricker te och läser tidningen, medan jag funderar på vilka gardiner jag ska byta till nästa gång... Det bor nog en liten 70-årig dam inuti mig, sött! :D

Baby can I hold you tonight .

  2010-10-26 | 15:42:03
haha åh Chrille och jag köpte gymkort för kanske lite mer än en vecka sedan? Så har vi sagt nästan varje dag att "imorgon, då tränar/simmar vi!" Tror ni vi har gjort det? Näe, haha. Men imorgon när Chrille kommer hem från jobbet och jag har haft min körlektion, så kör vi, och därmed basta. Så får vi se vad som händer ;)

Idag då, ja jag hade körlektion imorse, men jag blev så grymt besviken på mig själv efteråt att jag nästan grina, haha! Men ingenting gick som det skulle, det gick inte att krypköra, jag gjorde fel med växlingen hela tiden och sedan så gick det åt helskotta på parkeringen också, det blev snett och dant. Nej usch! Inte kul alls. Jag skyller dock på att jag hade två passagerare med, som höll på att utbilda sig till trafikskolelärare. ;) Jag blev väl för nervös antar jag. Jäkla prestationsångest!

Sen så kom Chrilles kusin Mårten på besök. Han bor i Gävle så vi träffar honom inte så ofta, men nu hade han ledigt och var hemma hos sina föräldrar på besök så då passade han på och komma till oss och hälsa på. Gissar att Signhild lockade också, buskatt ;). Nu sitter vi och väntar på nästa besök, chrilles föräldrar kommer om en stund! Så ska jag ju laga mat sen också, blir tacos idag, mys!
__________________________________________________________________________________

Kul förresten med tidsinställning! Ska kanske testas på inom en snar framtid :)

(Erica förresten, ska kolla in vad det står om den där awarden så snart som möjligt, tack så mycket! :) )

Dagens.

  2010-10-26 | 14:12:44

Dagens vill ha: Jobb.
Dagens klädsel: Mys (mjukisbyxor)
Dagens smink: Inget
Dagens frisyr: Ofixat
Dagens händelse: Mårten kom på besök.
Dagens låt: Higher
Dagens planer: Söka jobb, plugga körkort.
Dagens saknad: Simone
Dagens dummaste: Att det gick så jäkla dåligt på körlektionen idag.
Dagens sjuka: Förkyld
Dagens drog: musik
Dagens roligaste: Mårten, var längesedan man träffade honom :)
Dagens favorit: Signhild
Dagens köp: Nya skor till dansen.
Dagens godis: Godispåsen som ligger i skafferiet..
Dagens humör: Lite nedåt, men uppåt också!
Dagens ord: trööööttt


Skaka rumpa

  2010-10-25 | 18:36:29
Nu drar jag på dans! (Y)


Skaka ruuuuumpa!

Neutrogena.

  2010-10-24 | 20:23:25
Vill tipsa om jättebra hudvårdsprodukter från Neutrogena: Visibly spot stress control. Eftersom att jag är en Buzzador, som i korta drag handlar om att man får testa nya produkter åt företag och ge sina synpunkter på dem. Läs mer här.

Jag fick då hem dessa produkter och har nu testat dem. Gud så sköna de är! Huden känns mycket fräschare och lenare! Jag är grymt nöjd. Det är 3 olika produkter, först en scrub, sen ett ansiktsvatten och sist en återfuktande creme. 


Bild lånad från google.


Oj?

  2010-10-22 | 15:39:56
Här händer det grejer!


Fresh.

  2010-10-21 | 12:21:35

Åh vad trött jag var imorse när jag gick upp, fy! Inte blev det bättre av att Chrille hade kommit hem från sitt nattskift när jag nästan skulle upp och var på rethumör, lite övertrött sådär. Haha han kan verkligen reta gallfeber på en vid sådana där tillfällen, men ändå så är det så himla kul!

Har haft körlektion nu på morgonen, jag fick hålla på och vända lite och backa runt hörn. Det går framåt men jag måste träna mer ändå! ska se till att köra köra köra mycket hemma så det blir så billigt som möjligt, jag menar, som arbetslös har man ju inte den bästa ekonomin ;). När jag var klar så visade sig att min kompis Emelie skulle köra efter mig så då fick jag åka med henne. Det var lärorikt! Hon har kört längre än vad jag har och är nästan i slutet av sin körning, vilket gjorde att jag fick lära mig lite nyttiga saker som jag kommer ha nytta av längre fram.
Hade bokat in en klipptid imorgon, men när jag var på väg hem och gick förbi min frisör så hade de drop in, så nu är jag nyklippt! Känns så lätt och fräscht, så himla skönt att bli av med lite av allt det tjocka! Nu ska det bara i lite svart färg så kommer det vara prima skinka sen!



Nej, nu lär jag diska!


-

  2010-10-20 | 17:40:36

Onsdag. För mig spelar dock inte dagarna så stor roll, sitter ju ändå bara hemma och söker jobb, pluggar körkort och kollar utbildningar. Idag har jag dock umgåtts med min lillebror på 10 år. Det är alltid kul! Vi var och handlade present till mamma som blir 40 år imorgon. Spännande! Sedan var jag och bokade klipptid, hatar att det måste ta minst 30 minuter att platta mitt hår ordentligt för att det är så tjockt. Så nu ska det tunnas ur rejält! Så blir jag förmodligen svarthårig också, inte helt fel det heller :).


Nästan färdigplattat hår..


Så rufsar man det liiiiite med fingrarna så blir det hur tjockt som helst, även om det inte ser ut så på bilden, haha. Men då lär man nästan platta det igen för att få det så som bilden ovanför.


Usch!


_______________________________________________________________________________________


The mirrors truth

  2010-10-19 | 12:47:56

Haha jag har lite svårt att skriva då jag har en liten katt som ligger över halva laptopen, men det ska väl gå ändå ;).

Idag har jag varit på Af. Var någon information som man ska få, på en timme. Till råga på allt så var man trött också så man satt ju och försökte hålla sig vaken, hah. Efter det så skulle jag cykla hem, men stötte på moster och min lilla kusin Lillmor som var ute och knallade så jag åkte på att dra vagnen en stund, men det var bara trevligt :).
Efter det mötte jag upp Chrille på stan och åt Thaimat, gott!

___________________________________________________

Jag drömde om dig inatt. Att allt bara var en dröm, att du var här. Om det ändå vore sant. Jag har så himla svårt att ta in att det är så här det är. Att du inte kommer tillbaka. Jag önskar för allt i världen att det kunde ändra sig.
Simone, jag saknar dig!


Twisted Ribbon

  2010-10-18 | 18:12:09
Åh, idag fick familjens ena hund, vår älskade Ronja somna in :'(. Hon har varit lite dålig från och till hela sommaren men igår var det grymt jobbigt att se henne, det syntes verkligen på henne att det inte var nå bra. Så idag var mamma till veterinären med henne och fick ta beslutet att låta henne slippa lida mer. Grymt skönt för henne men grymt jobbigt för oss. Speciellt nu när man är öm och sårbar ändå, på grund av det som hände förra veckan. Ronja blev ändå 11 år, och det är ganska gammalt ändå. Sov gott Ronja. Du var en otroligt fin hund, en av de bästa! 

Ronja år 2007. :)


________________________________________________________________________________________

Jag har kommit på ett bra knep för att hålla mig ifrån att börja bita på naglarna igen, och det är att försöka göra fina naglar. Har man fina naglar så kämpar man för att hålla det så! Smart va? Så i fredags så vann jag en auktion med nageldekorationer, rosetter. De kom idag så jag tog cykeln ner till stan för att köpa nagellim och nu har jag limmat fast ett par på naglarna. Grymt fint! Ska nog klicka hem lite mer olika dekorationer tror jag :)

Litet smakprov. :)


In the arms of an angel.

  2010-10-18 | 10:37:23
Helgen har varit bra, men samtidigt har det varit en av de jobbigaste jag varit med om!

I lördags var jag på minnesstund i kyrkan för Simone. Det var så otroligt vackert! Musik som jag vet Simone älskade spelades och längst fram i kyrkan så stod det ett kort på henne där man kunde tända ljus, lägga blommor eller bara stå där en stund. Det var ca 200 personer där, så det var nästan fullsatt. Jag trodde att jag inte skulle kunna gråta, att mina tårar var slut, men åh så jag grät. Det var så fint att se alla som var där för att hedra hennes minne, det var så jobbigt att inse att hon faktiskt är borta.
Efter minnesstunden så åkte vi till platsen och tände ljus, och jag lade ett brev där.

Min älskade ängel. Du var med oss i kyrkan va?
Du har så många vänner, så många som älskar och saknar dig.
Varför skulle det bli så här? Varför är livet så orättvist?
Så svårt att förstå. Jag börjar inse mer och mer, att jag inte kommer att få se dig mer,
inte i det här livet. Det smärtar något så oerhört.

Jag är så glad att jag fick äran att vara din vän, att du ville vara en av mina bästa vänner i högstadiet.
Att jag fick så många fina minnen med dig! Jag ska bevara alla minnen i mitt hjärta.
Jag älskar dig min fina vän sov gott!

Håll mitt hjärta.

  2010-10-15 | 08:05:47
Jag är så glad över att jag äntligen lyckats sluta bita på de där förbaskade naglarna. Hade en period i 9an där jag inte bet på några veckor men sedan gick det tillbaka. Usch. Men nu har jag bestämt mig för att verkligen sluta! Jag har alltid hatat mina händer, knubbiga, manliga och med små små nerbitna naglar, inte fint alls. Men nu när naglarna är lite långa och man kan göra de fina så blev de som helt nya händer. Jag hoppas att jag tänker på hur fina de är för då tror jag inte jag biter något mer. :). Igår klickade jag hem nageldekorationer på tradera för 20 kronor. Rosetter! Blir nog hur fint som helst, kan visa när jag fått hem och fixat de. Nu nöjer jag mig med fransk manikyr, är kul det med eftersom jag typ aldrig kunnat ha det!


Ser ni armbandet förresten? Haha, min syster fick det i present en gång när hon var typ, 4-5? Jag hade ett med gula blommor runt hela, men det har jag inte hittat än. Okej iallafall, det sitter bra på mig när jag knäpper det i innersta hålet, helt sjukt. Hur små handleder har jag egentligen? Okej visst för att det var stort på oss då, men ändå, haha. Fint är det iallafall :)

________________________________________

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan ta bussen upp till horndal för att möta Hanna. Vi ska in och köpa en gemensam blomma från oss och David att lägga på olycksplatsen. För alla våra sångstunder. Simone var en riktig sångfågel och fint sjöng hon, riktigt fint.
I högstadiet utnyttjade vi nästan varje rast vi hade tillsammans med att gå till ett rum med piano och så fick david sjunga så sjöng vi, allt möjligt. Det roligaste musikminnet jag har är dock från musiklektionerna när vi hade karaoke hon och jag. Vi sjöng "You're the one that I want", ni vet från Grease?
Åh jag tycker att vi gjorde den så bra, och vi hade så jäkla kul när vi sjöng det och showade loss. Vi sjöng även den på Öppet Hus en gång. :) Jag har så mycket fina minnen med Simone, och det är jag väldigt glad över, även om det känns väldigt tungt just nu.
Jag är glad att jag lärde känna henne, den fina, glada människan hon var.

Illusion.

  2010-10-13 | 09:53:19

Jag gråter inte längre, jag kan inte. Känns som att mina tårar har tagit slut, eller så har jag fortfarande inte fattat det. Känslan att en person jag umgicks med så himla mycket inte är här längre, att en av de som var mina allra bästa vänner under högstadiet, inte finns mer.
Sådan overklig känsla som jag inte riktigt kan greppa tag om.
Jag har skrivit ett brev till dig mitt hjärtegull, som jag ska lägga vid mitt ljus på lördag.
Jag har så sjukt många roliga minnen med dig, tack för att jag fick dom! ♥

_____

Idag ska jag har körlektion, dubbel. Men först ska jag diska, inte kul men eftersom vi aldrig får vår diskmaskin någon gång så lär man ju. I eftermiddag ska vi köpa gymkort på badhuset och så träna lite, dag för chrille att bli biff så han skaffar den där tatueringen snart ;) Han har pratat om den sedan vi blev tillsammans och säkert längre ändå, så det börjar bli dags tycker jag! Jag har ju redan 2 st :D


.

  2010-10-12 | 06:33:46

And I know
You're a part of me
And it's your song
That sets me free
I sing it while I feel I can't hold on
I sing tonight
'Cause it comforts me
And even though you're gone
You still mean the world to me


Higher.

  2010-10-11 | 09:11:17
Så vaknar man och inser att det inte bara var en dröm.





Jag älskar dig Simone Lillebeth Marcus.♥

Min fina vän.

  2010-10-10 | 19:28:52
Du fattas oss.
Jag har så många underbara minnen med dig, vi gjorde alltid så mycket knasigt!
Jag kan inte fatta att jag inte kommer få skapa nya minnen med dig.

Vi skulle ju ta igen den tiden vi missat med varandra sedan högstadiet,
vi tjatade ju alltid om att du inte hade fått sett hur det ser ut i lägenheten, att du skulle komma hit.
Vi skulle ju söka Idol igen.

Det var så mycket som vi skulle göra. Jag finner inga ord när jag försöker förstå att du är borta.
Min fina lilla Simone, som var så grymt kittligt bara man kittlade i luften framför dig.
Ditt underbara skratt. Du var en sådan som alltid fanns där för oss andra, du spred glädje omkring dig.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, du var en av mina allra bästa.
Jag glömmer dig aldrig!
Sov gott min älskade vän.


En gammal bild från 9an. Om jag bara kunde få säga till dig en sista gång, hur mycket
du betyder och har betytt för mig alla dessa år!


_______________________________________________________________________________

Imorgon ska jag träffa Jennifer. Vi ska tända ljus. Skönt att få ventilera, skönt att träffas, det behöver vi just nu.




__
Kommer blogga igen när jag orkar.

Det händer inte mig.

  2010-10-10 | 13:00:08
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, hur jag ska reagera och vad jag ska göra. Det här får inte hända! Det kan inte ha hänt.. varför?


Love is

  2010-10-08 | 17:13:58
Nu ska vi packa in oss i bilen och åka hem till mamma, anders och Hampus. Blir god mat, vin öl och mys!
Hörs imorgon!




Myskatt <3

Hey boy

  2010-10-07 | 22:40:08
Idag gick jag upp tidigare än vad jag gjort på jag vet inte hur länge! Hade körlektion 07.20 så det var bara att pallra sig upp. En kopp kaffe och ett par rostade mackor så var man pigg och taggad. Jag blir så arg på mig själv bara, att jag är en sådan som inte fattar varför jag inte kan klara allt på en gång för. Jag vill lära mig på en dag, så fort som möjligt, har liksom inget tålamod. Därför blir jag så besviken när det inte går bättre för mig än vad det gör på körlektionerna, även om läraren säger att jag är duktig för att ha kört så lite, jag vill ju kunna NU! Det är något som jag måste öva på och tänka på, att allt inte går på en gång.


Kult liv

  2010-10-06 | 14:00:55
Usch vilken start på dagen! Först försover jag mig, och sedan så får jag inte igång skrivaren. Verkligen kul! Sedan så ligger mitt körkortstillstånd i Stockholm och jag skulle ta med mig den på körlektionen imorgon så det höll på att skita sig också, men det löste sig i allafall. Nu hoppas jag att det går framåt, och att jag lyckas ta mig till Folkärna sedan, skulle vara skönt att få komma dit en sväng.

3 år

  2010-10-06 | 11:16:02
Ja, det är 3 år idag Jessica. Ska försöka ta mig ut till graven med en ros idag, ikväll ska jag tända ljus för dig. Vi saknar dig! ♥


You drive me crazy!

  2010-10-05 | 18:27:28
Hade körlektion idag! :D Och, haha det gick bra faktiskt :) Jag fick köra i korsningar nästan hela lektionen, eftersom jag hade lite svårt med det, men på slutet gick det riktigt bra och min lärare var väldigt nöjd med vad jag åstakommit. Nästa lektion ska jag bara visa att jag fortfarande gör lika bra ifrån mig och sedan så kör vi vidare på nästa del, känns riktigt bra! ;)


Somebody save me~

  2010-10-04 | 21:43:11
Idag har jag ÄNTLIGEN tagit tummen ur röva och varit till körskolan! Bokade in mig på en riskettan-kurs och köpte ett paket med 11 körlektioner. Bokade in mig på två lektioner och ska boka in de andra så de inte ligger så långt efter varandra, vill verkligen ta det där körkortet snart!

That's my life.

  2010-10-04 | 11:29:06
Här sitter jag och trökar, kul! Idag ska jag ringa massa trafikskolor för att få ett så bra pris som möjligt. Vill ha mitt körkort NU! Gärna imorgon om det gick haha. Nej men jag tänkte lägga upp intensivt för jag tror att det är bästa metoden för mig. Köra väldigt mycket hemma och göra resten i skolan, plugga hemma  som sjutton (vilket jag redan gör), allt för att få det så billigt som möjligt. Det är så när man inte har något jobb och måste hushålla med sina pengar. Tänk om jag kunde vinna ett par miljoner sisådär, skulle inte vara HELT fel direkt!

RSS 2.0