Kräftskiva

  2008-08-30 | 17:55:49
Japp, idag är det kräftskiva på gång. Kommer nog att bli jättekul! :D

Förlåt, men jag är verkligen inte på humör för att skriva av mig, så detta blir ett kort inlägg.

Ska bara lägga till att jag verkligen, VERKLIGEN hoppas att de personerna som var här nyss inte kommer tillbaka. Jag orkar inte!


Kramar från mig och trevlig kväll ;)

Fredag.

  2008-08-29 | 12:23:20

Det var väldigt längesedan jag bloggade senast, men nu ska det bli skärpning på det!
Min skoldag idag har varit fett skön, ival på morgonen vilket innebär teckenspråk, slutade efter den lektionen, alltså klockan 10.00. Dock sitter jag fortfarande i skolan, då Chrille slutar runt 14.00 och jag vill inte att han ska få sitta helt själv på bussen i en timme, så jag väntar :) Dessutom brukar han vänta på mig så då måste jag ju återgälda det, eller hur?

I förrgår köpte jag en ny mobil, En sony Ericsson W350i. En blå. Jag är väldigt nöjd då det funkar bra och är snygg och smidig. En bra musikmobil som man kan ringa på vilket är det jag kräver av en mobil för tillfället. Chrille köpte också en ny, fast en annan walkman som jag inte kommer ihåg namnet på, men som var dubbelt så dyr som min.

I morgon ska min familj på kräftskiva hemma hos Stridhs. Ska bli väldigt kul och jag kommer få träffa underbaringen Sara igen! :D Kulkul :)

Nu ska jag ta och försöka fortsätta lite med arbetet om homosexuellas rättigheter.

PUSS


I'm going home to the place where I belong.

  2008-08-18 | 14:02:30
Alldeles strax ska jag och min syster gå ner på stan och leta klänningar tills mamma kommer hit, då ska hon fixa klänningar åt oss. Efter det åker vi hem till pappas lägenhet och jag hämtar mitt pick och pack. Sedan är det bara att åka hem till gamla Avesta igen då. Skönt att komma hem faktist. Skolan börjar ju snart också ;)

Så det kan dröja med uppdateringar till bloggen, ska fixa mobilbloggning, men tills dess får ni stå ut med lite glesare uppdateringar.

Avslutar med att lägga in en ego-bild.



Puss ;*

Hallelujah in my mind.

  2008-08-18 | 12:48:20


Kate Voegele - Hallelujah. En av de finaste av alla covers på den låten.

Boktips!

  2008-08-18 | 09:51:30
Idag börjar min kära bror sin nya skola uppe i falun, hoppas att han får roligt! Ska nog ringa i eftermiddag och fråga, men han kommer säkert vara upp över öronen förtjust, då det är en spelprogrammeringsskola han börjar på. :)

Syrran börjar sin nya skola i uppsala i morgon, då hon börjar ettan på bolandsskolan, på samhällsvetenskapliga, eller om det var men specialinriktning, hon skulle gå samhäll med musikinriktning iallafall.

Själv börjar jag på torsdag, och då inte förrän klockan 12.00 då det är upprop. Då är man ingen liten Hp1:a längre utan en Hp2:a. Kul! Bara detta och nästa år kvar då! :D

Och älsklingen, ja han ska egentligen börja skolan samma dag och samma tid som mig, eftersom han börjar i trean på EcD, (El med inriktning data). Men eftersom han inte har slutat sitt sommarjobb på Stora Enso än så kommer han inte börja förrän på tisdag. Det är för att han jobbar sin sista dag på söndag och då jobbar han 12 timmars natt. Då behöver han sova en dag för att ta igen sig, annars kommer han ju hem vid sex och åker hemifrån vid sju. Inte så kul! Men men, han slipper ju några dagar i skolan iallafall, och får massa pengar istället!

Ja nu till boktipset då! Jag kan varmt rekommendera "Jenny S" av Denise Rudberg, den har funnits ute i handeln ett bra tag men är bra för det! Den handlar om Jenny som blir dumpad av sin man och flyr till stockholm för att börja ett nytt liv. Jättebra bok!

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan få med mig syrran ner på stan en snabbis, måste ha en foundation så jag slipper ta hennes! ;) Sedan ska jag införskaffa pennor också, och ett sudd kanske. :)


Free Makeup!

  2008-08-17 | 17:32:07
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=86239

Ja, jag lägger upp en sådan här tråkig och jobbig länk nu jag,
men seriöst, vilken flicka skulle inte säga nej till att ha chansen att
få gratis smink? :)

Allt du behöver göra är att klicka på länken och bli medlem, och sedan tjänar du in poäng genom att klicka på länkar och ta del av erbjudanden, samt att värva nya medlemmar. När man tjänat ihop 400 poäng får man ett presentkort på kicks värt 150 kronor hemskickat. Sedan får man ju mer ju fler poäng man tjänar ihop. Man får även ett poäng om man loggar in (gäller bara en gång per dag). Låter kul va? :)

No tears this time.

  2008-08-17 | 00:08:49
Nu har min bror flyttat til Falun. Han har bott där i drygt 5-6 timmar nu. Så när jag kommer hem från min pappa så är det bara jag och min lille halvbror kvar av syskonen, tomt men skönt! För det är bara min och hampus grejer kvar ivägen i rummet, och de ska vi plocka ut i garaget och så, och då kan rummet mitt snart bli färdigt.

Har ringt och pratat lite med min älskade bror, eftersom jag fick ett sms där han berättade att flickvännen hade gjort slut, så jag var tvungen att höra mig för hur han mådde och så, inte så kul att sitta och deppa och vara ledsen första kvällen i sin lägenhet. Han mådde dock bra och var glad, och det var skönt, även fast jag förstod att han inte skulle rågrina, han är inte den personen som gråter sådär bara (förutom på fyllan), han är mest glad och positiv. Får ta med mig pojken min och häla på honom snart, har ju inte sett lägenheten än. :)

I morgon ska jag göra klart kräftskive-skivan, som jag lovat att fixa till kräftskivan som vi ska ha snart. någon som har tips på bra musik? Mamma är inte något fan av rap, hiphop och hårdrock, utan hon är mer poptypen, gillar sådant som gyllene tider och nanne grönwall och så, men hon kan även lyssna på sådant som nickelback och mer internationella band också. Basshunter gillar hon också så jag försöker utvidga hennes vyer till mer "fjortisdunk", eftersom det är bra att ha på en partyskiva. Det ska vara fart i låtarna!

Dagens/kvällens tips:
Ta en titt på månen innan ni går och sover, det är månförmörkelse! :)

Nu tänker jag inte skriva mer idag. har inte lust och ork.

Bye!

Life is boring

  2008-08-16 | 18:44:27
I alla fall just nu. Har absolut inget att göra om ingen är social, så i brist på annat så lägger jag upp lite fler bilder. Glöm inte att berätta vilken webbläsare ni använder!


Älskar denna bild på min älskling, älskar leendet! <3


Som många vet älskar jag böcker, böckerna om klanen otori är jättebra!


En av mina stora laster är lakrits, vad vore livet utan det?


Älskar även blommor, de lukar så gott och blir alltid bra på bild, till skillnad
mot en själv. :)

Orkar inte lägga upp mer nu, så ja, ha det bra!

IE eller Mozilla? SVARA

  2008-08-16 | 02:50:44
Nu måste jag få vet om de som läser har mozilla eller internet explorer? För jag fixade nyss till headern i IE, men nu ser den konstig ut i mozilla istället, så vad använder ni? Så anpassar jag efter majoriteten. Ska göra om designern när jag har tid och lust.

Bilder

  2008-08-16 | 00:45:13
För att kompensera er för det senaste inlägget som var mycket längre än det brukar vara så lägger jag in de bästa bilderna jag tagit på min älskade lillebroder. :)







Jag är i alla fall stolt över att det blev så bra bilder med min lilla skit-digitalkamera!

Don't make me go to school.

  2008-08-15 | 23:09:41
Usch, börjar få skolångest. Jag brukar alltid säga till mig själv att jag ska ta och skärpa mig och göra läxor, plugga till prov och inte skjuta upp allting, men som förra året blev det inte så, jag hamnade otroligt långt efter i vissa ämnen, och fick jobba som en jävel till slutet. I och för sig så mådde jag inte toppen då heller. Nu mår jag mycket mycket bättre, mitt självförtroende har blivit så pass stort att jag för det mesta kan säga vad jag tycker och säga ifrån om jag tycker något är fel, men ibland kommer osäkerheten tillbaka och jag håller med bara för att jag inte vet vad jag själv vill. Men jag har gjort framsteg. Jag menar, att få tillbaka självförtroendet på ungefär ett år när man varit utan sedan andra klass, det är ganska snabbt och ganska bra det, och eftersom det brukar ta tid så får jag vara tålmodig och jobba stenhårt på det, samt att de vänner som vet om mitt "problem" pushar på och hjälper till. Även fast jag inte alls längtar tillbaka till skolan så måste man ju se det positiva i det hela, inte bara det negativa, vilket jag fick lära mig på BUP och verkligen ska jobba med. Det positiva med att börja skolan är alltså:

  • Att få träffa alla vänner jag umgås med, alla underbara personer som gör skoldagarna bra och hjälper mig att slappna av.
  • Att jag inte behöver ha matte längre, så jag slipper få ångest över att jag ligger efter i matten eller ska ha prov
  • Christofer jobbar inte längre skift utan går i skolan som jag vilket betyder att jag kommer få träffa honom och sova hos honom mycket oftare än nu.
  • Jag kommer förmodligen få ha gympa igen vilket innebär att jag får öva kondition och hantera astman bättre.
Det var allt jag kom på just nu, får väl uppdatera när det kommer nya positiva saker. :)

Ja, att få ha gympa igen känns väldigt skönt. Att jag inte fått träna på nästan ett år har satt sina spår. Jag kan inte springa långt alls utan att bli anfådd, det är vääldigt jobbigt att cykla en längre sträcka, jag har inga muskler alls, jag är tröttare och jag får mycket mycket lättare astmaattacker. Så fort jag får klartecken att börja träna så ska jag och Chrille börja gå ut och gå till en början, och sedan öka upp tempot tills jag klarar av att springa, för det behöver jag, inte för vikten, för det har jag inte varit så här nöjd med på länge, utan för mitt välmåendes skull, att bli piggare och fräschare.

Sedan kommer jag få lov att ha extragympa också, då jag missat nästan all praktisk gymnastik från förra året så måste jobba ikapp, vilket innebär extra träning, men det är bara bra, snabbare kondition och välmående.

Vi får också se hur det blir med bandet, han varit lite fram och tillbaka med det. Får vi bara prata ut och disskutera vad vi vill få ut av detta och komma överens om saker tillsammans, lära oss att sammarbeta och tala med varandra så tror jag att det kommer gå bra. Är lite orolig för replokaler och så, för jag måste ju ha så att jag kan komma hem, med buss eller något, och jag hoppas verkligen att det löser sig.

Jag tror att min skolångest har börjat dämpa sig lite redan, det hjälpte mycket att skriva av sig och att tänka positivt. Nu tänker jag avsluta bloggandet för idag och prata lite med min älskade älskling innan jag går och lägger mig.

Shopping madness.

  2008-08-15 | 15:10:36
Yes, lönen kom idag! :D 6240 hade ramlat in på kontot under natten. Dessutom får jag 300 av min far när han kommer hem.

Som vanligt när jag ska shoppa så får jag ångest och låter bli mycket, förut  handlade jag jämt mycket saker som kanske också var onödiga men nu är jag nästan tvärtom. Beslöt mig iallafall för att skita i underkläder, skor, borste och pennor och sådant.

Det som jag alltså införskaffade var:

5 block från gallerix
Kalender från gallerix
Tröja från New Yorker

Ja, jag skämde bort mig själv med en tröja istället för skor och sådant, men jag hittade inga skor som föll mig i smaken så det fick vara. Dock så var det rea på tröjan och den kostade 29:- så jag tyckte iallafall att det var värt det. :)



Den var ju iallafall snygg som fan och skön så :)



Denna vill jag gärna ha, ska prata med mamma då hon kommer på tisdag,
men den kanske inte passar på ett bröllop? Skön var den iallafall. :)

Tänkte köpa en foundation också men jag väntar med det, ville inte slösa mer pengar. Sammanlagt gick det på runt 300 så det var ganska skönt att det inte blev dyrare. När pappa sätter in 300 på mitt konto ikväll så blir det dessutom som att jag inte handlat alls, skönt! :D

Nu ska jag ta och skriva upp låtar som jag ska ha på kräftskive-skivan, eftersom jag lovat mamma att fixa den innan jag åker hem, då min dator inte fungerar än.


PUSS! ;*

Älskade

  2008-08-14 | 21:58:44


Christofer Stridh, älskling
Vi har varit tillsammans i ett år och flera månader
och våran ett års förlovningsdag närmar sig.

Ville bara tala om för dig att jag älskar dig
om möjligt ännu mer för var dag som går,
Du är mitt allt,  du gör mig hel.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig vid min sida
för du får mig alltid att må bra, oavsett vad som hänt.

Jag älskar dig! <3

Lösningen är inte så långt bort som man tror.

  2008-08-14 | 21:33:56
Det löste sig, vi pratade igenom det och nu är det löst, utan riktigt bråk. Skönt! Är inte arg längre heller och det är ett plus.

Okej, ska göra upp en lista på vad jag måste införskaffa inom en snar framtid, vet dock inte om jag orkar leta upp allting just i morgon.
Detta är i alla fall vad jag behöver:

[ ] Skrivblock
[ ] Pennor
[ ] Sudd
[ ] Kalender
[ ] Nya Skor
[ ] Hårfärg (?)
[ ] Underkläder
[ ] En ny borste

Usch, jag riktigt känner hur pengarna bara trillar iväg, men som sagt, tänker absolut inte köpa allting i morgon! Det orkar jag inte och jag kommer få ångest om jag gör det, dock måste jag ha en ny borste eftersom min saknar skaft samt ett par nya skor då mina som jag har just nu har hål lite överallt och trillar av pinn när som helst! Men vi får väl se vad jag kommer hem med i morgon eftermiddag. :)

Idag vid lunch beställde pappa äntligen en plattskärm till mig, och redan efter två timmar stod den på hans jobb redo att tas hem, dock får min syster använda den här i uppsala ett tag då mitt rum fortfarande inte är färdigt så jag inte har någonstans att ställa den för tillfället. Snygg var den iallafall!

Nu räcker det med uppdateringar idag, orkar inte skriva mer.


Bye.

Jag är arg!

  2008-08-14 | 19:17:31
Eller sur egentligen. Men vafan. Folk sviker, gör saker som har med flera än en att göra utan att prata med resten. Tack, tack för att ni berättade för mig att ni tänkte skita i allt, tack för att jag fick veta det. Riktigt snällt, bra grupp, eller inte..

Och åskar gör det också. Jag hatar åska. Visst, det är ganska fint med blixtrar, men det mullrar så mycket, och när det kommer för nära är det inte kul!



Och jag är inte alls på humör för att skriva så nu slutar jag.



PUSS!;*

Torsdag

  2008-08-14 | 14:34:44
Äntligen har jag städat klart! Jag har dammsugit hela pappas lägenhet utom jennifers rum, eftersom hon bor där får hon göra det själv ;). Sedan har jag gjort ren ugnen (det behövdes verkligen), micron samt bordet som jag trodde aldrig skulle bli rent och alla bänkar, väldigt fint om jag får säga det själv! Så får man lite pengar också . :)

Mamma ringde idag. Jag hade fått brev från kommunen, där det stod att jag skulle få min lön i morgon! Härligt liksom! Då blir jag 6240 spänn rikare :) Men jag ska lägga undan nästan allt, 5400 ska jag lägga undan, för jag måste ha till körkortet och till utomlandsresan, men samtidigt vill jag ju ha lite på kortet även om jag inte tänker spendera allting på en gång, det ska jag också spara förutom ett par skor som jag måste ha då mina är trasiga överallt!

Orkar inte skriva mer, blir nog uppdatering senare.


PUSS!;*

Onsdag

  2008-08-13 | 22:02:34

Om desigen ser konstig ut är det för att bloggen inte fungerar riktigt i IE (internet explorer för de som inte vet.) I mozilla firefox ska den däremot fungera alldeles utmärkt.

Idag åkte jag till min far och min syster i uppsala. GUD vilket stökigt rum flickan har, men det blir nog bra när bokhyllan kommer på plats samt när lite mer grejer försvinner och hon får ordning på allt.

I morgon ska jag städa lite och dona lite i lägenheten mot att jag får lite pengar, vilket jag behöver just nu då min lön inte kommer förrän den 27. Måste införskaffa lite skrivblock och pennor och sådant, eftersom skolan börjar snart! Usch, vet inte om det känns bra eller inte, men, det är detta och nästa år kvar bara sedan är det slut, och går det så fort som ettan gjorde så står det inte på förrän jag är ute i arbetslivet! :)

Nej, nu ska jag ta och fixa lite med kräftskive-skivan, snart dags och måste fixa klart skivan så att mamma blir nöjd, med låtar och allt.

PUSS! ;*


Tisdag

  2008-08-12 | 00:44:08
Ja faktist så är det tisdag och jag är trött som fan! Setat och kollat på Walk The Line med älskling, så sjukt bra film. Nu sitter han och gör om någon bild på henricks dator och jag ska väl gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen få se när han dyker upp. Hinner säkert somna innan men hah, skit samma. :)

Snart är det skola igen. Jobbigt, men det är ändå roligt, för då får man träffa alla underbaringar som man inte hunnit träffa på lovet, och det har jag saknat, alla söta knäppa kompisar som alltid förgyller en tråkig skoldag.<3


Nej, orkar inte skriva mer nu, går och lägger mig istället :)





PUSS;*

Måndag

  2008-08-11 | 20:34:41
Idag åkte vi hem från grytnäs till haltarsbo. Sedan åkte vi till älskade Sara som fyller 19 år idag. Skönt att få träffa dig gumman! <3

Nu är chrille och hencke påväg ut för en springtur medan jag blir kvarlämnad. Eller, jag ville inte följa med, får fortfarande inte träna. Dock ska jag till BUP och väga mig nästa vecka och är det bra då kan jag äntligen börja träna igen. SKÖNT! Då äntligen kan man öva konditionen så att jag slipper dessa jävla astmaproblem så fort jag tar ett steg framåt, sedan blir man piggare och gladare, hälsosammare av att träna så det ska bli jätteskönt att inte känna sig så onyttig mer.

När chrille kommer hem igen ska vi ta en dusch och sedan ska vi kolla på Walk The Line<3

Orkar inte skriva mer nu, kanske uppdaterar ikväll eller i morgon.



PUSS! ;*

Söndag

  2008-08-10 | 20:19:28
Ännu ett inlägg idag. Tänkte berätta att om min header ser konstig ut är det för att du inte har centrerat. Fixa till det så blir det kanon ;) Funderar på att göra om den men det blir till nästa helg då jag är hos pappa. Den 19:e kommer mamma för att hämta mig och då ska vi inhandla en klänning till mig till bröllopet den 22:a. Den 19:e börjar min syster även i sin nya skola, skoj skoj!

Just nu sitter jag och min älskade älskling och dricker lite vin och kollar på teve och tar det bara lugnt. I morgon åker vi hem till honom, eftersom jag inte vill sova i mormors hus ensam så får mamma åka och kolla till katterna någon dag. Men det har varit en skön helg som gör att jag längtar ännu mer tills jag har gått ut skolan och kan flytta hemifrån, eller iallafall tills chrille har flyttat så att han kan skaffa ett boende jag kan bo i, hihi! ;) Nej, vi får väl se hur det blir med det.

Orkar inte skriva mer nu, kanske uppdaterar i morgon, annars i slutet på veckan.

PUSS! ;*

Söndag

  2008-08-10 | 13:27:46
Igår var jag och älskling in till stan och kollade på Hancock. Inte världens bästa film kanske, men den dög om man som vi inte hade något att göra.

 I morgon åker kanske älskling hem och då kommer jag att få vara helt själv till typ på onsdag :'/ Jag som hatar att vara själv på nätter, speciellt när det gäller hus med gammaldags inredning. USCH! Få se hur jag löser det på för sätt.



Nu ska jag sätta mig och kolla på teve med älskling, eftersom det typ är den enda som finns att göra här ;)


PUSS! ;*


Grytnäs, Here we are!

  2008-08-09 | 10:03:37
Japp, i helgen och under några dagar nästa vecka är jag och min älskade plutt i grytnäs för att ta hand om min mormors hus medan hon är hos sin bror i skåne. Fett med mys att ha ett helt hus för sig själva! Kommer inte att blogga så mycket framöver dock tror jag, vet inte om jag har ork att sitta vid datan nu när jag ska njuta av den sista lediga tiden innan skolan börjar! Fatta att jag har jobbat klart och snart så kommer det in 6240 spänn på mitt konto :D Yääy, fast det mesta ska jag lägga undan till sparning av körkort samt fickpengar till utomlandsresan med älsklings familj samt fredrik.

Nu ska jag gå upp och väcka min darling så att vi får äta frukost.


PUSS! ;*

RSS 2.0