♥ Dag 2 – Min första kärlek.

  2010-11-29 | 00:53:03
Haha oj, min första kärlek? Det är ganska svårt att minnas, men den första kärleken som jag kommer ihåg var en kille som heter Tommy. det var när jag var 7 år, vi gick i samma klass, åkte samma buss hem från skolan och bodde ganska nära varandra. På det stadiet var det ju i princip att fråga chans, bli tillsammans och göra slut med varandra hela tiden, men jag och Tommy var nog tillsammans under hela ettan så nästan ett år!


Helg..

  2010-11-29 | 00:51:03
Ja som ni ser har det inte blivit så mycket bloggande i helgen, och det är för att jag helt enkelt inte orkat. Nu kommer dock min "dag 2", så ni vet!


Fest!

  2010-11-26 | 19:02:15
Nu drar jag och festar lite, vi hörs inatt! :)


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

  2010-11-25 | 12:31:03
Mitt namn är då Emelie Ahlin, och jag föddes i avesta den 10 juli 1991.



Jag är alltså 19 år gammal i skrivande stund. Min familj består av min mamma som heter Monika, min pappa som heter Jan, min plastpappa som heter Anders och sen så har jag 3 syskon; Niclas, 22, Jennifer, 18 och Hampus, 10.
Min pappa bor i Uppsala, och hos honom bor min syster,  som flyttade dit när hon började gymnasiet.

Mina intressen är framförallt musik, jag älskar allt som har med musik att göra, att utöva eller att lyssna på! Även om jag inte är den bästa pianospelaren eller den bästa sångerskan så tycker jag att det är kul och det låter iallafall inte SÅ hemskt :-). Jag älskar även att måla och att läsa böcker, jag är en riktig läslus, haha! Jag är en sådan där som plöjer igenom böcker fort som tusan, speciellt om de är bra!



Om jag ska beskriva mig själv, så ska jag väl berätta att jag är ganska blyg. Dock så försöker jag att strunta i det eftersom jag älskar att träffa nya människor! Jag vet inte om jag kan uppfattas som tråkig ibland, för jag har väldigt dålig fantasi när det gäller att komma på nya samtalsämnen, vilket gör att jag kan vara lite tystlåten, men det har nog med min blyghet att göra också. Ju mer jag träffar en människa, desto säkrare blir jag ju. Förutom blyg är jag väl också glad haha och jag har en väldigt dålig humor! Ibland skrattar jag inte åt något, och ibland skrattar jag åt allt, som att en ostboll ligger på golvet? (Ja, jag är nog lite knäpp.)

Mina starka sidor är att jag är godhjärtad, vänlig och sprallig. Ofta mycket energi. Dock så kan det vara problematiskt att vara för godhjärtad ibland då man försöker hjälpa alla andra väldigt mycket och tar åt sig så mycket av alla andras smärta så att man glömmer bort sig själv, vilket lätt kan innebära att man tillslut brister ihop. Det är något jag har gått på samtal för och jag håller på att bättra mig, att sätta mig själv först också ibland! :)

Om jag ska skriva något negativt om mig själv, så är det nog att jag ibland har svårt att säga nej. Anledningen till det är nog mycket, men det har nog med mitt ganska dåliga självförtroende att göra. Det här är också något jag jobbar på och det går bättre och bättre. Även att jag är konflikträdd kan vara dåligt då man ofta håller det inom sig istället för att få ut det.

Summa summarum är jag en väldigt glad tjej som har det väldigt bra med sina underbara vänner och underbara pojkvän! ♥


30 dagar!

  2010-11-25 | 00:41:10
Nu ska jag göra en utmaning som jag hittade på en blogg. Jag ska alltså under 30 dagar beta av denna lista, 1 för varje dag. Kul va? :) Börjar med dag 1 lite senare.

Gör den ni också vettja!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Maybe I'll find some peace tonight

  2010-11-24 | 23:07:58
Har haft en aloe-vera kväll här hemma ikväll. :) Det var Emelie som kom hit och visade upp produkter och så fick vi testa och sedan beställa om vi var intresserade! Jag beställde ett liniment till mina spända axlar och så en tandkräm! Blir spännande och se hur bra de är. Har även funderingar på att själv börja sälja produkterna så jag ska ta en lunch med Emelie och hennes handledare (jag var på väg att skriva tandläkare, haha, jag börjar nog bli lite trött...) nästa vecka och få reda på lite mer! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Stolthet och fördom, älskar verkligen den filmen, så mysig!



Kan ju ha världens mysigaste strumpor/sockor på mig, älskar bollarna!
40 kronor kostade de, på lager 70 i borlänge
:)



Förresten, vet inte om jag är tidig på att julpynta? Gjorde det igår, men åh, jag tycker det är så mysigt!
Så är det ju faktiskt första advent på söndag :)

Mys!

Du finns i varje andetag . ♥

  2010-11-23 | 22:56:09



Det kommer i vågor. Det slår mot en och slår omkull en. Idag är en svacka, en dag då tankarna är värre än vad de brukar vara. Jag önskar det fanns en speciell telefon man fick använda ibland, som man kunde ringa till himlen från, få prata av sig en stund, fråga hur det är och få en liten tröst. Men så är det ju inte. Jag kommer fortfarande på mig själv att tänka att "åh det där måste jag berätta för simone" och så kommer jag på att det går ju inte. Eller det går väl, men jag vet inte om du hör. Gör du det?

Jag har fortfarande kvar ditt nummer i mobilen, jag klarar inte av att ta bort det. Jag vill bara höra din röst igen, höra dig skratta och se dig le utan att det är på en film eller på en bild. Jag saknar dig så himla mycket! ♥

Det är dagar som denna som jag hatar. Dagar som jag mår jättebra och är glad, och så vänds det på en sekund och allt är skit istället.

Nörd

  2010-11-21 | 22:13:29
Behöver jag ens säga att jag älskade första delen av Dödsrelikerna? Nej, tänkte väl det :). Seg jag är på att blogga, sist var i onsdags! Men har inte så mycket att skriva om just nu, förutom att jag börjat spela wow....

Min kärlek!

  2010-11-17 | 18:08:08
Åh, nu blir det harry potter! Hörs snart <3

Söndag!

  2010-11-14 | 12:00:37
Hade det jättetrevligt igår :) Har tagit lite dåliga mobilbilder som jag tänkte lägga in när jag kommer hem till Avesta igen, så håll utkik, hehe ;)


Förresten så är The Sims 3: Kvällsnöjen jättekul!



Och Jennifer är bäst ♥

3 år!

  2010-11-13 | 09:33:32
Det är så att idag för 3 år sedan så förlovade jag och mitt hjärta oss! :) Helt sjukt att tiden kan gå så fort, ibland känns det som att man inte hinner med riktigt.. Älskar dig bara mer och mer min gubbe!

Idag har jag fullt upp med att bära bord och soffa och saker så jag kommer inte hinna uppdatera på dagen, men kanske i eftermiddag innan vi åker till restaurangen. :)


Du är mitt allt ♥

Uppsala!

  2010-11-12 | 19:25:35
Sitter just nu hos pappa i Uppsala. Gud vad jag älskar den staden! Så mysig. :) Dricker Oppigårdens Amarillo (en öl) och väntar på kebabtallriken, mums! Blir dock ganska tidigt ikväll då vi hyrt släp till 10 imorgon! Ska slänga ut pappas gamla soffa och soffbord och sedan till IKEA för att köpa nytt, älskar IKEA :D

Tungt.

  2010-11-11 | 23:50:10

Det känns tungt just nu. Jag fattar inte hur jag ska kunna gå vidare, inte glömma, men släppa en del av sorgen som river och sliter tag i en när man minst anar det, som gör så ont!

Tiden går så sjukt fort, det känns som att det var igår, det känns som att det var evigheter sedan. Det känns som att jag ältar, medans andra kommer över. Antar att det är olika för alla hur man bearbetar detta. Helst av allt skulle jag bara vilja prata ut om allt med någon, få babbla ur mig allt som jag bär inom mig. Istället sitter jag och kollar på bilder och minns, pratar med mig själv inom mig.


ÄHLIIIIIINNN

  2010-11-11 | 13:41:13
Har just nu Ähliin på besök! Vi dricker kaffe och skrattar åt min knäppa katt som just nu går bärsärkargång i lägenheten! Helt galen är hon.. haha!

Slänger in några gamla bilder på mig och henne, bara för att liksom!










hahaha. Puss hjärtat! ♥

Tidsinställt!

  2010-11-10 | 18:30:00
Lär ju testa på att tidsinställa inlägg också :). Just nu är jag med all säkerhet hemma hos Emelie på hälsokvällen, så ni ska få höra mig spela piano så länge! Det är en väldigt enkel verision av en låt från min favorit-animeserie, alltså en japansk tecknad serie, Naruto. Det är ett kort stycke, det enda jag lärt mig än!

Haha, ser ni Signhild på slutet? Kommer att spela fel då, fr hon biter mig i armen haha! Kolla noga så ser ni ;)


Hälsokväll

  2010-11-10 | 17:33:24
Myströja, jeansleggins och skönaste sockorna! Nu ger jag mig ut i snön och går till min fina vän Emelie, som ska ha en hälsokväll! :) Blir nog trevligt!




Thouhgh absent you are always near.

  2010-11-10 | 14:02:55



Här är den bilden jag målat, som blev klar idag, exakt 1 månad efter vi förlorade dig.

Vad tycker ni?

Klar!

  2010-11-10 | 12:25:14
Äntligen så är jag klar med min teckning jag hållt på med. Jag är inte världsbäst på att rita så många skavanker finns, men jag är nöjd! Kanske lägger upp den här idag om jag får lust, har scannat in den så :)

Crazy!

  2010-11-10 | 10:49:20
Vaknade och kollade ut genom fönstret och tydligen har det snöat hela natten! Shit vad snö det är! Och det snöat fortfarade, men inte lika mycket, nu är det mysigt :)

katten är knäpp också, hon flyger omkring, utför konstiga läten och är allmänt tokig! Men det roar ju mig så, haha.

Just nu väntar jag på Gamla byn, när jag vaknade imorse upptäckte jag att elementet i vårt sovrum läcker, så de lär väl fixa det. Kul! Skönt att jag slipper göra det själv iallafall..

Cosy times

  2010-11-09 | 23:10:22
Åh, det är så mysigt att titta ut och se snön yra ner! Det ger mig julkänslor :). Inte lika kul att gå ute, eller det var mysigt på vägen till hemköp, men på vägen hem så blåste det mot oss och det var inte så kul, hehe. Men jag fick min glögg och muuuums vad gott det är med varm glögg! Jag är ganska sugen på att koka min egen glögg i år, få se hur det blir med det. :) Vi köpte även pepparkaksdeg, för jag blev sugen att baka pepparkakor men orkar inte göra degen, inte nu iallafall, jag ska göra egen deg så småning om. Men jag har ätit istället, tänkte att jag skulle baka imorgon, men kom på nu när jag tänkte på det att jag inte har några formar.... smart där! Får kolla efter sånt på IKEA på lördag :>

på tal om IKEA, tänkte lägga upp lite på vad jag är sugen på just nu därifrån, alltid roligt att se! För mig iallafall :D

Snowflakes is falling down the sky

  2010-11-09 | 18:41:15



Storhalsduk, mössa och vantar är på! Nu blir det en liten promenad med älskling. Vi ska köpa glögg, mys! ♥

Spelnörd!

  2010-11-08 | 21:01:41
Okej, eftersom jag har en pojkvän som är en RIKTIG datanörd, och ja han är verkligen det haha! Så är det lätt att även jag blir indragen i olika spel. Han har ännu inte lyckats få mig att spela WoW, som tur är, men jag spelar andra spel. Ett exempel är Lord of the Rings online, som liknar WoW ganska mycket, men ja, man är en alv eller hobbit, människa eller dvärg istället och springer och gör uppdrag i midgård. Eftersom jag älskar allt som har med sagan om ringen att göra så är det ett väldigt kul spel!

Sen så har Chrille praktiskt taget tvingat in mig i ett spel som heter minecraft! Ni kanske har läst om det på typ aftonbladet, det simpla spelet där man gräver, bygger och gömmer sig för monster, typ. Han som skapat spelet har tjänat hur många miljoner som helst på det, helt sjukt! När jag började spela så tyckte jag ärligt talat inte att det var så jättekul, men man fastnar! Man kan bygga så sjukt coola saker i det om man är duktig, vilket jag inte är, haha.


Här har någon/några byggt Gondor, en stad från Sagan om Ringen. Måste ha tagit ganska många timmar!



Det här är min gubbe, det är en kostymnisse med en papperspåse på huvudet, haha så kul! Det finns folk som sitter och ritar egna "skins" som det heter, jag har bytt åtskilliga gånger, varit typ homer simpson, michael jackson, naken ja, allt!



Nej nu ska jag inte tråka ut er mer, nu ska jag spela! LATER

Omg

  2010-11-08 | 07:38:28
Har varit uppe hela natten, tiden bara flög iväg så vips var klockan morgon! Ska dock lägga mig nu och sova till en tolv iallafall, så godnatt så länge ;)

I won't back down

  2010-11-08 | 03:19:05
Oj vad tiden rinner iväg. Har setat och kollat på massor med gamla kort på folk bilddagböcker! Shit vad man förändras med åren.

Har skapat en ny kategori, "Emelies Minnen". Här kommer jag skriva minnen jag kommer ihåg, roliga, sorgliga, frustrerande, ja you name it! Även bilder kommer att komma upp här, så jag hoppas det blir uppskattat :)



En fjortisbild på mig och Jennifer! Från högstadiet, men vet inte om det är i 8:an eller i början på 9:an? Någongång är det iallafall. En av mina bästa vänner på högstadiet, vi var osams under slutet av nian men så började vi umgås igen i mitten av första året på gymnasiet. Nu är hon än en gång en av de närmaste, en som jag kan dela allt med, skratt, gråt, ilska, glädje och tråkigheter. Vi har gjort väldigt sjuka saker ihop och gör väl fortfarande. ;)

Jag tror att våra bråk gjorde vår vänskap starkare i slutändan. Ibland kan en paus vara nödvändigt för att man ska hitta tillbaka till varandra!  Jag är glad att jag har dig hjärtat, love times!

Kafffeeeeh

  2010-11-07 | 19:35:36
Sitter just nu hos Elin och dricker upp allt hennes kaffe! Moahahahahaha. De lagar mat så jag passar på att sno datorn! När jag kommer hem så tänkte jag uppdatera igen, så keep looking!

Close, Theraphy

  2010-11-06 | 11:46:16
Den låten gick på repeat i princip hela tiden under min högstadietid. Den lyssnade jag på när jag var ledsen, arg eller glad, jämt helt enkelt. Tycker fortfarande att den är grymt bra. Det är första låten jag hörde med tAKIDA.



.

  2010-11-05 | 22:26:54
Det är när man är själv som alla tankar kommer. Låt mig få släppa ut dom så jag slipper ha det inom mig.
Låt mig få gråta.

Godhjärtad!

  2010-11-05 | 13:41:05
Åh jag har varit på så dåligt humör sedan i onsdags förmiddag, då jag upptäckte att jag inte hade min plånbok hemma. Jag hade glömt den på coop när jag handlade i tisdagskväll och jag var dit igår för att höra om de fått in den. Icke sa nicke och då kände jag hur jäkla arg på mig själv jag var. Inte heller polisen hade fått in den så det kändes rätt meninslöst. Jag har ju sjukt mycket saker i plånboken, typ bankkort, leg, mini-piller och sådana saker. Som tur var inga lösa pengar, pank som jag är haha!

Iallafall, idag, nyss när jag hade tagit med mig chrilles plånbok till ica för att handla lite saker vi behöver så tänkte jag att jag kan väl lika gärna gå in på coop igen och fråga, man vet ju aldrig. Hade dock ställt in mig på ett nej för att inte bli besviken. Men, en snäll man hade hittat min plånbok och lämnat in den på kundservice, snacka om att jag har haft tur! Alla saker var kvar också, är så sjukt glad! Att det finns så snälla människor :)

Nu håller jag på och lagar mat, har hickorymarinerad kyckling (sådan där bordskyckling man köper och bara stoppar in en timme, haha) i ugnen och ska snart gå och koka ris. Efter det ska jag hänga på chrille och hans bror för att träna på badhuset, eftersom jag fått tillbaka min gym"nyckel" som även den låg i plånboken. Jag tänker inte ha den kvar där längre utan förvara den hemma. 2100 spänn är inget jag har lust att slarva bort en gång till...

~

  2010-11-05 | 07:25:41
Här sitter jag, så här tidigt har jag nog inte gått upp på jag vet inte hur länge. Kul att jag även drömmer om arbetsförmedlingen och även om att min väckarklocka ringer och jag måste gå upp? Haha.

Ska på riskettan om en stund. Ni vet, den där kursen som man måste gå, som handlar om trötthet och droger eller vad det är. Säkert kul, men blir svårt att lyssna när man är trött. Längtar för övrigt tills jag kommer hem igen, då ska jag burra ner mig i en filt i soffan, så mysigt!

Chrille jobbar natt, så det blir en solo-kväll för mig. Får poppa popcorn och kolla på idol/spela dator och ta det allmänt lugnt.


Älskar att dricka te på morgonen när man är lite frusen! Min mage gillar inte kaffe så tidigt på morgonen.


Är så trött på att vissa verkar vilja bevisa något för andra. Det blir för mycket ibland, förstår inte vissa det?







______________________________________________________________________________________________


det har snart gått en månad. Jag försöker att inte tänka på det, jag försöker att gå vidare. Det är så grymt svårt! Jag vill inte acceptera att det är så här. Hur kan det vara så? Jag vet ju att om jag skickar iväg ett sms till dig så svarar du, eller egentligen så vet jag att du inte gör det, men jag önskar att det vore så. Kan du inte komma? Kan du inte hjälpa mig, ge ett tecken, visa att du mår bra? Det gör fortfarande så sjukt ont, och jag bara väntar på att insikten ska komma, jag tror att det blir lättare då. Trodde jag hade förstått, men det går inte, jag vill inte. Jag älskar dig, snälla kom tillbaka?

faan.

  2010-11-03 | 17:32:52
Är man dum i huvudet eller är man? Hittar inte min plånbok!! Fan om jag glömt den någonstans..

RSS 2.0