Bebis!

  2010-07-31 | 18:49:28
Åh jag är så glad! Har fått en liten kusin idag :) Min moster har fått en liten flicka, och jag är extra glad eftersom hon under hela graviditeten sagt att det skulle bli en kille, eftersom hon redan har två pojkar, hon kände det liksom på sig. Men Jag har hela tiden trott att det skulle bli en tjej, och så blev det det! :) Så kul! Grattis moster!
<3

  2010-07-29 | 01:26:39

Min mamma är hemma nu, min älskade, sköra lilla mamma. Hon hade svarat bra på antibiotikan och sänkan var bättre nu. Skönt att veta att hon inte behöver sova på lasarettet iallafall, det är positivt!

Idag så jobbade jag till 13, sen så åkte jag och min pojke tillsammans med hans föräldrar ner på elgiganten och köpte en frys till vår lägenhet. Är sjukt nöjd, äntligen kan vi storhandla utan att behöva tänka på vad som får plats! Så åkte vi och handlade mat och sedan så åt vi. Eftersom båda är "långlediga nu", veckan ut så tänkte vi gå ner på Trapper Bar och ta en varsin öl, är ju ändå lillördag idag ;) Vi träffade dock två av mina gamla klasskamrater från gymnasiet (låter som att det var 5 år sedan vi gick gymnasiet när jag skriver sådär, fast det var 2 månader sen...) och det slutade med att vi hamnade på en annan krog, Kingen, där vi festade tills en kvart innan stängning.

När vi skulle gå hem ville min pojke stanna och kolla på fontänerna, så vi satt på en parkbänk och kollade på det fjuttiga spektaklet en stund, som han tyckte var så vackert innan vi gick hem. Nu lagar han mat och jag sitter här.

Imorgon (Läs: Idag) drar vi förmodligen till Kupolen en sväng på dagen och kollar kläder, han vill ha Jeans och jag vill ha något nytt linne/någon ny t-shirt.


Snabbt.

  2010-07-27 | 23:25:56
Tänk vad snabbt saker händer ibland. Igår var jag bra trött efter jobbet, men glad ändå. Så ringde min bror och berättade att mamma var på akuten för att hon hade så ont i magen, och helt plötsligt hade man själv ont i magen av oro. Vad är det som händer, tänker man. Efter en stund ringde mamma upp och berättade att hon var på väg upp till falun för provtagningar, hon hade tydligen urinvägsinfektion och de trodde att det kunde ha spridit sig till gallväggarna eller något. Innan jag skulle sova så fick jag ett mess att hon skulle få vara kvar över natten.

Idag ringde hon igen på eftermiddagen. Hon hade haft en sänka på 275 som mest, för er som inte vet så ska den ligga på 8. Det var dock på nedgång verkade det som. De hade även konstaterat att hon hade en iflammation i tjocktarmen. Fick antibiotika, som hon svarade bra på, men var tvungen att stanna en natt till. Är inte orolig längre, men det hade kunnat vara värre! Skönt att hon är på bättringsvägen, min lilla mamma <3.

Förresten så blev en av mammas kattungar överkörd igår också.. inte Signhild, utan en av hennes bröder. Så synd, sov gott lille vän!

Signhild ♥

  2010-07-24 | 21:22:20
Jag vet förresten inte om jag har berättat att jag och min pojkvän är med katt? :) Estrella hemma hos mamma fick 8 st kattungar dagen innan jag tog studenten, och nu har jag och Chrille bestämt oss för att vi ska ha en till lägenheten.

Vi har redan valt ut en, min lilla gullegris. Hon är jättegullig och jag tänker döpa henne till Signhild! Hehe. Jag tycker att det är så mysigt med lite tantiga namn på katthonor. Just Signhild är lite roligt också för min moster tyckte att jag såg ut som en sån när jag var liten, så varje gång det var Signhild i almanackan när jag var liten så ringde hon till mamma och önskade mig grattis på namnsdagen, haha mamma var nog inte så glad ;). Men det är gulligt. Tänker dock kalla henne för Siggan när jag inte orkar säga Signhild.

Tänker slänga upp två bilder jag knäppte på henne när jag var hemma sist. (Hemma hos mamma)




Jobelijobb

  2010-07-09 | 01:32:44
Hade det väldigt trevligt i Uppsala, blev lite nya kläder och en ny väska, samt lite smått och gott till lägenheten :). Vi åt god mat och åkte och solade eftersom det var så jäkla varmt!

Nu är jag hemma i vardagen igen, jobbar och sliter ;). Ska jobba hela helgen, och på lördag blir det verkligen fullt upp, då jag fyller år. Blir jobb och sedan hem fort för att svira om och ta emot gäster och bjuda på fika. Trevligt!

Både min pojkvän och jag har köpt nya mobiler också. Usch det känns som att jag skaffar ny mobil hela tiden.. men grejen är att jag har haft begagnade mobiler hur länge som helst nu, och ofta så finns det ju en anledning till varför folk byter, hehe. Men har man inte pengar så kan man inte handla heller ju! Så nu köpte min grabb en mobil och jag har gått och suktat efter en sådan mobil han köpte i flera månader, då den faktiskt hade premiär igår. Efter mycket velande så köpte jag den idag. Är grymt nöjd! (Det är en Htc Wildfire om ni undrar.)

Nu ska jag lägga mig och sova, så jag orkar jobba imorgon eftermiddag ;)

Bloggtorka

  2010-07-01 | 23:36:59
Usch, jag har verkligen inte kommit på något att blogga om, därav tystheten från mig.

Imorgon bitti tar jag dock tåget till min far i Uppsala, och ska bringa ett par dagar där. Ska försöka skriva lite, om jag kommer på något trevligt!

RSS 2.0